***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (29)
Raspunsuri - Pagina 8
Madi spune:
quote:
Originally posted by mica0307
madi intre timp cuierul de pe usa de la baie s-a dezlipit. Si sotu'ma certa ca cica pentru ca am pus si halatul Mayei acolo, de aia .
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Graviduta spune:
Liviana, pai spuneti voi, ca eu sunt deschisa la propuneri. E adevarat ca la Kidex si, mai mult, la Baby Expo e cam peste mana din cauza de aglomeratie si cumparaturi. Poate ne intalnim intr-o zi frumoasa in vreun parculet, ca sa plimbam piticii. Sau la Mall, dar eu as prefera in timpul saptamanii, ca nu am scos-o pe Mara in aglomeratie foarte mare si vreau sa o iau cu incetul. Noi ieseam prin Hersatrau, ca ne era mai la indemana. Dar stabilim ce si cum si ne vedem. Oricum, poate ne vedem la targ.
Carmen_So Sa fii fericita, sanatoasa si vesela!
Oliver de Alegrutza, Rafael Albert de Ali24, Nicolae Spiridon de Ciuffy, Stefan de IrinutzaS
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Sobi spune:
fetelor, cand si unde e baby-expo in Bucuresti?
deci, prajitura minune a facut o mica victima - bebele lui carstea! dragul de el, bine ca nu are nimic...
mai am o intrebare: voi de la ce varsta i-ati pus pe bebelusi sa stea sprijiniti de perne? pepsi, tu ai inceput sa-l sprijini? nu stiu cum sa procedez.. al meu de regula sta la orizontala pe spate sau pe burtica, ma intreb daca e ok sa-l sprijin macar asa la 45 de grade, daca nu-i fortez coloana.... maine mergem la control si o intreb si pe doctora, dar as vrea sa aud si parerea voastra.
mica0307 spune:
sobi Maya sta deja singura in fundulet. Am inteles ca de la 5 luni e ok sa ii pui sa stea in fundulet.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Paflo spune:
Ella, si la noi se gaseste adrenalina (epinefrina)- e drept ca nu se gaseste sub forma de 'stilou' gata incarcat, cum e in SUA, Epipen-ul. Discuta cu medicul tau alergolog, sa/ti faca o reteta si sa te invete cum sa o folosesti.Se administreaza subcutan sau intramuscular.
A! Acum am vazut ca-ti raspunsese si Pepsi. Din pacate, la noi nu se gasesc antihistaminice injectabile.Oricum, in situatii similare cu cele pe care le-ai descris tu (edem glotic, soc anafilactic, etc) cea mai eficienta, si de prima linie, e adrenalina.
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei! la multi ani, carmen_So!
Fug ca am oaspeti!
Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)
lauradi spune:
Buna,fetelor! Vad ca ati revenit pe plantatie,ca dimineata era pustiu rau
Noi am fost la plimbare in oras,cu niste prieteni si baietelul lor ,care e mai mare ca Ducu cu 4 luni.Ne-am pozat iarasi,dar inca nu le-am pus pe cont,ca intai va scriu voua.
Liviana, ce zici tu de placinta aia acolo,vrei sa ma omori? Dintre toate placintele din lume cea cu branza e preferata mea.Din pacate numai soacra-mea mi-o face,iar acum suntem cam suparate (avem pareri diferite,in ceea ce priveste cresterea copilului;cunoasteti problema,nu?),ca daca nu o si rugam sa presteze la bucatarie si pt mine,ca in rest n-o deranjez cu nimic.
Ce m-as mai intalni si eu cu voi,da nu stiu cum!Eu as veny la Baby Expo,da' nu vrea sotu' ca zice ca are de toate Ducu si ca io nu ma mai opresc niciodata din cumparaturi Adevarul e ca tot timpul ii iau ceva,chiar si la banalele cumparaturi saptamanale la supermarket tot ii gasesc cate ceva
Vali, si eu il tin pe Ducu cu noi la masa,de cele mai multe ori la mine in brate, si i-am dat de vro 2 ori branzica,ca si-asa in scurt timp o sa i-o introduc la masa;i-a placut tare mult!
