Dati spaga la privat??

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Guestus , hai ca m-ai dat gata.
Pai cu cine vrei dom'le sa ne comparam?
Cand se face scandal in legatura cu poreturile cerscute de aici facem comparatii cu alte tari .
Cand se discuta despre preturi , haine , femei , masini , filme, moda , comportamente samd se fac evident comparatii.
Eu stiu ca tu esti cu pata pusa , dar vezi aca jungi sa te comporti ca Gica COntra doar asa , de amorul artei. Si dupa asta , rogu-te sa nu mai blamezi una si alta stand cu mainile in san ... sau tastatura.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhea spune:

Sotul meu s-a operat anul trecut aici, intr-un spital privat, compania de asigurari a platit costul operatiei si spitalizarea - echivalentul a 1300 de euro, medicul s-a purtat exemplar, seful de sectie a venit sa-l vada dupa operatie, asistentele erau tot timpul in jurul lui, a stat singur intr-o camera cu televizor, telefon , baie cu dus, sofa, etc. Cind s-a externat a dat doctorului un plic pentru ca sa s-a simtit el ...dator. Doctorul l-a luat si ne-am spus La revedere! Degeaba i-am spus sotului ca doctorul ala are un salariu suficient de mare, ca si-a facut datoria, ca este spital privat si operatia a costat suficient de mult, etc.
Concluzia ? daca am crescut cu ideea de a da spaga asa ne comportam peste tot , iar daca sintem obisnuiti sa luam spaga, tot asa ne comportam peste tot. Se intimpla si in alte parti , nu numai in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhea spune:

Eu nu dau spaga nicaieri cu atit mai mult la privat unde cumpar serviciul oferit , nu stiu cum ar trebui sa procedez in primul rind. Risc sa fiu penibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by XIO

Guestus , hai ca m-ai dat gata.
Pai cu cine vrei dom'le sa ne comparam?
Cand se face scandal in legatura cu poreturile cerscute de aici facem comparatii cu alte tari .
Cand se discuta despre preturi , haine , femei , masini , filme, moda , comportamente samd se fac evident comparatii.
Eu stiu ca tu esti cu pata pusa , dar vezi aca jungi sa te comporti ca Gica COntra doar asa , de amorul artei. Si dupa asta , rogu-te sa nu mai blamezi una si alta stand cu mainile in san ... sau tastatura.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

d"aia ai primit de la stat internet ...sa vezi cit cistiga aia in US si apoi sa faci valuri aici. ...cit la % din timp discuta maestrii pe tema asta in spitalul unde arzi tu gazu"? spune sincer...
iti spune guestus ca 1 bugetar are salariul corelat cu PIB ..salariul minim...mediu...blabla si nicidecum cu pretul la Rolls Royce sau la pretul/m2 la imobiliare in Monaco.
de ce nu ceri sa se importe legea spagii din china ..legea aia unde ii duce pe stadion pe spagari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

Guestus, vad ca stii atat de multe, spune-mi si mie te rog de ce o asistenta de la spitalul arondat unui serviciu de informatii externe romanesc are salariu 2700 RON?

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diablette

Guestus, vad ca stii atat de multe, spune-mi si mie te rog de ce o asistenta de la spitalul arondat unui serviciu de informatii externe romanesc are salariu 2700 RON?

poporul are 1 buget...armata si sie si sri alt buget si tot asa. Nu trebuie sa fii pe lista nobel sa intelegi asta.
poate incepeti iar cu secretara fara coate tocite de la firma x cu salariu de 5000 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by Diablette

poporul are 1 buget...armata si sie si sri alt buget si tot asa. Nu trebuie sa fii pe lista nobel sa intelegi asta.
poate incepeti iar cu secretara fara coate tocite de la firma x cu salariu de 5000 euro

citez "poporul are 1 buget...armata si sie si sri alt buget " E ACELASI BUGET, DE STAT. Despre asta este vorba, nu compara nimeni cu salariile de la privat. Diferentele sunt foarte mari raportand salariul acestei asistente de la sie cu salariul unei asistente intr-un spital, sa zicem la budimex.

Mergi la inceput

Aia la sri/armata s-au desprins cu bugetul de pirliti. Daca Ministerul Sanatatii a acceptat...care minister are o armata de maestrii...atunci care e problema? Doar nu minerii au facut asta...tot medici romani..nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Confirm ceea ce a spus guestus,cel putin la sanatate apararea si internele au case de asigurari diferite!
Si legat de faptul ca medicii romani pleaca afara ca au salarii foarte bune,perfect de acord cu tine,dar acolo sunt ferm convinsa ca nu te trateaza cu scirba si dispret,daca esti amarat si nu ai bani!Acolo le tataie fundul sa nu cumva sa-i dea cineva in judecata pentru malpraxis!
Si hai sa vb de altceva,daca dr au salarii foarte mici,ca nu are statul de unde sa le dea,facem altceva!Sa acopere asigurarea sa zicem 80%din costul operatiilor mai dificile si restul de 20%sa fie platit de pacient,asa cum este si in afara,si din aia 20%sa fie platiti medicii,extra,sa fie bani de aparatura,medicamente in spitale,consumabile,nus ce...

"La vita e bella"
De mancare

Mergi la inceput

Pai ei din spaga cistiga de 10 ori mai bine...chiar crede cineva ca ei vor sa aiba un salariu fara sa le intre plicul? .....si o gaina ar ride de asta.
Le dai 1000 euro si le tai spaga...pai or sa turbeze ...

Mergi la inceput