***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (29)
Raspunsuri - Pagina 17
mica0307 spune:
vali bravo. Maya nu a vrut nici azi si nici ieri sa manance supa.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Vali5 spune:
lauradi, ma bag si eu in discutia despre placinta. Cred ca ce ai cumparat tu este foetaj, care eu il folosesc sa fac mini pateuri, sau carnati infasurati in foetaj. Si este o singura foaie groasa care prin coacere se desface in mai multe foi subtiri. Foile de placinta sunt mai multe in pachet si subtiri.
Cat despre fructe ai dreptate - cam putine optiuni in perioada asta. Dar eu incerc sa nu ii dau doua zile la rand acelasi lucru. Si nu ma refeream numai la fructe, ci si la masa de legume.
La intrebari nu stiu sa-ti raspund ca la capitolul dinti noi suntem zero - nu avem nici unul. Mai e cineva fara nici un dinte? Si Andrei are fontanela aproape inchisa, asa ca...
Vreau sa va intreb si eu ceva. Cele care le dati deja ficatel cum il cumparati? Gasiti proaspat sau numai congelat?
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
miniuta spune:
vali5, eu cred ca mai sunt multi fara dinti - majoritatea. nu mamicilor???
mamica lui david(21.05.2007)
Carmen_So spune:
Alyna, si eu cate am ars... Acu am descoperit solutia de la chicco, dar de la o vreme le pun o data pe saptamana, in rest, le spal bine-bine.
Chris, poze cu daphne si cu casa asteptam!
Irinusha, multumesc mult de urari! Despre cadou, ce sa zic, decontasem eu o geanta, ca sa-l scap pe tati de-o grija
Sobi, bravo pentru diversificare. Si eu sunt pentru blender si oala cu abur.
Carrie, nu stiu ce sa zic, cred ca dintii sunt de vina. Stiu ca mai pot refuza mancarea solida atunci cand au rosu in gat, dar ma gandesc ca ai fi observat daca avea rosu in gat. Hai ca esti pregatita pentru jobul nou, parca la nokia zisesei ca e, nu? locatie nou infiintata, multa lume noua probabil, crezi ca e mai bine daca incepi undeva unde-s 10 oameni si toti se cunosc intre ei? nooo.
Lauradi, nu mai tin bine minte de la nr.1, dar nu cred ca e vreo regula cu aparitia dintilor, adica cred ca e diferit de la un copil la altul.
Motannel, asa dormea si nr.1 uneori, imbracata. Fie nu voiam s-o trezesc cand veneam de afara, fie voiam s-o adorm mai repede si ziceam c-o duc la munte si o scoteam cu caruciorul in balcon. Dormea fata "la munte" de n-avea treaba. N-am cuumparat orez cu roscove, noi avem unele de la bebelac, orez cu piersici si orez cu mere. Daca mi-a bagat Pepsi morcovul cu Nestle, am zis ca macar cerealele sa le caut in alta parte, daca laptele nu pot.
Da, Miniuta, nici noi nu avem dinti.
piticasigogosica spune:
Buna capsunici
Am aparut si noi dupa o saptamana de cosmar:Iris a facut febra mare 4 zile pana i-am dat antibioticul,avea amigdala cu puroi nu stiu cum senumeste in termeni medicali,dar a fost ingrozitor,nopti nedormite,vaiete,tipete
In plus Cosmin nu doarme noaptea cam de 7-8 zile simt ca inebunesc.Deja am ajuns la stadiul de oboseala cronica am senzatia de nisip in ochi si nu pot dormi nici picul ala cand am timp.
Nu stiu de ce??????????POATE MA AJUTATI VOI:
-ma gandesc ca poate de la dinti si ai vostri fac asa???Practic se trezeste la 1-2 ore pe noapte,se maraie,plange...se calmeaza doar pus la san,dar atat de des???
-ma gandesc ca poate ai dau prea multe de mancare in scurt timp????Deja manaca mar+branzica,supica la pranz in care am pus si un pic de rosie si cartof,ulei de masline(azi le-am scos) ,cereale seara burtica buna sau somn usor de la NESLE(la care am renuntat aseara) si tot asa
HEEEELLLLPPPPPPPPPPPPPPP ,unde gresesc?????Simt ca inebunesc de nesomn
Alta INTREBARE:voi le dati biscuiti?Eu am gasit de la 6 luni,HERO dar acum vad ca au gluten(zahar)DECI?
Nu pot sa va citesc acum din urma,dar va pup si poate imi raspundeti si mie.
lauradi spune:
Mica, multumesc pt raspuns!Foarte frumoase pozele cu Mihamora si Dominic!
Motannel, iti multumesc si tie! Trebuie sa recunosc ca m-am dus sa caut niste monede ca sa imi dau seama exact de ce dimensiune vorbesti.Draga mea,pai, daca e asa, Teodora o are mica ,fata de a lui Ducu care e aproape(sau chiar) cat moneda de 50 de bani!
Deci ,cred ca sunt dintii,de aia e asa rau si marait si roade tot si baleste tot.
Vali, iti multumesc ca m-ai luminat in legatura cu foile!
Carmen, multumesc!
Laura si DUCU (29.05.2007)
petit_ange spune:
Pepsi merci mult. Nasol cu alergiile astea, parca tot mai multi copii sunt afectati. Dar la ce refera exact alergia la latex?
Raluca la Isa i-au trecut aproape de tot bubitele de pe palme. Mai se vad inca dar foarte slab. (cam 4 zile au tinut). Pupici la Maria si asteptam poze noi cu printesa ta. Cum a fost shoppingul de duminica?
Sobi bafta cu diversificarea. Si noi suntem la inceputuri. Cred ca pt inceput un blender ti-ar fi de folos. Sunt tare curioase ce fructe ti-a zis dr sa-i dai la Vladut la gustarea de la ora 10? Ca in afara de mere, nu prea se gasesc alte fructe (banana si portocala Isa nu are voie). Ii dai din borcanele?
Vali sa stii ca te admir tare mult, cum reusesti sa faci atatea feluri de mancare la Andrei? si sa-l faci si sa le manance??? Eu nu am nici un spor cu Isa. Dimineata, manance putin mar dar fara convingere, iar la piureu de legume a inceput sa planga azi II faci pireul de legume din toate sau numai dintr-o leguma pe rand? Uauuu si deja s-a ridicat in picoare!!!!!
Chris bine ai revenit!
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
lauradi spune:
Piticasigogosica, imi pare rau pt ceea ce ti se intampla!Ma bucur ca e bine Iris acum!
Parerea mea e ca dintisorii sunt de vina la Cosmin,fiindca si Ducu a facut la fel pana i-a iesit primul.Dupa ce sparge se mai linisteste.
Eu i-as da biscuiti,dar mi-e cam frica;si fara gluten n-am gasit nimic pana acum.Cei de la Nestle au,dar de la 8 luni in sus,parca;scrie pe site la ei...da de la 8 luni au.
Sper sa poti sa te odihnesti, sa te refaci si sa te intorci pe plantatie.Multi de la noi si !
Laura si DUCU (29.05.2007)
Carmen_So spune:
Pitica, nu stiu ce sa zic; cate ore trec intre mese, ca sa ne dam seama daca e multa mancare? nu cred sa fie totusi de la mancare, mai curand ar vomita, sau ar refuza sa mai manance. Sa nu fie dintii de vina, se vede gingia umflata/alba?
Noi mai asteptam cu biscuitii, pana pe la vreo 8 luni.
petit_ange spune:
Pitica as vrea sa te ajut dar eu nu sunt asa avansata in ale diversificarii ca sa dau sfaturi. Dar nu mi se par chiar asa multe alimente.I le-ai introdus pe rand pe fiecare, nu? Eu cred ca o fi de la dintisori, sau poate te simte pe tine agitata si stresata (ca banuiesc ca asa ai fost din cauza febrei la Iris).
Cat despre biscuiti crede-ma ca si eu am cautat ca disperata biscuiti fara gluten in toata Timisoara, la farmacii, la supermarketuri, la magazine naturiste si nu am reusit sa gasesc. Pana la urma o sa-mi aduca cineva din Italia. Chiar fetelor, a gasit cineva biscuiti de bebelusi fara gluten la noi in tara ? Tot ce am gasit ca biscuiti pt bebelusi aveau gluten.
Multa sanatate la Iris.
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!