Da, asa e,e tare placut sa dormi cu el,dar si mie imi place sa dorm cu sotul meuE greu,deh!
Io nu m-am gandit inca la cadou,mai e timp
Mica, ne bucuram ca e doar atat! printesa!Sanatate!
Pepsi, foarte bine ca-mi raspunziI-am pus si eu o garamada de jucarii,e patul plin;si carusel ,si steluta muzicala(vestita Tomy),si muzica pt bb - m-am chinuit atata sa iau muzica BE - si degeabaMerci pt sfatul cu plansul!
Fug la baita.Trimit si revin,ca mai am vro 2 pagini plus ce mai scrieti acum.
Editez:nu mai fug la nicio baita,ca e oprita apa
Laura si DUCU (29.05.2007)
ckristina spune:
in ce date sunt kidex si babyexpo???? vin si eu.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Vali5 spune:
Buna seara!
Dupa baita si lapticul din seara asta Andrei s-a ridicat in picioare tinandu-se de marginea patutului, fara sa-l ajute nimeni Uitati AICI si AICI dovada.
Si era atat de incantat!
Mai pun cateva poze:
M-am trezit din somn
Asa dorm
Asa ma distrez cu tati
Noul meu trening
Sunt in greva
Beatles nr. 5
Didi, multumim pentru urari!
mica, bine ca nu are Maya ceva mai grav. Insanatosire grabnica!
Am vazut pozele. Asa de mult mi-a placut poza de familie cu halatele voastre. E tare dulce!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
miniuta spune:
mica, dar tu ce faras avea de-l puteai pune pe resou??? eu am cuptor electric si am incercat in mii si mii de feluri ca coc vinetele, dar niciodata nu se faceau asa ca la mama in cuptorul de gaz (nu plesneau sa iasa sucul ala amar din ele). cand faceam salata se aduna mereu sucul ala si nu erau prea grozave. pana cand am citit la cineva pe culinar.ro ca le face intr-o tigaie si am aplicat ideea si au iesit dementiale (am dat ideea mai departe, dupa ce i-am servit pe cativa cu salata de vinete). cred ca de-aici si tipurile de la didialex. pe care o pup iar, asa, ca mi-e draga!
sobi, intrebai de statul in fundulet. aici mi s-a spus in diferite locuri acelasi lucru: copilul va sta in fundulet cand este EL pregatit. pusul sprijinit intre perne este contraindicat din cauza ca ii solicita coloana si nu stiu ce terminatii ale coloanei sunt presate si nu se mai dezvolta, asa ca apar durerile timpurii de spate si alte complicatii. (cu toate astea, socrela, de cate ori il prinde, il pune-n fotoliu sa stea singur). mi s-a spus ca intai este mersul in labe si abia apoi statul in fund (cum o fi la copiii care nu merg niciodata in patru labe nu stiu sa-ti spun, dar cred ca ideea e ca muschii spatelui trebuie intariti prin mersul in patru labe, ca sa poata sustine corpul la statul in fund).
la ce-oi fi scris intreaga teorie de mai sus cand puteam spune totul in doua vorbe??? sper ca nu m-am pierdut in explicatii.
tie cum iti mai este de cand ai inceput serviciul?
va pup si va doresc o noapte buna!
vali, m-ai dat pe spate cu pozele cu andrei stand in picioare. e evident ca este foarte fericit, ia sa vezi cat iti ia in seara asta sa-l culci (am auzit ca de obicei sunt asa de extaziati de descoperirea asta ca o repeta la infinit). cred ca este printre cei mai precoci capsunei...si cu o podoaba capilara de invidiat.
mamica lui david(21.05.2007)
lauradi spune:
Am hranit si culcat copilu fara sa-l spal Asta e, la noi se mai intampla sa se mai opreasca si apa!Da',zic ca n-o fii foc ca
nu-l spal o seara,ca doar bine zicea una din voi(iertare,da nu mai stiu care!parca Didi?!)ca nu se joaca in tarana!
Mica, e o dulce Maya AICI!
Sobi, mie mi-a zis dr de la 6 luni,dar l-am mai tinut eu cate putin.
Cristina, Kidex - 30 noi - 02 dec si Baby Ezpo - 06-09dec
Laura si DUCU (29.05.2007)