Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
Pinacolada, nu plecam nicaieri, nu ma risc cu 2 teroristi ca nu as avea liniste deloc. Sotul meu venise cu o propunere mai pasnica, sa mergem cu rude si prieteni cu copii si sa inchiriem o vila cu totul. Ei ash, daca nu urla ai mei, urla ai altora. Or eu vreau sa ma linistesc. Mai bine raman acasa si poate ii mai pacalim pe ai nostri sa stea cu randul cu ei sa mai iesim si noi.
Apropos de iesit, parca vad luminita de la capatul tunelului si sper sa iasa cum vreau. Ultima bona a Alexandrei, cea care mai statea seara sau in weekend, a avut mari problemele cu baiatul ei, un accident crunt cu motocicleta. Acum insa e bine, nu mai sta cu el mereu, si vrea sa vina sa o vada pe Alex si sa il cunoasca pe cel mic. Ceea ce e minunat, ca asa putem iesi si noi, si sa stea mama cu bona cu cei 2, altfel cred ca ceda si fizic si psihic biata mama. Ca atare vineri am invitat bona la noi de ziua lui Andrei si sa vad cum o abordez.
Ana, tare dificil cu costumele astea. Poate ii gasesti o rochita maro si ii pui o mascuta. Costume se gasesc si de inchiriat. La noi sper ca va fi iar fulg de nea sau chestii de genul asta ca sa o pot imbraca cu rochita alba si gata. Sa stii ca nu am facut febra musculara deloc, ba chiar ma simt bine. Cred ca meritam sa mai alerg vreo statie macar.
De gatit nu prea te pot ajuta, ca o sa profit de mame. Mama soacra cred ca face friptura la tava, mama face sarmale, si eu am decis sa fac doar salata beouf. Insa va trebui sa ne organizam bine ca tot la noi vor fi mesele in familie ca avem casa cea mai mare. Si evident iar voi avea cateva randuri de invitati.
Nana, tinem pumnii sa rezolvati cu zborul cat mai convenabil si cu deranj minim.
Danielle, nu am citit nimic. Eu m-am infipt sa cer steluta. Si cand am vazut cat costa chestia asta am intrebat ce naiba are in plus fata de steluta. Sincer nici nu ma interesa muzica intrucat Andrei nu se omoara cu muzica, imaginile le voiam. Asa ca am vazut ca proiecteaza mai interesant si am luat-o. Dar am retinut totusi ce mi-a indrugat tanti aia acolo.
Luy, chiar ca e gimnasta ochioasa ta, imi aminteste de Alex care, asa cum am mai zis, era tare miscareata si flexibila. Musiu nu prea le are cu miscarea. Sa vedem...e in urma cu 6 zile, poate isi urneste si el poponica saptamana asta.
Prisi, asta este, m-am tepuit, ce mai conteaza acum
Bernix,
a crescut bine Degetica, nu te mai necaji. Deprimarea ta nu ajuta puiuta mica, mai rau o intristezi. Asa e cu fierul, si pe Alex o constipa cand ii dadeam. Lui Andrei nu i-au dat. Uite 1001x
sa iti treaca.
Nu mai e mult pana la primavara, daca atunci ai sigur masina. Hai ca mai e putin, oricum nu ieseai asa mult cu Degetica si oricum e un trafic crunt si oricum va fi vreme urata.
Lia, multumesc mult mult. Si mama imi zice la fel ca tine, ca problema mea e o mica rana si e suficient sa se sudeze si am rezolvat problema. Insa nu reusesc, asta e problema. Tu ce ai luat sa reglezi scaunul moale? Glicerina nu are mare rezultat la mine, nu pot sa iti explic aici ce si cum, eventual iti dau PM. Dar sincer nu ajuta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Noapte buna si somnic usor! Mai deschid eu si dupa ce culc baiatul, ca oricum il astept pe sot care a reusit sa prinda avionul si aterizeaza la miezul noptii. Acum baita si nani BB, nani fata si liniste mami in ordinea asta. 
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
slippers76 spune:
Hi, hi, mai avem o gimnasta! Luy, e super haioasa ochioasa de Maria!
Prisi, cred ca stiu magazinul de pe Mosilor. Merci de idee.
Rox, tare as vrea sa am si eu de cine profita de sarbatori, dar o sa fiu doar eu cu mine
. Si mie-mi place sa fie muuulte pe masa, si casa frumoasa, si nu stiu daca o sa reusesc tot ce-mi propun. dar macar o sa incerca sa ma organizez cat mai bine.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
sim_stoian spune:
Ana, ba iepuras, ba veverita, ai ceva de furca
. Da, din 82 sunt pozele, aveam si eu vreo 6 luni
. Pentru Craciun mi-am facut in mare lista, sa vad ce mai gasesesc interesant in carticica Practic de pe 29. Deci, pt Craciun: ciorbitza de perisoare (la cererea expresa a husbandului), traditionalele sarmalute, un cozonac rozeta (ca nu am timp sa framant pentru ala clasic, dar poate ma ajuta mama sa fac pt Revelion), o sa mai avem afumaturile de la tara, carnati proaspeti tot de la tara. Deocamdata la asta m-am gandit, dar inca mai cercetez. Aaaaa! Si un tort pt Stefan, ca doar e si ziua lui. Daca vrei, te tin la curent
. Pentru Revelion, vreau salata de boeuf (pe care o fac cu piept de pui
). Inca nu stiu ce sa mai pregatesc, sunt in pana de idei...
Pinacolada, multumesc si eu de pontul cu salonul de coafura, e aproape de mine, poate ma duc si eu la tuns acolo. Inca nu am gasit pe cineva sa ma tunda dupa placul meu pt ca e greu de tuns parul meu cel cretz. 
Luy, cred ca s-au vorbit copii nostri 
Bernix, nu iau in fiecare saptamana la fel, dar vezi ca e bine per total? Degetica a fost micuta, eu as zice ca a luat foarte bine in greutate. 
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Sabina spune:
Bernix, pai fetita ta are 2 luni, nu trei, daca i le corectezi, nu?sau nici macar doua parca.
Nu te mai necaji.
oricum, de luat in greutate a luat exceptional, peste trei kile de cand s-a nascut, nu stiu ce mai vrei.
Fugura cu picoare in sus o face evident si gheorghe, eu ma refeream la apucat picioare cu manuta ca nu facea Sofia la 3 ;luni:)
mai era ceva inainte sa ma duc la bb al meu care nu adoarme....
gagici, voii chiarcredeti ca eu daca-mi iau carnet primesc si fauveu-l la plimbare? ohohooo, mai intai rabla cucoana :)))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
incaceva pt bernix: Sofia avea la nastere 2.7 kg, si la 3 luni tot vreo 4750 :))) acu are vreo 19-20!!!!
deeeci???
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
bikmaria spune:
quote:SIM ce dragalas este STEFANUT al tau ,pe la noi se zice ca isi apuca piciorusele dupa ce a papat o vadra de lapte ,asa ca are merite si ;FULGUTA"care la hranit .
Originally posted by sim_stoian
Ia uitati ce facea azi lunganul meu:
http://www.flickr.com/photos/15009148@N07/2069310990/
Sim, mami deStefan (25.08.2007)

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
sim_stoian spune:
Maria, pe unde esti?
Ma duc sa scriu niste DVD-uri de pe laptopul sotului, nu cred ca mai intru. Noapte buna!
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Ana, ba iepuras, ba veverita, ai ceva de furca. Da, din 82 sunt pozele, aveam si eu vreo 6 luni
. Pentru Craciun mi-am facut in mare lista, sa vad ce mai gasesesc interesant in carticica Practic de pe 29. Deci, pt Craciun: ciorbitza de perisoare (la cererea expresa a husbandului), traditionalele sarmalute, un cozonac rozeta (ca nu am timp sa framant pentru ala clasic, dar poate ma ajuta mama sa fac pt Revelion), o sa mai avem afumaturile de la tara, carnati proaspeti tot de la tara. Deocamdata la asta m-am gandit, dar inca mai cercetez. Aaaaa! Si un tort pt Stefan, ca doar e si ziua lui. Daca vrei, te tin la curent
. Pentru Revelion, vreau salata de boeuf (pe care o fac cu piept de pui
). Inca nu stiu ce sa mai pregatesc, sunt in pana de idei...
Pinacolada, multumesc si eu de pontul cu salonul de coafura, e aproape de mine, poate ma duc si eu la tuns acolo. Inca nu am gasit pe cineva sa ma tunda dupa placul meu pt ca e greu de tuns parul meu cel cretz.
Luy, cred ca s-au vorbit copii nostri
Bernix, nu iau in fiecare saptamana la fel, dar vezi ca e bine per total? Degetica a fost micuta, eu as zice ca a luat foarte bine in greutate.
Sim, mami deStefan (25.08.2007)
Cum se face cozonacul rozeta,ca eu numai clasic stiu sa fac?
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana