Strumfi de iulie-august 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
aylin_tarcan spune:
si io si io si ioooooo...si alma apuca nasul lui tac-su, parul meu, si daca va uitati in albumul lunii a4a veti vedea ce a facut fata cu iaurtul meu!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
ddanagh spune:
Noi nu prea am primit asa lucruri valoroase. De la nasa foarte multe hainute. De la prieteni ceva hainute si ceva jucarii dar nu prea multe.
Ce m-a distrat cel mai mult a fost o jucarire pentru nou nascuti: o vacuta de-i fosnesc urechile, picioarele ii chitaie, ...etc si are si un pui in burta de care tragi greu ca sa iasa afara pe o gaurica ca si cand ar naste. Am primit-o a doua zi dupa ce am iesit din spital.
Editez sa va zic ca nu m-a suparat aluzia ci m-a amuzat teribil.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
Ioana75 spune:
Aylin, nici eu nu fac masaj smarandei; nici mirunei nu i-am facut. Doar asa, accidental, o data pe luna.
Jeni a mai scris pe aici?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
mychydutza spune:
aylin galci adik amigdale inflamate ;)
poza asta e super http://picasaweb.google.ro/petra.tarcan/Luna4201120122007/photo#5137114961041459138
ati fost la munte????????frumoasa poza cu magaru
*mihaela*
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Vreau si eu sa ma laud cu Dariuta mea. In sfarsit gangure si ea frumos. A avut vreo doua saptamani in care facea ca tataia cand fumeaza carpati.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Maria1111 spune:
Fetele, voi va mai luptati cu colicii? Bebitei mele vad ca nu-i trec deloc durerile astea abdominale, desi are deja 4 luni, si, teoretic de colici scapa bebeii la 3 luni.
mychydutza spune:
si ca sa ma laud si eu......a venit maina!!! acu tre sa-mi vina si curaju sa ma urc la volan! dupa o abstinentza de 5 ani! 
tre sa schimb si permisu din cauza de nume...........
http://picasaweb.google.ro/marius.andrei.munteanu/Loganu
*mihaela*
lorinaoo1 spune:
Neata mai pe la amiaza, fii-mea doarme si acum.
Am citit pe reprize si nu prea mai tin minte ceva.
Spun si eu La multi ani 

lui Gabitu si lui Timi cam cu intarziere.
Ne-am "reparat" calc, dar tot am reusit sa chiulesc si am mai trisat fara vrere si la sesiunile de pilates
, dar am motive intemeiate: a venit mama de la Boti cu treburi si a trebuit sa stau cu ochii pe ea ca pe butelie
, parca am avut grija de doi copii nu de unul... Ia ganditi-va cu ce a inceput mama mea diversificarea la nepoata-sa? Cu ciocolata
O clipa m-am dus la bucatarie sa-i fac un ceai si cand vin fiica-mea mozolita toata de ciocolata si sugea cu nesat de la maica-mea din mana
Ma mai duc un pic la bucatarie... maica-mea se gandeste ca i-o fi sete nepoatei (ca eu nu-i dau nici apa, nici ceai, numai san si iaca nu a murit fata de sete) si se gandeste ea sa-i dea fetei ceai verde de care i-am facut eu indulcit cu miere si cu lamaie
. Am sarit cat colo, pai soacra-mea si-a invatat lectia, nu se baga daca nu-i spun eu, nici in vizite prin camera la noi nu vine decat daca ma simte pe mine in toane bune in ceea ce o priveste (eh, am fost eu rea dar cu folos, nu?
) Nici nu vreau sa ma gandesc cum m-a crescut pe mine mama sau ce i-o mai fi dat nepoatei la degustat cat am mai fost si eu ca omul pe la baie, pe la bucatarie
Dar, gata, a plecat, pfiuu
Sa nu radeti de mine, dar cred ca incep sa o apreciez pe socrela... n-am spus eu asta, da? ![]()
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
[
Nu stiu de ce de data asta mi s-a parut mai obositor decat prima data in romania....poate limba, poate pentru ca nu ma asteptam de la ea, poate pentru ca deja m-am obisnuit sa fiu lasata sa il cresc cum stiu.....
Bine ca am iesit invingatoare pana la urma si am au auzit cuvintele magice "stii tu mai bine"

Simo
mami de Matei Hisham 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
[/quote]
si cum a fost razboiul pe fata sau cu diplomatie? te pup, lasa ca mie soacra-mea tocmai mi-a explicat duminica ca ar fi bine sa-i dau fie-mii orez cu arome, din ala cu flavour de banana, si alte alea (va dati seama ce e-uri) si cand i-am zis ca-i dau organic si cica d'aia il scuipa ca nu-i place.
Atunci eu zic sa-i dau o pulpa de pui sa roada ca poate aia ii place.Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
mychydutza spune:
vad ca subiectul "soacra" revine pe tapet: eu am scapt de vizitele ei saptamanale din motiv ca m-am infoiat la ea ultima data cand a avut tupeul sa-mi spuna pe un ton fff autoritar ca fiimiu o sa fie un "schilod" daca il hranesc numai cu lapte de la san! am explodat ca apartamentu la de la zalau!-doamne fereste!
*mihaela*