Strumfi de iulie-august 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
ghinetz spune:
O intrebare:
cand faceti masajul la copii? Dupa baie sau inainte de baie? (Ca am auzit ambele variante si nu stiu care e mai buna) Dar gimnastica? Seara? Dupa baie sau inainte? Sau dimineata asa, ca gimnastica de inviorare?
Ame, fain subiect de discutie, dar s-a trezit piciul si tr sa merg la el. Cand o sa am timp o sa vorbesc cu placere despre.
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
diane_dun spune:
si multumim pt cafele, Simo, Dana!
Bravooo Dariuta!
Abia astept sa faca si Dani a mea la fel.
Bravooo Miruna!
Tine-o tot asa, sa se odihneasca si mami! Lia, pentru dureri crunte de cap eu am luat paracetamol, de fapt eferalgan (tot aia e), ca e si analgezic.
Aylin, am testat pe pielea mea sucul de lamaie cu miere de cate-ti spunea Mychi, ca eu am dureri de gat tot timpul (si vara, de la inghetata
) si e foarte eficient. Multa sanatate!
Multa sanatate si lui Vlad de Nonna! Nici eu nu l-as scoate afara, daca a facut febra azi dimineata... Tin pumnii sa nu ia raceala si puiul mic.
Parca mai vroiam sa spun ceva. Daca-mi amintesc, revin. Daca nu, nu ![]()
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!
Mami de
Dani (1 august 2007)
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Cam mor de somn, am avut treziri la 23:30 si 5:30 pentru mincare, apoi la 6:30 pentru pus suzeta
.
Oana
succes cu adormitul lui Victor!
Aylin, Sma nu face greva foamei, maninca bine, zic eu, doar ca nu se ingrasa
. Iar in ultimele zile in care i-am pus orez, a mincat 180 ml la masa de biberon si mai vroia
.
Ramona, sanatate lui Vlad si la multi ani sotului pentru vineri
.
Lia,
si voua si felicitaaaaaari
.
Anto
mult mult succes cu cresa!
Dana, felicitari Dariei pentru progrese.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Nonna76 spune:
Ioana m-ai botezat rau de tot. Ma cheama Monica iar Andrei e strumful nu sotul.Pe Vlad l-ai nimerit, e baiatul cel mare si e mai bine acum.
Ioana75 spune:
Monica

. Deci ... cu 2 miei ma prezint de pasti la tine? 

Ioana75 spune:
Felicitari pentru juniorat
. Eu stiu o Ramona careia familia ii zice Monica, asa ca in capul meu Monica vine de la Ramona
.
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Lia, felicitari Mirunei ca ti-a adus asa o mare bucurie. Si? Ce-ai sa faci doua ore la calc? Ce ne mai povestesti? Hai, spune, ca-mi aduc un ceai.
Cred ca eram eu beata de somn de m-am putut gandi ca va dormi 2 ore! Lasa, ca si cele 20 de minute au fost bune... Oricum, ma bucur ca tu ai avut o noapte mai ... rezonabila.
Andicu, m-ai speriat cu povestea aceea. Chiar o ora in urlete numai ca sa te tii de un nenorocit de program??? Pai nici mie nu-mi vine sa mananc totdeauna la ore fixe, cum o sa-i cer Mirunei sa faca asa?
Mihaela, multumim de sfaturi! Am salvat totul si le dau mai departe unei prietene care sufera si ea cumplit de sinuzita. La mine sunt niste migrene rebele.

Lia si
Miruna Demetra
monicabo spune:
neata!
v-am votat poza de grup de gravidute. sper sa castigati.
am intrebat-o pe karligutza in pm (de la ea am primit linkul)...car sunteti in poza de grup
?
Ce mai faceti, ce mai fac bebeii? Vad ca fiecare din ei fac diverse lucruri noi. Si Andreea mea la fel :) A inceput sa scoata diferite sunete, a inceput sa si "chiuie", se joaca cu jucariile, la duce la gurita....La fel, Dana, si pe mine ma mangaie pe fata, vrea sa-mi apuce nasul, da cu mana pe la ochii mei, ma mai trage de par...
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
aylin_tarcan spune:
lia, felicitari pentru miruna!
mychy, asta cu miere si lamaie amestecata fac si eu. intotdeauna am facut. e un strepsils mai bun ![]()
ceaiuri stiu, da ma gandeam ca numai cu ceaiuri astept eu mult si bine sa treaca.
paracetamol simplu am voie, dar nu stiu daca sa iau, pentru ca nu am febra inca.
asa...cu galcile, nu prea stiu ce e aia. insa mi-am pus si eu compresa cu spirt la gat, si deasupra fular.
andicu, recunosc imaginile! ![]()
ghinetz, acu' ma duc sa iau cartofi! gargara nu am facut in viata mea. ma cam sperie. cred ca e naspa rau 
amethyst, noi nu am primit decat hainute (si alea putine)si vreo 2 mutunache de la ikea.
nonna, ai fost tare cu sotul si medicamentele. asa e si soacra-mea, desi e farmacist si io ma gandeam ca ar trebui sa fie, dimpotriva, mai lenesa la luat medicamente. eu sunt cam contra medicamentelor. iau doar cand trebuie. va dati seama ce o iau peste picior cand vad ca ia toate prostiile pentru nimic. noroc ca are simtul umorului.
mai fetelor. eu am intrebat doftorii de masaj, si mi-au spus ca sa nu fac. ca daca ea e miscacioasa (cum e), nu are nevoie de niciun masaj. dar prea toata lumea face...
diane, stiiiu....si eu il folosesc cu succes de ani buni
ioana, am inteles 
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita