Dati spaga la privat??

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Ancuta-Maria, spune-mi si mie unde ai citit tu in postul meu ca am scris ca "ABSOLUT toti asteapta bani".
Am spus asa: "Eu nu cred ca exista cineva in Romania sau pe forum, care crede ca niciun doctor din Romania nu vrea bani de la pacienti. O parte din doctori, cei mai josnici, sunt de genul Paraschiv care conditioneaza actul medical de primirea de bani si se si lacomeste la sume mari. O alta parte, nu cere, dar se asteapta sa dai! Nu stiu cati sunt si nici nu fac statistici. E clar ca exista multi astfel de medici (vezi si postul de mai devreme in care cineva spunea ca nu a dat bani si nici n-a mai fost primita)." O sa iti mai explic o data ce am scris. Sunt medici care CER, sunt medici care NU CER DAR ASTEAPTA si sunt medici care nu asteapta. Am zis ca nu fac statistici cati sunt din fiecare categorie dar e CLAR CA EXISTA MULTI SI CARE ASTEAPTA pt ca e plin forumul de exemple! Si ca eu nu as vrea sa risc pentru 100-200 euro sa nu o trateze pe mama mea cu atentia cuvenita pt ca poate am noroc si doctorul care o trateaza e in categoria pe care nu-l intereseaza banii!

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

http://www.flickr.com/photos/9696634@N03/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tusferi

Nu contest nici ca or exista doctori care nu iau bani. Toata stima pentru ei. Pe mine nu m-a refuzat nimeni cand i-am dat plicul, cel mult mi s-a intamplat sa imi zica "multumesc, nu trebuia" dar sa ia plicul si sa il bage in buzunar.

Deci am zis si mai sus ca nu contest ca exista doctori care nu iau bani.

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

tusferi, vorbeam in general...
Oricum, eu ma bucur ca am fost tratata bine, cu bani sau fara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tusferi

Ancuta-Maria, ma bucur sincer ca ai fost tratata bine si fara sa dai bani. Asa este corect si daca Doamne fereste nu as avea de unde sa dau bani, sper sa fiu tratata si eu bine si fara sa dau.

Ca sa nu ma mai repet, am pus ce am zis si mai sus.
Evident ca daca n-as avea bani de unde sa dau, n-as da... cu toate ca asta e valabil numai pentru mine, adica daca ar fi bolnav altcineva din familie, probabil ca as face cumva rost si de bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

uite aici caz....adica javra asta cere bani si nimeni din conducerea spitalului nu stie....conducerea afla mereu din ziare ce ordinari detine..colegii nici aia nu cunosc nimic...asta nu pot sa inteleg. ...
si daca vine guestus si "generalizeaza ca toti sint javre" e...atunci sar in sus..."cum domle ca yo nu fac...mai stiu altul care la fel nu face...se deschid liste pe forum cu multumiri si adeziuni "...si tot asa.
yo zic ca toti din spital sint complici ...si trebuie ca toti sa fie penalizati ca-i ascund si-i tolereaza pe acesti viermi ai pamintului

"Conducerea Spitalului de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Bucuresti l-a suspendat temporar din functie pe medicul ortoped Mihai Paraschiv, dupa ce acesta a fost filmat cu o camera ascunsa cerand bani unui bolnav pentru o interven#355;ie chirurgical#259;, potrivit Mediafax. Dosarul medicului acuzat a fost preluat de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4."
adevarul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Guestus

uite aici caz....adica javra asta cere bani si nimeni din conducerea spitalului nu stie....conducerea afla mereu din ziare ce ordinari detine..colegii nici aia nu cunosc nimic...asta nu pot sa inteleg. ...
si daca vine guestus si "generalizeaza ca toti sint javre" e...atunci sar in sus..."cum domle ca yo nu fac...mai stiu altul care la fel nu face...se deschid liste pe forum cu multumiri si adeziuni "...si tot asa.
yo zic ca toti din spital sint complici ...si trebuie ca toti sa fie penalizati ca-i ascund si-i tolereaza pe acesti viermi ai pamintului

"Conducerea Spitalului de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Bucuresti l-a suspendat temporar din functie pe medicul ortoped Mihai Paraschiv, dupa ce acesta a fost filmat cu o camera ascunsa cerand bani unui bolnav pentru o interven#355;ie chirurgical#259;, potrivit Mediafax. Dosarul medicului acuzat a fost preluat de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4."
adevarul

Gustu , se vede ca n-ai calcat prin spitale decat probabil ca si pacient.
Tu chiar crezi ca doctorii care primesc se duc si incep sa-si faca monetarul impreuna cu ceilalti colegi?
Crezi ca da fuga in camera de garda sa spuna cat a luat?

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ancuta-Maria

Stiti ce imi place? Mesajul meu in care spun ca nu mi s'au cerut bani in 6 luni de zile (si nu mai eram la liceu, aveam salariul meu la 22 ani) este ignorat si continua sa se spuna ca ABSOLUT toti asteapta bani

O sa te obisnuiesti cu asta , crede-ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Intr-un spital pe orice bolnav internat >3 zile stie cit se da spaga colo si colo.
Uite aici pe forum tarifele afisate..la nasteri si altele. Adica pacientul stie dar imbecilul ala de director...sef de sectie..sau stiu yo ce sef nu!
Si mai te miri cind vin tiganii cite 100 sa le taie capetele cu sabia la saracii doctori prin spitale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
Originally posted by XIO

quote:

Stiti ce imi place? Mesajul meu in care spun ca nu mi s'au cerut bani in 6 luni de zile (si nu mai eram la liceu, aveam salariul meu la 22 ani) este ignorat si continua sa se spuna ca ABSOLUT toti asteapta bani

Asa cum ne-am obisnuit si noi ca Xio sa ignore mesajele care nu sunt sutinatoarele ideilor pe care le prezinta ea.

Ca de ex. ala al meu cu mercurialul din maternitati, cu anestezista care "nu gasea trusa" pana n-a numarat banii si cu asistentele de la reanimare care s-au facut ca nu aud ca cer calmant pt. ca nu le-am dat cotizatia la intrarea in tura.

La care eu ii ceream o opinie si lui Xio, dar... surpriza... n-a vazut, sau a ignorat asa cum ii acuza pe ceilalti ca nu vad mesajele "pro".

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramiris

quote:
Originally posted by XIO

quote:

Asa cum ne-am obisnuit si noi ca Xio sa ignore mesajele care nu sunt sutinatoarele ideilor pe care le prezinta ea.

Ca de ex. ala al meu cu mercurialul din maternitati, cu anestezista care "nu gasea trusa" pana n-a numarat banii si cu asistentele de la reanimare care s-au facut ca nu aud ca cer calmant pt. ca nu le-am dat cotizatia la intrarea in tura.

La care eu ii ceream o opinie si lui Xio, dar... surpriza... n-a vazut, sau a ignorat asa cum ii acuza pe ceilalti ca nu vad mesajele "pro".

Ramiris , nu ti-am ignorat mesajul stiu ca se intampla si asa ceva.
Ce puteam sa fac , sa te contrazic pt. ca mie nu mi s-a intamplat , sau ce ? da , se intampla. Si cand se intampla faci reclamatie.
E f. simplu.

Guestus , stiu cum se vorbeste , dar de cate ori ai vazut sa se duca o pacienta la alt doctor si sa intrebe "auziti , cat ii dau lu' colegu' pt. operatie? Ca doar sunteti prieteni".
Tu crezi ca directorul spitalului sau seful sectiei sta sa asculte pe la usi si sa pandeasca sa vada cine ce primeste?
Hai , mai , trezeste-te.
Cat despr rromii si sabiile lor , aia apar din cauza ca sunt si ei doctori in adancul sufletului si ca multi altii stiu mi bine ce trebuie sa faca decat doctorii din spitale.
Stiu mai bine ca e imposibil sa moara pacientul si altele.
sa inteleg ca ii sustii pe astia?

Mergi la inceput