cati copii va doriti ???
Raspunsuri - Pagina 3
roxy spune:
merci Luiza de promptitudine si pentru precizari .Si asa tot o balanganeala a iesit ,apoi o rotire si a treia oara iar s-a bitinat ,apoi gata ...Sa de-a bunul Dumnezeu sa fie asa ,sanatosi vreau sa fie ,ca-n rest ce or fi buni veniti vor fi ,cu toate ca mi-ar surade sa fie ordinea asta ,dar numai El stie cu adevarat .
Am sa-i fac diseara si sotuluisa vad cum o sa scoata camasa ,acu il prind cu mata-n sac ..
Roxy
huianur
mumulina spune:
mai fetelor, atata invatatura v-a luat mintile??? lasati-o incolo de balanganeala si puneti dragutilor vostri soti la treaba. ce-o iesi...vedeti voi.
,don'soara Alex si bb Teo
Luizax spune:
hihihi mumulina, sa stii ca ashea ie....nea loat cartea mintzili!!!!
dar....vorba lu khristin.....ne mai distram si noi...nu?
Luizax - karkotash shef!
mumulina spune:
si, ca sa raspund la intrebare, imi doresc doi copii, am doi copii, doua fete cucuiete de care sunt foaaarte mandra si cu asta basta cu facut copii.
,don'soara Alex si bb Teo
tinatache spune:
quote:
Originally posted by Luizax
Elena...nu il programez io..e deja programat, hihihi. Iti zic...da daca va prin pa fruna ca rade va booshesk!!!!!! Stiti faza cu verigheta atarnata de un lantishor, care se tine deasupra mainii si daca se balangane e baiat, daca se invarte fata? E! La mine se balangane in doua randuri si a treia oara se invarteste. ..si porma nu se mai clinteste..adica nu fac mai mult de 3. So...mie imi convine..ca toata balanganeala asta corespunde si cu dorintele mele...deci probabel ca depinde ce-ti doresti.
Luiza
P.S. Asha mi se balanganea si inainte si cand eram gravida.....si cica primul era baiat......so am stat cam indoita 8 luni cat mi sa zis la eco ca e fata...dar la 8 luni surpiza..era baiat! deci vergheta se balanganea bine
Luizax - karkotash shef!
Nu rad!!! Da' hai sa-ti spun o faza: la noi verigheta a spus: 3 baieti si o fata, in ordinea asta. Si o avem pe Andra
Si eu imi doresc 3, dar nu stiu daca voi avea curajul sa-i si fac. De ce 3? Ca fiecare din ei sa poata alege pe unul sau celalalt De ce nu 4? Ohoo, e prea multi
Theodora spune:
Eu m-am gindit mereu sa fac doi bebeii Acum,insa,cind am doi gemelei ma gindesc si la o fetita
Love you all...
THEODORA,GIANNIS,ALEXANDROS
Angela T. spune:
2-3 , am deja un baiat, deci as mai vrea si o fetita, iar diferenta sa fie de vreo 2 ani.
dac'ar fi dupa al meu iubit sotior, sa tot fie o
Luizax spune:
De ce 3? sa va zic....cand eram io la scoala..ohoho...in generala...am invatzat de natalitate...si era o faza ..ca daca parintii fac un bebe....rezultatu e -1, daca fac 2...e 0, si daca fac 3...e 1..si asha mai departe. Si mie mi-a ramas in cap ca trebe sa fac mai mult de 2 ca sa creasca natalitatea ...hihihi....cam atat!
Luizax - karkotash shef!
Veve spune:
Eu vroiam UNU'...c-am un frate si toata copilaria (si nu numai) ne-am si ...Acu' sotu-a reusit sa ma abureasca la doi si mi-l doresc tare mult si eu.Cit mai repede pina nu-mi trece!...
Luizooo,intrebare-ntrebatoare:deasupra carei maini tii verighetaConteaza...
Irina & Veve cea cumintzica foc!
alexy spune:
Eu imi doresc sa-l am pedin burtica si apoi daca voi reusi imi propusesem 5 dar eu stiu ce va fi,noi suntem 4 frati si tare ne mai iubim si ne intelegem ,nu mai zic ca parinti mei nu au fost super bogati ,dar ce bat cimpii atat sa vina primul si dupa aceea mai vorbim