Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

roxanici- te intrebai de ce am reactionat la ceea ce ai spus tu in deschiderea mesajului. pentru ca acelasi lucru mi s-a spus si mie de catre mai multe fete si mi s-a parut ca este un cliseu care tare rau m-a enervat si ca si tine am vrut sa spun ce am de spus.

si ca o explicatie la ceea ce spuneai tu ca dupa 8 luni nu e normal sa ne mai gandim la asa ceva: explicatia medicala este ca anumite depresii reprimate izbucnesc cand nici prin gand nu iti trece.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lushulika spune:

mai, mai, ce de harnice in stup. cum nu intru 2 zile, se schimba capitolul.
ellamiss, buburuza mea doarme singura din luna a 3-a. am vrut sa luam aparatul acela, sa o auzim mai bine, dar mi-am dat seama ca o auzeam si fara, asa ca nu l-am mai luat.
De altfel, te invidiez oarecum, madybulancea!. eu aud tot, chiar si cand respira mai greu . Sotzul in schimb, nimic! II povestesc dimineata si se uita la mine cu ochi rotunzi si mari. Si el e din Braila, ca si tine (au pus ceva cred in apa din Braila).
Elyanne[/red], unde faci aerobic? Caut si eu o partenera de aerobic, dar sa fie cam la fel de balena ca mine , ca altfel ma demotivez.
[red]Doina.todor, eu i-am dat buburuzei pe piept cu alifie pulmex parca. o ajuta sa adoarma, ii desfunda putin nasucul, dar eram multumita.
Roxanici, fara suparari, viata noastra oricum e frumoasa multumita minunilor noastre de bebelusi. Povesteste-ne mai bine cum a reactionat Rares cand a vazut zapada? macar la voi a fost ceva zapada, ca in Bucuresti, cam nimic.
Seara buna la mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Hai ca mi-am mai adus aminte de ceva...

Mady,sa sti ca nu esti singura...nici eu nu-l mai aud pe David de o vreme incoace....si avem si babypfon...si cateodata il aud da pur si simplu nu ma pot trezi.Noroc ca merge tati la el....poate de aia nici nu ma trezesc...ca stiu ca se scoala el si merge la copil.
Dimineata il intreb "s-a trezit copilu peste noapte?" De parca io n-am fost acasa
Saracu sot...merge la lucru de dimineata pana seara si noaptea mai tre sa se si trezeasca...da ce sa fac...daca nu pot!
Sper ca trece si...nu se mai trezeste peste noapte.

Mihaela,6+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Mihaela poate de la sarcina dormi asa...Eu dormeam ca valiza la inceputul sarcinii.

Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Mihaela poate de la sarcina dormi asa...Eu dormeam ca valiza la inceputul sarcinii.

La asta chiar nu m-am gandit.....

Si sa intreb si io ceva...bebeii vostrii isi tin sticla singuri?
Ca David nu si.o tine...o linge pe toate partile si rar nimereste....Vorbeam cu cineva zilele trecute si-mi zicea ca ea de la 4 luni i-a lasat sticla...Cum mama mea....ca la 4 luni cat imi amintesc eu bine nici nu-si controleaza bine miscarile...sau am uitat eu deja?

Asa...sa-mi ziceti daca ai vostrii bebei se ridica singuri in fund.Piciu meu nici asta nu stie Isi ridica si picioarele in sus si de aia nu reuseste.Daca-i tin eu de picioruse.poate,da altfel nu

Mihaela,6+

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Mihaela stai fara grija, nici al meu nu se ridica singur in fud ... nici macar nu sta de unul singur in fud mai mult de ...1 minut!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

dar eu intrasem sa spunca in sfarsit am gasit revista magica .
Am fost la 9 chioscuri de ziare raspunsuri am primit diferite : ca nu a aparut inca; toata marfa este expusa; vedeti la celalat chiosc ... la care insa s-au terminat; iarasi nu avem, dar avem alte chestii despre alimnetatie ...

Deci gata, sunt fericita posesoare a revistei Mami special !
cineva intreba daca se poate da sare la bebei. Raspunul din respectiva revista si nu numai : NU ! Doar de la un an! Cantitatea necesara de sare la copii sub un an (2gr.) se afla in carne si parca si unele legume.

Ma duc o sa mai rasfoiesc un pic si va mai spun ce imi mai place la ea

Pupice ... si intr-adevar haideti sa fim neutre ! Pe mine nu ma deranjeaza ca al meu copil e cum este si nu cum ar vrea ... mamica mea de ex. !
Desi de cand am luat revistele astea incepe sa ma inteleaga si ea de ce nu i-am dat unele sau altele pana la 6 luni...

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

quote:
Originally posted by Mihaelaaa

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

La asta chiar nu m-am gandit.....

Si sa intreb si io ceva...bebeii vostrii isi tin sticla singuri?
Ca David nu si.o tine...o linge pe toate partile si rar nimereste....Vorbeam cu cineva zilele trecute si-mi zicea ca ea de la 4 luni i-a lasat sticla...Cum mama mea....ca la 4 luni cat imi amintesc eu bine nici nu-si controleaza bine miscarile...sau am uitat eu deja?

Asa...sa-mi ziceti daca ai vostrii bebei se ridica singuri in fund.Piciu meu nici asta nu stie Isi ridica si picioarele in sus si de aia nu reuseste.Daca-i tin eu de picioruse.poate,da altfel nu

Mihaela,6+

Poze cu David

Mihaela... tine-l de picioare si sa vezi ce-i va placea sa se ridice in fundulet. Asa facea si Maya, se chinuia sa se ridice singurica, isi scotea si limbuta de cat se chinuia, dar isi ridica si picioarele. Asa ca o tin eu de picioare si se ridica f. usor, si-i place tare mult.

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Elena felicitari pentru coltisorul lui Adrian. Mariuca mea nimic, deocamdata, si are 7 luni.

Paxela cum poate fi ok 150 ml lapte si 100 de mancare solida ca mie mi se pare foarte putin. Sau poate nu am inteles eu bine, poate ca este pe masa si nu pe zi.

Apropo de auzit copilul plangaret noaptea, eu nu aud nimic, da nimic. Sotul meu se ocupa cu laptele de noapte si asa a fost de la inceput. Pe mine poti sa tai lemne.

Si eu am pupat-o pe Mariuca in timpul operatie de cezariana mai mult pentru ca mi s-a cerut, ca sa zic asa. Eu nu am simtit nici un imbold.

Iar apropo de rooming eu nu voiam decat sa dorm. Nici la alaptat nu m-am dus noaptea ca nu eram capabila. Eram franta pur si simplu. Asa ca desi puteam sa o iau oricand in camaera am preferat ca in mare parte sa o las pe mana asistentelor de la Neonatologie.

Si eu nu ma simt in nici un fel ca am nascut prin cezariana si nu natural. Nu as fi iubit-o in nici un caz mai mult.

Fetele lansez din nou o intrebare intrebatoare care ma macina pe mine din cand in cand: Caut o femeie pentru curatenie, serioasa ca cea pe care o am vine cand are chef. Astazi spre exmplu nu a venit si nici nu a sunat. Si nu este prima oara. Ofer procent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

mihael@ nu stiam de albus ca intra in compozitia unor vaccinuri.. te referi si la cele obligatorii? unde sa citesc despre acest subiect?

Val cu privire la femeia de servici: cand ai nevoie de ea, cate zile pe sapt si cat sa ii dai?

Mergi la inceput