Cum ati fi reactionat..daca...!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

CrisaS, mi-ai amintit de un fost 'amic' de-al meu, emigrat cu parintii de cand avea cativa ani si intors in tara prin 2005. Divortat, fara copii, plin de frustrari, fun teoria conspiratiei, cu impresia ca romancele sunt toate in limba dupa el si banii lui si dispuse sa faca orice pt o nenorocita de viza.
Si stii ce a 'reusit' in Romania??? Din 2005 pana in prezent, nu a reusit sa aiba o relatie care sa dureze mai mult de cateva luni, a reusit sa-si indeparteze mai toti vechii prieteni, si-a vandut apartamentul din Bucuresti pt nu-s ce casa prin provincie in care tot baga bani la nesfarsit, afacerea de care s-a apucat genereaza numai scandaluri, bea frecvent, barfeste tot ce prinde...si cam toata lumea fuge de el!
In locul tau eu as fi zambit senina si as fi zis ca nu are decat sa faca tot ce-si propune, dar sa faca in asa fel incat drumurile noastre sa nu se mai intersecteze niciodata.
Si un mic sfat pentru tine: nu lasa ca atitudinea unui astfel de om sa te afecteze si sa-ti perturbe linistea! NU MERITA!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu l-as fi scuipat in ochi la propriu. Cred ca mi-a la fel de scarba ca si tie de asemenea jigodii asa ca as fi reactionat la fel ca tine!

www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Se pare ca idiotu' n-a fost in Romania, am freza intacta deci n-a fost nici o bomba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

In acest moment imi vin in minte cuvintele unei prietene de-a mele care mi-a zis asa: radiez de fericire cand intalnesc oameni mai prosti ca mine! cu zambetul pe buze l-as fi dat afara si nici sa nu-l mai vad in fata ochilor mei.
am avut si eu o "cearta" cu o israelianca care zicea ca vai si-amar cum stam noi in Romania,ca-i saracie mare si ca nici macar guma de mestecat n-avem. am sarit ca si cand mi-ar fi dat foc....bineinteles ca ea nu fusese niciodata in Romania. i-am spus sa mearga prima oara si pe urma sa vorbeasca despre tara respective,nu sa sustina ce-au zis niste oameni <prosti de altfel>,care pretindeau c-au fost in Romania. oare cand or fi fost ei in Romania,de nu era guma de mestecat? ce oameni......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Crisa, in ce hal a reusit sa te enerveze dobitocul! Lasa-l in prostia lui, ca nu se merita, o sa ajunga el pe mana romancutelor "curve" si "ordinare" si sa se trezeasca intr-o saptamana fara banii pe care i-a muncit un an... atunci sa vezi ce o sa fie la gura lui. Ca deh, Dzeu e acolo sus si pentru el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Multumesc ca ati fost cu mine la topicul asta...chiar vroiam sa vad ce gandesc si altii...si toata lumea cu care am vorbit de respectivul a fost de-acord cu mine mai putin unul(la care ma gandesc si acum sa nu fie cumva frati ca prea gandeau la fel!!!) care mi-a zis ca am exagerat cand l-am dat afara , ca am exagerat ca l-am scos din viata noastra pentru atata lucru , ca sint ranchiunoasa si ca prea despic firul in patru.Ca ..oricum traiesc in AMERICA ACUM SI ASTA E TARA MEA SI AR TREBUI SA MA DERANJEZE MAI PUTIN CAND SE VORBESTE RAU DE ROMANIA.
Credeti-ma ca eu nu stiu cum sa fac fata in fata unor astfel de specimene.Am fost socata mult timp...cat de frustrat trebuie sa fii cata ura trebuie sa ai pe o natie intreaga ca sa scoti asa ceva pe gura.De ce unii oameni sint asa de raiiii , de ce se schimba asa de tare dupa ce vin aici , se fac rai ,rai...Offf..E un topic tot aici la discutii generale as scrie o noapte intreaga cu ce v-a schimbat strainatatea..as putea scrie cum i-a schimbat pe altii...si la mine sint schimbari dar...parca nu sint..nu stiu.Mai bine ma opresc pentru ca iar imi suna in ureche fraza spusa de mare a majoritate din diaspora...''te inraieste frate America''..De ce? Nu am reusit sa aflu, inca..dar inca explorez.Tipul respectiv nu a ajuns in Romania si am facut in asa fel sa afle ca nu va ajunge in veci..ca l-am spus:) si tind sa cred ca totusi toate frustrarile i se trag totusi de la faptul ca a fost dat la casa de copii.Cand i-am spus ca si ma-sa tot o romanca de-aia e...a zis..pai ce-am spus eu ca nu???!!!Deci vedeti...ce simplu e sa fii limitat?Si ce simplu e sa generalizezi???

Numai bine,
Crisa

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Ce subiect interesant .

Ce m-am enervat pentru nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by didi-anda

In acest moment imi vin in minte cuvintele unei prietene de-a mele care mi-a zis asa: radiez de fericire cand intalnesc oameni mai prosti ca mine! cu zambetul pe buze l-as fi dat afara si nici sa nu-l mai vad in fata ochilor mei.
am avut si eu o "cearta" cu o israelianca care zicea ca vai si-amar cum stam noi in Romania,ca-i saracie mare si ca nici macar guma de mestecat n-avem. am sarit ca si cand mi-ar fi dat foc....bineinteles ca ea nu fusese niciodata in Romania. i-am spus sa mearga prima oara si pe urma sa vorbeasca despre tara respective,nu sa sustina ce-au zis niste oameni <prosti de altfel>,care pretindeau c-au fost in Romania. oare cand or fi fost ei in Romania,de nu era guma de mestecat? ce oameni......

Si nu a fost adevarat ? Era o guma de mestecat sfaramicioasa care numai a guma nu semana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Acest amic al sotului tau are precis probleme existentiale, asa ca nu trebuie luat drept etalon de roman emigrant. Nu-i mai da atata importanta.

Si nu cred ca America sau strainatatea in general inraieste, nici intr-un caz.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Si nu a fost adevarat ? Era o guma de mestecat sfaramicioasa care numai a guma nu semana.

...ai venit sa enervezi lumea si aici

Mergi la inceput