Cum ati fi reactionat..daca...!!!!
![](images/user_woman.png)
Acum un an de zile am avut o discutie foarte aprinsa cu un tip care este amic cu sotul meu.Sau a fost mai bine , pentru ca i-am spus ca daca-i mai vad mutra vreodata sint in stare sa fac si puscarie.
Stateam de vorba..si la un moment ii intrebam daca au idee cam cati romani sint in NY.Nu stiu cum a deviat discutia cert e ca m-a socat a reusit sa ma faca cineva pentru prima data in viata sa-mi fie scarba efectiv de el.Nu ii cunosc viata decat stiu ca a fost infiat , nu stiu cum a ajuns aici dar s-a insurat cu o tipa mult mai batrina ca el...care in final l-am minacat de bani(zice el) l-a lasat cu datorii pe carduri si a si divortat.
Cert e ca spre sfarsitul discutiei avea asa un aer de mitocan roman din america si isi dorea ca in vara anului 2006 sa mearga in Romania(nu mai fusese de vreo 14 ani) si sa f..a romancele..ca sint cele mai curve, cele mai ordinare...si cind ar pleca daca ar avea o bomba ar arunca-o asa din avion ca sa dispara Romania de pe fata pamantului. Tipul intre 1,55-165 libidinos, urat ma rog asta nu conteaza.
Am simtit ca mor, mi s-a intunecat in fata ochilor si atat i-am spus sa plece in secinda urmatoare din casa mea si sa nu mai indrazneasca vreodata sa intre acolo ca nu o sa mai stiu ce fac..si doi imi tremura barba de nervi...si i-am spus ca e cel mai nenorocit om pe care l-am putut intalni...sa vii in casa noastra , te omenim stii ca am parintii acolo si pe cineva drag si tu spui ca vrei sa arunci in aer toata Romania.
Ma intereseaza cum ati fi reactionat si daca ati patit vreodata asa ceva.Si apusa de un roman.
Trist..
Numai bine si sanatate,
Crisa
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png
Raspunsuri
dodo spune:
Eu as fi avut grija inca de la prima disputa sa nu-mi mai calce pragul, chiar daca e/era preten cu sosu'-ii spuneam sa se intilneasca afara la o cafea cu el, in casa mea nu mai este binevenit...
In fine, daca zici ca asa a degenerat discutia acum, i-as fi zis sa se-mpuste, sau mai bine sa faca ceva util cu viata lui cind se trezeste din "betie", ca lumea nu se face pres dinaintea unui pirlit de romanash (asta a propos si de ce se zicea la un topic mai jos
, ca nu ne pune dom'le astia presul rosu cind coboara emigrantul roman din afion
). Sau poate i-as fi zis ca sun si la politie, ca are ginduri teroriste
, il "coafam"un pic cu frica de aia de la Homeland Security(asa se cheama, parca?)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
L-as fi ironizat la maximum si l-as fi pus printre altele sa-si sustina afirmatiile cu argumente logice.
Toate astea pe un ton calm, cu ranjete mari de satisfactie.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
alessia105 spune:
Eu l-as suna si l-as intreba cum a fost "vacanta de vis".... cate romance s-au uitat la el?( si i-as specifica sa excluda "fetitele de pe centura" )Le-a facut fatza ???Sunt sigura ca ti-ar spune niste povesti mai abitir ca cele pescaresti si vanatoresti ...
Cred ca ai procedat corect ... desi la cum il descrii sincer ...ce pretentii ai fi avut?!?! E clar un om plinnnnn de frustrari si de multeee multeeee altele si ce s-a gandit el ... "aci in America care IESTE is un nimeni ..ia sa vezi ca smecher de smecher o sa fiu la Romanica doar ca am niste bistari ,deci o sa fiu The king of the worldz..si toate femeile o sa imi cada la piciere ca io is Americanu' " si clar la prima vizita in Romania va ramane cu gura deschisa ca la dentist ca din pacate pentru el ...oricum ar fi Romania astazi nu este nici pe departe ceea ce isi imagineaza el, iar cu verzisorii care ii dadeau poate atata putere acu 14-15-18 ani de zile ..acu abia daca mai poate trece strada ..mai ales in Bucuresti ..asa ca s-a dus cu smecheria lui ...
Nu merita nici sa te mai gandesti la el ... capul sus pieptul afara ... tu stii ce este Romania ..ce reprezinta ea in inima ta .. si asta nu o pot distruge nici 7 bombe nucleare ...
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'
si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
miki68 spune:
Oare la retardatul asta s-o fi referit Bush cand a avertizat Romania asupra pericolului atacurilor teroriste?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
adriuta spune:
Ai procedat foarte bine cu individul.
Din pacate sunt foarte multi barbati din strainatate care au impresia ca fetele din Ro sunt niste 'fomiste'(exact asa mi s-a spus mie si nu de catre o persoana ci de catre mai multi bb) si ca toate ar vrea sa emigreze. Ca stiu ei de pe net ca asa e, ca imediat ce le spun unde locuiesc brusc fetele le spun ca ii iubesc. Ca au carnetele cu telefoane si adrese si daca vor ... nu duc lipsa de fete.
Si mai rau ca intr-adevar oameni buni am vazut eu carnetelele cu adrese, telefoane...nume, oras...nu erau abureli. Sunt intr-adevar fete multe care vad asta ca pe o cale de iesire in lume. Si ar face orice pt o viza K. Si sa stiti ca stiu cazuri in care (tot cunostinte, romani de aici) au mers in tara si au intalnit cate 4, 5 din lista, fetele i-au cazat la ele, omenit... si au plecat ca merg la parinti dar ei plecau la alta...si cand le scriau isi cereau scuze ca cica i-a sunat urgent si sa ii ierte ca nu se mai intorc pentru o perioada...bla bla. Din paate sunt adevarate cazurile. Ca unii se supra apreciaza si sub evalueaza femeia asta este adevarat(vezi individul cu pricina), dar tot ce am scris mai sus se practica. Sunt ffff multe femei si fete cu principii dar sa stiti ca sunt destule care ar face repet orice pt o viza K.
Cat despre aruncatul bombei.... jenant. Am mai auzit discutii anti...tara, anti Ro dar asa o afirmatie....never. Cred ca are pitici in cap indvidul cu pricina.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
26+ cu
ADRIAN
rolo spune:
I-as spune ca e mai prost decat prevede legea si l-as da in suturi afara.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rall/rall.jpg)
rall spune:
quote:
Originally posted by adriuta
sunt destule care ar face repet orice pt o viza K.
Sunt si multi barbati in situatia asta si, din pacate, nu vorbesc din auzite
![](alcool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Nu merita efortul nici macar sa te mai gandesti la ce a discutat,la el,nu te mai enrva din cauza asta ca nu are rost.Eu ii deschideam usa si il pofteam afara fara nici o explicatie.
De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Initial creeata de CrisaS
[Cert e ca spre sfarsitul discutiei avea asa un aer de mitocan roman din america si isi dorea ca in vara anului 2006 sa mearga in Romania(nu mai fusese de vreo 14 ani) si sa f..a romancele..ca sint cele mai curve, cele mai ordinare...si cind ar pleca daca ar avea o bomba ar arunca-o asa din avion ca sa dispara Romania de pe fata pamantului. Tipul intre 1,55-165 libidinos, urat ma rog asta nu conteaza.
ce ticalos.... a venit in Ro pina la urma sau nu?
avea doar 1.55....mic la stat mare la sfat...Stefan cel Mare din NY
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyda/elyda.jpg)
elyda spune:
quote:SA NU VINA AICI CA ...PE STEFAN CEL MARE L-AU SFINTIT( ADICA L-AU FACUT SFANT ) ...TREBUIE SA TE INCHINI LA EL...SI E ZI DE SARBATOARE!!!
Originally posted by Guestusquote:
Initial creeata de CrisaS
[Cert e ca spre sfarsitul discutiei avea asa un aer de mitocan roman din america si isi dorea ca in vara anului 2006 sa mearga in Romania(nu mai fusese de vreo 14 ani) si sa f..a romancele..ca sint cele mai curve, cele mai ordinare...si cind ar pleca daca ar avea o bomba ar arunca-o asa din avion ca sa dispara Romania de pe fata pamantului. Tipul intre 1,55-165 libidinos, urat ma rog asta nu conteaza.
ce ticalos.... a venit in Ro pina la urma sau nu?
avea doar 1.55....mic la stat mare la sfat...Stefan cel Mare din NY
![](help.gif)
![](help.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
dana