Drepturile parintilor -??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

eee, Danutza, stai, ca mai ai pana la pensie...ehe..pana atunci calare si pe cai ..avand in vedere ca ai tai sunt mai mari, nu-i pb sa-i primesc..problema este la fetele mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

quote:
Originally posted by roxanal

eee, Danutza, stai, ca mai ai pana la pensie...ehe..pana atunci calare si pe cai ..avand in vedere ca ai tai sunt mai mari, nu-i pb sa-i primesc..problema este la fetele mele...

tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

pai la cat de mult mi-am dorit eu sa am fete...pentru mine e relaxare curata! sa te vad pe tine cum te descurci cu doi ...flacai ,ca e cam mare diferenta intre fetele tale mici si ...feciorii mei!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

mai ca sa raspund si la subiect ,n-am vazut sa existe protectia parintilor,deci...n-am unde ma plange in caz de...necaz. eu cred ca atunci cand te hotarasti sa ai copii ,iti asumi niste riscuri si niste responsabilitati care decurg de aici.am avut cu copiii muuuulte probleme de sanatate sau alte...problemute dar in timp le-am mai uitat,ma astept ca aceste probleme sa creasca direct proportional cu varsta lor ca asa am auzit eu ...dar ma bucur din suflet ca am si eu un drept de parinte:AM DREPTUL SA MA MANDRESC CU BAIETII MEI CARE SUNT CELE MAI IMPORTANTE FIINTE DIN VIATA MEA .ma uit la ei si nu-mi vine sa cred ca sunt bebelusii aia mici de acum cativa ani!sa-i manace mama pe ei de magari!(magari...in sens pozitiv...exista?)

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

fetelor!Dana, mama de "magari", rad singura in timp ce ai mei magari joaca fotbal in sufragerie(doar asa am prins pc-ul). Unde mi-e mania curateniei?Lasa-i sa se distreze putin, am ajuns mai echilibrata, curatenia eu o fac, nu ea pe mine.
Dana draga, incurajeaza-te ca "scapi"la pensie...aiurea, atunci vine randul nepotzeilor! Copiii vor fi mereu in viatza noastra si deja ma simt melancolica la gandul ca intr-o zi vor creste si vor pleca de-acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

aoleu roxana, pe mine ma poti avea clienta de zi cu zi la topicul asta. Eu am 2 fete: cea mare are 2 ani si 2 luni iar cea mica 5 luni si jumatate. Am 28 de ani, ma simt cea mai implinita si mai fericita femeie din lume, imi iubesc fetele mai mult decat o pot spune in cuvinte, dar uneori simt ca-mi explodeaza capu'. da, mi-am asumat toate riscurile atunci cand mi-am propus sa am copii (habar n-aveam ce-nseamna si ce imi asumam) dar de vreo 2 ani si jumatate sunt ba gravida, ba cu copilul la san, ba pe punctul de a naste, ba lauza, ba gravida iar, ba ba ba. In clipa asta sunt doar mama. Intr-o zi m-am dus pana la metro, singura, fara copii dupa mine dupa nu stiu cat timp si cred ca aratam ca o nebuna, ca mi se parea ca am pierdut-o pe Sarah, ca tipa Ines, ca au trecut deja 3 ore si tre' sa alaptez, ca parca e ciudat sa nu ma mai bag pe sub toate rafturile dupa copchil, sa nu mai fac educatie, sa nu mai explic in zadar ca intai tre' sa platim si apoi sa mancam...mi se parea ca n-am nici un rost si ca eu, defapt, nu mai sunt eu. Ma minunam, ca iata, pe lumea asta, poti face cumparaturi in liniste, ca poti citi in voie o eticheta, ca te poti uita la toate produsele care te intereseaza.Si cum asa? Mai facusem toate aceste lucruri si acum cativa ani? ...carevasazica, nu esti singura. daca inainte faceam o tragedie din faptul ca mi-a pocnit o unghie, acum ma multumesc ca reusesc macar sa mi le tai la timp, sa nu zgarii copilul pe fata; daca inainte eram atenta sa ma creia o pauzasc bine sa nu cumva (doamne fereste!) sa apara pic de celulita, acum, ca sunt plina, mi se pare uneori ca arat destul de bine (desi am 20 kg in plus fata de vremurile alea in care ma consideram grasa). Abia astept sa merg la serviciu si sa am activitatea mea ,pt. mine si doar pt. mine; si mai stiu, ca fetele vor fi mai mari atunci si ca-mi vor lipsi clipele astea, cand pot sta cu ele, sa le iubesc asa cum vreau, fara sa ma respinga. Mai cred, ca pe masura ce trece timpul, vedem cu alti ochi unele momente si greul se mai estompeaza; capatam experienta si nu mai dam 3 lei pe faptul ca atunci cand vii din maternitate cu primul copil, esti terminata de griji, de oboseala si de nelinisti. Cred ca de aici si expresia asta cu "copii mici probleme mici, copii mari, probleme mari".www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

aku un an ma duc la paris cu jobu , sotu mama ce noroc vin si eu pe wk si petrecem un wk romantic in paris. sa nu zic o vorba urata pt care as fi moderata , dar dupa jumatate de zi singuri in vacanta noastra romantica ne-am jurat ca e ultima data cand vom petrece o ora de vacanta fara bbei. Am sunat acasa din ora in ora si sincer in veci nu o sa mai plec undeva fara bbei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Valen, esti bestiala ...credeam ca numai eu nu apuc sa-mi tai unghiile decat atunci cand este pericol mare de sgariere copii din dotare..nu mai am timp de absolut nimic iar cand merg la cumparaturi, si daca nu-s la purtator, copii ma asteapta nerabdatoare..cu textul: si mie? si mie ? ...pe deasupra baia in cada este ceva preistorie ptr mine ...cartile..citite numai pe apucate, pe buda ...mancatul, numai din picioare, sa alunece mai cu spor..si lista tinde spre infinit..deci ma opresc aici...si acum, pe deasupra, ne mutam si la casa, ce nu ajungeam sa fac curat k lumea in 4 camere, sa ma vad acum in casa cu 3 etaje ..da..sanatosi sa fim..ca asta este viata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Unghii frumoase in doar 4 pasi

1.curatatul unghiilor:umple un castronel cu apa calduta.toarna putin detergent,ia un buretel fin si...spala teancul de vase.vei avea niste unghii albe-rozulii cum n-ai avut niciodata.

2.daca ti se duce firul la ciorap in timp ce il rulezi pe mana,motivul e probabil:unghia rupta.nu pierde timpul.roade ferm unghia cu pricina.

3.daca pasul 2 nu e de ajuns,ai nevoie de o pila.nu-ti bate capul sa cauti pe google sa afli cum arata o pila,du-te la raionul de cosmeticale si cere-i vanzatoarei una. sau mai bine 2.nu, de
fapt ai nevoie de 5 :una langa computer,una pe noptiera,una la toaleta,una in bucatarie si una in poseta.cu ea se pilesc usor colturile unghiilor rupte.

4.nu folosi niciodata lac de unghii sau oja.gandeste putin logic:oja sarita da unghiilor tale un aspect dizgratios si neingrijit.te asigur ca nu vei avea niciodata timp sa le stergi cu
acetona.sau nu vei avea una la indemana.doar daca nu vei cumpara 5 sticlute in loc de una.la fel ca in pasul 2.ce e aceea acetona?for god sake,gugaleste putin:-D

edit:asta apropos de cum va mentineti frumusetea.iac-asa

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ortansa, you make my day! Sa va mai spun ca au trecut aaaaani de cand nu mai am oja pe unghii? Nu cred ca mai are rost!

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by roxanal

Simona, noi la care ne incadram?

tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

La ambele

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput