cati copii va doriti ???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mai verigheta la mine se balangane o singura data in cerc adica fetita.
Da eu vreau 2 bebei! Ce ma fac luiza cu verigheta , o mai invart eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

quote:
Originally posted by Luizax

Elena...nu il programez io..e deja programat, hihihi. ...dar la 8 luni surpiza..era baiat! deci vergheta se balanganea bine

Luizax - karkotash shef!

Hai ca nu rid, da' esti DU-RE-RE!!
Ma intelectualo, asa va invata la biologie acolo la voi ?? Credeam ca-mi dai si mie acolo un <clue> stiintific, ceva

E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

hihi...biologia santamplat demuuuult ....... astea de acum sunt invataturi de la drept !
La biologie neanvatzat ca spermatozoizii care poarta cromozomu Y (ca stii ca XY trebe ca sa fie baiat) sunt mai sensibili ashea...si mor mai repede cand dau de greu (a se citi aciditatea din vajin).
In rest..daca esti curioasa ce-o sa fiew....fa si tu faza cu balanganeala!

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alehandra spune:

Elena ca si tine trei copii mi-am dorit din totdeauna. Mult timp imi inchipuiam ca sunt o batranica simpatica la care vin trei baieti mari cu copii lor. Acum o am doar pe Alexandra si n-as da-o pe trei baieti
De alti copii? deocamdata nu.Mai incolo mai vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Luiza.....si daca se balangane de mai multe ori....fac mai multi copii...ca nu as vrea sa ma vad cu o echipa de fotbal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Scuza-ma Luiza draga,sa nu razi de mine ,dar am facut si eu acum faza cu verigheta si la inceput s-a balanganit ,apoi a luat-o iute in cerc ca apoi sa inceapa iar tare sa se balangane,ce inseamna asta?
Precizez ca eu am deja un baietel de 2 anisori,Cristi ,deci tu cum interpretezi,prima balanganeala il indica pe el sau va mai urma un baietel ,fata ,baietel?
Raspunde-mi repede te rog mumos...
Roxy

NU RADE-TI;CA VA VAD;AM OCHI SI LA CEAFA;CA DE VOI FI DOAR SOACRA MARE:::HE HE HE

huianur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

ma, faza e mai "complicata"adica se batzaie..porma treci vergheta printre degetu maru si palma...porma iar se tine deasupra mainii ..iar se bataie (sau nu). Prima balanganeala il indica pe baietelul pe care il ai deja. Ca asta nu se face numai daca nai copii...sau la gravide....poa sa sho faca oricine...si teoretic iti ies bebeii pe care ii ai acasa. A! se face si la barbati...la al meu se balangane la fel ca la mine (deci nu mai are copii prin vecini hihihihihi)

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Si la mine verigheta s-a invirtit 1 data apoi 1 data s-a leganat.
Eu as mai vrea un bb, poate baiat sai ce-o vrea Dumnezeu numai sanatos sa fie.
Dar asta se va intimpla prin 2004 cred, pina atunci trebui sa ne terminam casa din salariile astea de bugetar.

vinv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Nu vreau sa se supere LuizaX, dar chestia e o prostie. Pai stiti de ce? Pentru ca mie conform "dansei" - adica verighetei, imi iese ca o sa am o fata - si o am, "Sanziana iubita lu' mama" - si atat! Dar la Dan? Ca i-au iesit 2 baieti (si nici o fata) si va jur ca el e tatal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ziceti-mi si mie care-i faza ca oricum nu stiu sexul bebeului care va veni peste o luna....asa ca ma mai amuz si eu intre timp....Merci

Cristina

Mergi la inceput