Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Simonaaaaaa....ce fetitaaaaa. Vrei sa ne arati cum seamana cu tine, huh? Pfiii ce an...1982? Ha ha ha, eu eram clasa 1.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

M-ai prins Mai am cateva poze in care se vede mult mai bine asemanarea, dar nu mai am unde sa le scanez

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai carantineaza-l azi si zi mersi ca pleaca si il tii pe bebe departe 2 zile. Multa sanatate lui, sa se faca bine repede!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

mai ce cadouri frumoase ati luat la bb!!!
Roxana- ai rezolvat cu pb mov?
tare curojoase sunteti sa plecati cu bbii din tara!bravos!
eu am vesti mai bune...starea lui rares nu s-a agravat. are numai muci si atat! si starea lui obisnuita de plansete, doarme f putin..asta e! dar azi am avut timp sa-mi fac baie......mare realizare!in legatura cu salonul de frumusete mai e unul tare fain dar scump, cu hairstilisti basarabeni super ok! se numeste SYMFhONY si laga Mega image dupa pasajul muncii!
e un tip Victor f ok, numai ca te cam tine 2 ore pe scaun pt vopsit, tun coafat, far iese bine!
nr de telefon pt programari :0788867527 sau 3232347, pe mine m-a costat 2,5 mil!

Mergi la inceput

Pinacolada, bine ca stiu sa te intreb de salon daca mai am nevoie. Desi e cam departe mine. Cu problema mov nu am rezolvat nimic. Am trecut pe niste pastile ca sa nu mai scot pietroaie si sa vedem de maine. La fel activia si lichide baute cu forta. Si galbenele in cantitati industriale, pe langa supozitoare si Detralex. Sa vedem acum, parca azi m-am simtit un pic mai bine.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Pinacolada, eu raman la parerea mea ca nu a avut bronsiolita. Doamne ajuta sa fie o raceala banala si care sa treaca repejor. Cu Luca cum mai e?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

da roxana-pediatra de la grigore a zis ca nu-i place cum respira... dar el era dupa niste ore de urlete plus muci, si daca se agraveaza sa venim la spital!
spre norocul meu nu s-a agravat, acum i-am facut o baita mai calda ca sa inhaleze aburul....!
da , sigur, vorbim despre salon cand ai nevoie! mie mi-a placut!dar bineinteles e pt ocazii speciale, caci e destul de scump, si mie, una, mi-a cam pus rabdarea la incercare, tipul e ffff meticulos , dar tunde super!

Mergi la inceput

Cu Luca e mai bine...cu toate ca atunci cand plange cel mic incepe si el si zici ca e casa de nebuni:)
al meu, tocmai a intrat si a intrebat inocent: ce faceti? il omorati?:)))))
super dragut!

Mergi la inceput

Ma gandeam la alergarea mea de azi...eu cand imi amintesc chiar ma apuca rasul. Sa nu zic ca nu ma ocup de forma fizica. Efectiv am alergat mai ceva decat armata care marsaluia, de dinainte de statuia Aviatorilor pana dincolo de Pta Victoriei pe Catargiu. Cred ca eram tare caraghioasa. La un moment dat am zis ca ma dezintegrez, ma dureau toate alea si nu mai puteam sa respir, dar eu hotarata nevoie mare sa ajung la coafor nu ma lasam.

Acum ma duc sa culc baiatul ca il doare gatul de vorbit si isi asteapta motaiala de 15 min. Incep dusurile si baile si lapticurile de nani. Asa ca revin pe la miezul noptii.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Pinacolada

Cu Luca e mai bine...cu toate ca atunci cand plange cel mic incepe si el si zici ca e casa de nebuni:)
al meu, tocmai a intrat si a intrebat inocent: ce faceti? il omorati?:)))))
super dragut!

Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Stiu ca nu e de ras...dar imi imaginez. La noi nu prea mai plange niciunul, mai putin oricum. Lasa ca se mai linistesc si ai tai. Sa vezi cand or creste.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by danielle02

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by danielle02
daca o duc in tara pe baza certificatului de nastere nu o sa ma lase apoi sa o scot din tara (de la romani)

Cine ti-a turnat gogosile astea?

Se poate circula pe baza de titlu de calatorie.. tu crezi ca eu sau Nana, care venim in tara cu copii, ii lasam acolo?

Ma ierti ca zic, da' mare magar barbatul tau.. primul vostru Craciun in 3 si el pleaca la maica-sa.

de Ioana (27.09.2007)

stiu ca asa a patit o prietena dea mea cand a plecat in vacantza cu bebelushul acasa,nu or mai lasat-o sa iasa de la romani pana nu ia facut la bebe pasaport.a stat acasa 2 luni de zile pana a reusit sa scoata bebele din tara.
in legatura cu sotzul...nu ma mai agit

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Acum pasaportul se elibereaza in 2 zile iar permisul in 1 zi.
Eu cand ai zis ca nu poti sa mai iesi cu ea, m-am gandit ca te duci fara sot si nu ai procura de la el sa iesi din tara, asta ar fi fost singurul impediment. Dar daca el e cu voi, e totul ok.
Noi i-am facut pasaport islandez lui Andrei iar acasa o sa ii facem si romanesc, dar oricum calatoaream impreuna si nu aveau ce zice romanii.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput