cati copii va doriti ???

cati copii va doriti ??? | Autor: Elena

Link direct la acest mesaj

Eu dintotdeauna mi-am dorit 3 copii...dar din pacate nu imi permit asta (in special din cauza varstei, dar si din alte considerente), in orice caz as vrea foarte mult 2 copii !! ...numai ca al doilea se lasa cam mult asteptat....Nu stiu de ce aveam impresia ca la al doilea e mult mai usor, putin si gata, da' vaz ca nu-i asa..
Care credeti ca e diferenta de varsta ideala (dar oare exista asa ceva ?)intre copii ?

Pupici,

Elena&Laura

Este mai important sa fii bun decat sa ai dreptate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Eu mi-am dorit de cand ma shtiu 3 copii...pe care o sa-i si fac! chiar daca momentan nu ma lasa banii astia mama lor de bani!
Deci: am facut un baietel si o sa mai fac un baiat si o fetitza (in ordinea asta, hihihihihi).
Diferenta se zice ca e bine sa fie de 2 ani intre bebei. Cica are mama timp sa se refaca fizic...SI MAI ALES psihic!

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Si eu imi doresc 3 copii. Sotul meu spune ca unul dintre ei va fi totdeauna la mijloc pentru a-i uni, cind doi dintre ei se cearta; Patrick are numai 4 luni dar din februarie anul viitor suntem hotariti sa-i mai facem o surioara sau un fratior. La al treilea probabil vom mai astepta mai intii sa-mi reiau eu serviciul.
Cit despre diferenta virstei dintre copii: eu sunt singura la parinti, sotul meu are inca un frate mai mic cu 4 ani si nu se inteleg deloc, se vede deja ca sunt generatii diferite. De aici si motivul pentru care suntem hotariti ca urmatorul copil sa fie de vista apropriata; se inteleg mai bine, etc. Daca este adevarat sau nu vom vedea
narcisa + Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla spune:

Eu am deja 2 fete, nascute la diferenta de fix 3 ani!!!
Dar, ne mai dorim un baietel. Asta va fi posibil daca sanatatea mi-o va permite. Am facut cezariana, cand am nascut-o pe Bianca, si chiar daca dupa 2 ani ma voi reface d.p.d.v. fizic complet, am avut niste probleme si nu stiu daca voi mai putea duce alta sarcina la sfarsit...
Le felicit pe taote fetele care-si doresc multi copii. Bineinteles si pe cele care-si doresc copii, chiar si unul singur!!! La cat de egoisti si afurisiti sunt unii oameni, este mare lucru ca mai gasesc si fiinte generoase ca voi!!! Succes si... ganduri bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Eu tot 3 copii imi doresc.... daca medicina mi-ar pemite si maine as mai face un bebeu. Dar dupa cezariana trebuie sa mai astept. Si vorba Luizei imi trebuie si o perioada sa ma refac psihic .... I-as face din 4 in 4 ani.
Nu conteaza sexul : SANATOSI sa fie si sa aiba putin noroc in viata. Eu am o fetita si chiar daca mai vin inca doua nu ma supar deloc.

Adela & bb Julia (4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Mi-as dori sa am doi copii.Problema e ca nu cred ca voi mai avea vreodata curajul sa fac eu un copil.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Eu ma multumesc cu doi...deocamdata am doar unul, o fetita, iar daca Dumnezeu ma ajuta am sa-l fac si pe al doilea dar peste vreo doi ani, la 30 de ani!
In privinta diferentei de varsta....cred ca nu prea conteaza...eu am o sora cu 8 ani mai mare decat mine si ne intelegem f. bine! Cred ca ceea ce conteaza in primul rand in relatia dintre ei sunt parinti....unii mai gresesc si cand apare al doilea il neglijeaza pe primu si de aici apar probleme intre ei.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Am si eu o curiozitate. Pentru cele care spun ca isi doresc 3 copii. De ce 3? Ce are cifra asta? Eu de exemplu imi doresc pereche, o fata si un baiat. Un baiat am, dar fetita nu stiu cand si daca o voi face, dar mi-o doresc. Am mai auzit la multe femei ca vor 3 copii si mereu m-am intrebat de ce 3? De ce nu 2 sau 4?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

quote:
Originally posted by Luizax

Eu mi-am dorit de cand ma shtiu 3 copii...pe care o sa-i si fac! chiar daca momentan nu ma lasa banii astia mama lor de bani!
Deci: am facut un baietel si o sa mai fac un baiat si o fetitza (in ordinea asta, hihihihihi).
Diferenta se zice ca e bine sa fie de 2 ani intre bebei. Cica are mama timp sa se refaca fizic...SI MAI ALES psihic!

Luizax - karkotash shef!

Luizaaaaaax, spune-mi si mie- cum faci, soro, sa programezi sexul bebeilor ???

Pentru toate mamicile/aspirantele:
Hai si cat mai multi ...doriti!!!!!

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

quote:
Originally posted by mirelam

Am si eu o curiozitate. Pentru cele care spun ca isi doresc 3 copii. De ce 3? Ce are cifra asta? Eu de exemplu imi doresc pereche, o fata si un baiat. Un baiat am, dar fetita nu stiu cand si daca o voi face, dar mi-o doresc. Am mai auzit la multe femei ca vor 3 copii si mereu m-am intrebat de ce 3? De ce nu 2 sau 4?

Mirela,
In cazul meu, raspunsul suna cam asa: noi suntem doi frati si mi-amintesc ca tot timpul mi-am dorit sa mai am inca un frate sau o sora; de ce nu 4 ? nu stiu exact, dar parca ideea de 4 copii ma cam sperie...

Maaaama, au mai aparut icon-uri noi ! meserieee !

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Elena...nu il programez io..e deja programat, hihihi. Iti zic...da daca va prin pa fruna ca rade va booshesk!!!!!! Stiti faza cu verigheta atarnata de un lantishor, care se tine deasupra mainii si daca se balangane e baiat, daca se invarte fata? E! La mine se balangane in doua randuri si a treia oara se invarteste. ..si porma nu se mai clinteste..adica nu fac mai mult de 3. So...mie imi convine..ca toata balanganeala asta corespunde si cu dorintele mele...deci probabel ca depinde ce-ti doresti.
Luiza
P.S. Asha mi se balanganea si inainte si cand eram gravida.....si cica primul era baiat......so am stat cam indoita 8 luni cat mi sa zis la eco ca e fata...dar la 8 luni surpiza..era baiat! deci vergheta se balanganea bine

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput