Strumfi de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Dau si eu o tare, pentru astea dependente, asa ca mine. Ma intreb daca o sa iubeasca cafeaua cand o sa fie mare sau deja a luat de la mine incat i s-a acrit de cafea

Azi mergem la vaccin, cantarit, masurat, puricat....is curioasa ce mentalitate au...daca imi zice din usa sa ii dau Ca, Fe si suc de mere il impusc

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Lie draga, nu dormi ?
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea

Nu dorm, Dana... Am incercat aseara sa nu-i mai dau Mirunei san pana adoarme, dar e jale. Nu cu mine, nu cu Miruna ci cu sotul meu. Rezista el vreo 10 minute dar dupa aceea mai ar hrani-o el numai sa n-o mai auda plangand. E terminat cand plange fiica-sa. Am incercat eu sa-i explic ca nu facem nimic rau daca n-o adormim la san sau leganata dar cred ca n-am cu cine ma intelege.

Felicitari Dariutei pentru progrese! Imi inchipui ce incantata trebuie sa fii cand mai vezi cate ceva nou la ea. Noi nu i-am dat Mirunei suzeta, n-a fost cazul. Ea rontaie acum la un inel gingival pe care-l tine frumos cu ambele manutze. I-l dau nu neaparat fiindca ar manca-o gingiile, ci fiindca tragea tot ce prindea spre gura - hainutze, paturica, plusuri. Macar cu inelul asta stiu ca nu inghite o tona de scame.

Iar la capitolul somn... no comment.

Monica, ! Si harnica, si cu strumful bolnavior... Of! Ma gandesc insa ca nu-i o idee buna sa-l scoti pe Vlad afara dupa febra aceea. Sa nu recidiveze.

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Simo, ia fii tu fata cuminte si nu agresa doctorul! Or sa te ia aia de terorista si cine-ti scapa pielea?

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Simo, ia fii tu fata cuminte si nu agresa doctorul! Or sa te ia aia de terorista si cine-ti scapa pielea?

Lia si Miruna Demetra

o scapa domnul ministru, cu un pasaport pentru sahara si un deget ridicat

simo multumesc si eu de cafea, nu impusca pe nimeni, ca ne dai cafea tare buna

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ddanagh

ei da, si am si doua stele
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

Sarbatorim?
Mai fetelor, sa nu va suparati pe mine ca postez aici in prostie dar incerc sa stau aici, lipita de calc pana adoarme Miruna. Sunt curioasa daca reusesc sa-i amintesc de vremurile cand adormea singurica, uitandu-se la mine cum tastez.

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Lia si Miruna Demetra

Mai nu de alta, dar numai ce am incheiat razboiul cu babismele si daca vine asta si ii da dreptate se duce totul naibii si tre sa o iau de la capat.

Nu stiu de ce de data asta mi s-a parut mai obositor decat prima data in romania....poate limba, poate pentru ca nu ma asteptam de la ea, poate pentru ca deja m-am obisnuit sa fiu lasata sa il cresc cum stiu.....

Bine ca am iesit invingatoare pana la urma si am au auzit cuvintele magice "stii tu mai bine"

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineata! si eu la cafea, pentru ca am avut o noapte cu somn neodihnitor din cauza de una bucata gat dureros si bebe flamand noaptea. bine ca e si noaptea, decat deloc. eu ma simt groaznic, ma doare gatul si o stare de ....
ma intrebam ce am voie in afara de oscilo. am voie faringosept? paracetamol?

Lia B, of, nu puteai sa nu lungesti lista? avem bebei de aceeasi varsta. zi-mi si mie cat a luat bb al tau. greva foamei am mai auzit si cu luare in greutate. la noi e mai fara luare

anto, sa stapanesti sanatoasa carnet roz, ca pentru gagici!

felicitari dariutei pentru progrese!

ioana, merci pentru urari, dar mai intai sa reusim sa trecem la el

iar despre botez, daca nu imi trece pana atunci buba la gat....vai si amar de mine!

in continuarea plangerilor anterioare, ca vorbeati de somn, sa va explic cum sta treaba la noi. care va sa zica, o apuca oboseala, incepe maraiala, lasi fata maraita, incepe tipatura. tot atunci incepe si foamea, pe care nu si-o poate satisface pentru ca ii e somn. dar nici sa doarma nu poate. trebuie o ora de invartit cu fata in brate prin casa ca sa adoarma. cu suzeta, inevitabil. adoarme, o pui jos, deschide ochii larg, incepe zambatoreala, si gata cu somnul. dar ...cine incepe din nou in 15 minute? seara adoarme cand mananca, o pun in pat, se trezeste, da se culca singura la loc. ziua insa nu e chip. acum, eu as fi dura sa o las nedormita, ca o adormi ea la un moment dat. dar, din experienta stiu ca nu adoarme, doar tipa, si nici de mancat nu mananca daca e obosita. si cum stam prost la capitolul mancare, eu ce sa aleg?

gata, fug

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Neatza, ohoo cat ati scris. Nici n-am apucat sa citesc din urma. Plus ca am mai scris si printre alte parti de forum intre timp.

Am avut o noapte foarte foita, domnisoara asta e capricioasa rau.
Acum astept firma sa repare interfonul.
Mai citesc si revin.

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Cafeaua de la Simo e pentru mine. Ma recunosc dependenta ,dar nu ca de un drog .Imi place dimineata sa-mi beau cafeaua si sa ma gindesc la ale mele. E momentul meu de liniste si relaxare.

Felicitari Simo pentru razboiul dus cu "babele".

Eu am obosit si zic citeodata ca ele (babele) si fac ca mine.
Imi zice intr-o zi mama la telefon:Pune fularul la git copilului cind il duci la camin. Eu i-am zis:Da mama.(normal ca nu i-am pus).
Dar iarna n-o las sa puna mina pe copilul meu.

Vlad e mai bine, ma streseaza cu desenatul (ma pune sa desenez elefanti si nu ma pricep).Andrei e cel mai cuminte copil,doarme acum.
Cind devine obosit si nervos il calmez la tzitza dar nu ma deranjeaza.Daca pe el il face sa se simta bine.
Eu sunt genul de om care mai mult sunt educata de copii decit ii educ eu (poate si din cauza ca sunt profesor iar modul de gindire al copiilor ma fascineaza).

Mergi la inceput

Lumeeeeeeeeeee, lumeeeeeeee! Mi-a adormit copila singurica pe pat!!! Si doua ore daca doarme, eu de pe scaunul asta nu ma ridic, fiindca scartaie rau de tot. Doamne, m-as duce s-o pup cat e de dulce si ce frumos l-a luat ea pe Mos Ene in brate singurica, fara tzatza, fara leganat sau cantat!

Simo, atunci iti itnem pumnii sa dai peste un doctor destupat.
Aylin, muuult ceiut cald cu miere si lamaie! Am si eu o curiozitate la capitolul mdicamente: pentru dureri de cap criminale ce pot lua?
Amethyst, tine pasul!

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput