Strumfi de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vreau si eu sa ma laud cu Dariuta mea. In sfarsit gangure si ea frumos. A avut vreo doua saptamani in care facea ca tataia cand fumeaza carpati. Ceva asa din gat. Chiar incepusem sa-mi fac probleme. Cred ca si-a dres glasul si acum face asa frumos. Imi vine sa o mananc. Sa stiti ca am crezut ca aud eu ca asa vreau dar chiar gangure ceva de genul :ma maamama. Si de vreo cateva zile chicoteste asa, ca un ras in hohote cristalin. E o dulce dar trebuie sa dansez, la propriu, in fata ei pentru a obtine asta.
La miscari fata -spate, ridicat in fundulet sau intr-o parte stam mai rau. Dar sunt sigura ca in curand ii vor iesi si miscarile astea.
Astazi i-am cumparat si eu cutiuta muzicala 1 si 2 si e tare incantata cand ii cant cantecele astea noi. Stateam cam prost la capitolul repertoriu. Adica nu stiam decat in 'padurea cu alune' si 'pe o panza de paianjen'. si cam atat.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

ei da, si am si doua stele

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Aylin, iti intaresc satistica, si noi avem 3 luni si suntem in greva foamei (suntem pe formula). Citesc la voi incercand sa gasesc o rezolvare ca tare e stresanta si epuizanta nervos situatia.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

bebe mananca numai 530 ml lapte pe zi. pediatra ne-a recomandat diversificare, dar am inima indoita. deasemenea avem analize bune si suntem vesela si vioaie. Si la fel cand ii pun biberonul in gura tipa parca are spini.

Lachione, parca ai descris situatia noastra. Cum incerci sa o rezolvi, treci la diversificare?

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna noaptea mandrelor,

Am citit f pe sarite din urma, rusine mie dar nu am avut timp.

Multumesc inca o data pt felicitarile adresate lui Mandea, azi am fost la primarie si m-am dotat cu permis nou-nout, frumos, roz, ca pentru fete .

Ioana, , nu am mai vorbit de mult. Ma bucur ca in ultima luna Smarandita a luat mai bine in greutate, bafta m:ulta la doctor, delicata operatiunea, uf.

Timi, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.

Aylin, petrecere frumoasa la botez.

Cu bibe nu am inregistrat progrese. Legume mananca destul de bine, un borcanel de 125 gr; ieri i-am dat un pic de mar si i-a placut, azi nu am mai avut cand ca am stat prea mult in oras si am sarit peste o masa.
Si de joi incepem sa mergem la cresa, o sa stau eu cu ea primele zile dar pana la sfarsitul sapt viitoare trebuie sa poata sta singura o zi intreaga acolo.

Somn usor si pupaturi la toata lumea,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Pentru prima oara va ofer si eu o cafea. La filtru, ca-i mai slaba sa mearga si pentru fetele ce inca mai alapteaza. Bravo lor.

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Pentru prima oara va ofer si eu o cafea. La filtru, ca-i mai slaba sa mearga si pentru fetele ce inca mai alapteaza. Bravo lor.

poze cu Dariuta mea

Buna cafeaua! Buna dimineata tuturor!

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Aseara m-am culcat si ma mustra constiinta ca nu m-am laudat cu ce era mai important.
Dariuta isi baga singura suzeta in gura. I-o dau eu si ea si-o scoate, o invarte dintr-o mana in alta si apoi se chinuie, pana reuseste, sa o bage iar in gurita. Sa vedeti ce mimica de invingatoare are. E o scumpa.

Si legat de somn nu v-am raspuns pana acum pentru ca nici nu ma credeati. De la doua luni, de cand ne-am mutat in Ploiesti si are camera ei, doarme in patul ei de la 9 - 10 seara pana la 7-8 dimineata. E adevarat insa ca ziua scoate untul din mine. Dar mie imi convine asa ca nu stiu ce as fi facut daca ma scula de n ori pe noapte. Eu sunt cam rea de somn.

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Lie draga, nu dormi ?

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Multumesc Dana de cafea.Eu alaptez dar beau cafea,am baut si in sarcina.

Iar sunt cu ambii plozi acasa.Vlad a facut urit azi-noapte,febra ,a vorbit prin somn,s-a foit mereu.Am dormit ca-n gara,si cu el in pat si la mine.La un moment dat miriia Andrei si eu credeam ca-i Vlad.A trecut.
Mi-e frica sa nu ia si asta mic ceva.

Am scos perdelele de la geamuri sa le spal,acum sa vad cind mai am vreme sa le mai si calc.Vineri e ziua lui Fat-Frumos si avem musafiri.

Am terminat sa ma pling.As vrea sa scot baietii afara dar nu stiu daca o fi bine sa-l scot pe Vlad tinind cont ca si dimineata avea febra.
Ce ziceti?

Mergi la inceput