*** LA REDOUTE *** (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Jasmine, multumesc de raspuns. Din pacate eu atunci cand am creat contul pe LR am scris adresa de mail gresita (in loc sa o pun cu numele vechi cum este am trecut numele de familie nou, dumnezeu stie ce-o fi fost in capul meu, deci acea adresa de mail nu exista de fapt), ca atare n-am primit nika pt ca nu am avut cum. Cred ca o sa o intreb tot pe Sabinuta de und epot lua acest nr de client.
Mersic frumos. Spor la cumaraturi.

quote:
Originally posted by Jasmine
Leyla,nr de client il gasesti in mailurile publicitare care vin de la ei.N-ai primit nici un cod,ceva,in ultima vreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ai posibilitatea de a modifica orice data/adresa/mail in contul tau de client.

Paris

Mergi la inceput

Am primit si eu raspuns de la Sabine, dar nu-mi raspunde de ce o intrebam eu...imi zice ca ii datorez 50,55 si ca sa distrug cecul ca sa fim in ordine cu comenzile...si ma anunta candid ca nu mai pot plasa comenzi...

Edit: reclamatia ref ING la ANPC a fost inregistrata si trimisa mai departe si urmeaza sa ma contacteze ei pt detalii. De-abia astept!

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia scuze dar eu sunt cam in urma cu evenimentele...de ce sa nu mai plasezi comenzi?

Gabi+Assa frumoase lucrusoare...sa le purtati sanatoase/sanatosi

Incep sa sper si eu la coletul din 16, azi am fost la posta sa iau un pachet de la YR si inca nu venise

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Claudia scuze dar eu sunt cam in urma cu evenimentele...de ce sa nu mai plasezi comenzi?

Pentru ca am zgarmat ... intreband de comanda nesosita din 13.10 si si-a amintit de cecul din vara pe comanda anulata, pentru care am facut si incasat chargeback. Mi-a blocat conturile pana nu-i trimit cecul.

Tu cum ai rezolvat cu coletul strawbery, cel care a venit expoliat?

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

ce tampita...

Cu coletul am rezolvat super ok, mi-au trimis imediat altul in loc...in 4 zile era la mine..par avion a sosit. Si ca scuze au trimis si o oja Dior, asemanatoare rujului pe care il comandasem..desi nu era vina lor, ca doar trimisesera coletul si prima data. Le-am dat pozele cu coletul rupt si asta a fost

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am coletul din 24 oct.
am vazut in posta azu aviz pt. o imprimata din Ro. m-am dus cu inima cat un purice la posta,dorind sa fie coletul. cand a scot tipa plasa de laredoute am crezut ca mor de fericire.
am condus pana la gradi dupa marco si am desfacut coletul.
- pijamaua pt. el e ok, faina, parca cu prea mult roz, dar nu mai conteaza. sper sa-i fie buna.
- camasa pt. mine mi-e mica, dar gasdesc eu cuiva sa o cadorisesc.
- sa vedem cum functioneaza uscatorul de par...caci asta era cel mai important.

dar tot nu mai comand pana la reduceri!!!!
fug ca-mi imprastie tot piticul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Poftiiiiim?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by Giova

am coletul din 24 oct.

TI-AM SPUS EU CA VA VENI...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da in sfarsit....cred ca s-a cam plimbat prin tara, caci pe punga e trecuta data de 5 noiembrie.

Assa, Gabi faine lucruri ati comandat. ma mananca si pe mine degetele, dar chiar nu-mi trebuie nimic....si sa comand asa....mai bine astept reducerile...mult nu mai e...
Madau fain au procedat cei de la Strawberry.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput