LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

JULIA

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

JULIA
felicitari ktrinel pt primul an de mamicie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by dianocica

chris bilele tale sunt alea de la shine? ce firma sunt? sunt moi? ca mie mi se par putine . si as mai lua o tura. ale mele sunt de la tipa din germ, toys r us, 17 euro. fac afacere au ba? moi...pune si tu o poza cu ele. hai ca nu ma mai termin....

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

in ordinea intrebarilor:
- da
- turcesti, de la unii din constanta
- nici prea prea, nici foarte foarte, adica da, sunt moi, dar nu foarte moi-sincer, si eu aveam impresia ca vor fi mai multe, desi sunt 100
- 560.000, nu stiu in euro, ca am terminat umanul, si e greu cu matematica
-poza e cu va urma, ca acum m-am intors, si am si maine o zi incarcata

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

din ciclul 100 de jocuri cu 100 de bile

1. se varsa toate bilele pe jos. super fun mai ales daca ai pardoseala in valuri si pleaca fiecare in alta parte.
2. se aduna impreuna bilele intr-o cutie mare. bravo dupa fiecare bila. cheia e sa iei si mai multe inre-o mana ca altfel iti iei campii
3. dupa o scurta pauza, mutam bilele in alta cutie. d a fost innebunit
4. da, ati ghicit, le mutam la loc in prima cutie...acum era deja in delir. pe bune, asa mult i-a placut...
5. umpluta cadita de bile si balaceala in voie. in apa fac si un pic de zgomot, daca mai faci si plici plici...distractie garantata
6. aruncam bilele din cadita
7. asta e ffff tare. se pune o bila in soseta de bb. a stat d vreo 5 min sa studieze soseta aia...
8. se pun 3 bile intr-o soseta. cel putin la fel de interesant. a disparut elementul surpriza dar tot a fost f interesant

cu restul pana la 100 va astept

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

off topic:

stiti unde gasesc hartie din aia ca sa nu mi se lipeasca pandispanul, dar pe forma de briosa? pliiiiiiiiiz

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Daniel si Mark pentru ziua de ieri
Julia

LA MULTI ANI!

Roxanica, Crikett, Dbunny de cate ori citesc cate o poveste a nasterii imi aduc aminte iar si iar de povestea mea. Emotionant!
Azi am fost la prietena mea care trebuie sa nasca, sa pregatim hainele pentru spital si am vazut unele hainute ale Adei de cand era bebe mic si asa de emotionata am fost. Parca nu imi venea sa cred ca a incaput in acele hainute...

Asiza, ma bucur ca sunteti mai bine.
Madaluta
, aveti grija cu laringita, iti pot povesti mai multe despre ea Asiza sau Donia.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dianocica

din ciclul 100 de jocuri cu 100 de bile

1. se varsa toate bilele pe jos. super fun mai ales daca ai pardoseala in valuri si pleaca fiecare in alta parte.
2. se aduna impreuna bilele intr-o cutie mare. bravo dupa fiecare bila. cheia e sa iei si mai multe inre-o mana ca altfel iti iei campii
3. dupa o scurta pauza, mutam bilele in alta cutie. d a fost innebunit
4. da, ati ghicit, le mutam la loc in prima cutie...acum era deja in delir. pe bune, asa mult i-a placut...
5. umpluta cadita de bile si balaceala in voie. in apa fac si un pic de zgomot, daca mai faci si plici plici...distractie garantata
6. aruncam bilele din cadita
7. asta e ffff tare. se pune o bila in soseta de bb. a stat d vreo 5 min sa studieze soseta aia...
8. se pun 3 bile intr-o soseta. cel putin la fel de interesant. a disparut elementul surpriza dar tot a fost f interesant

cu restul pana la 100 va astept

diana si david 03.12.06

Si ti se pareau putine? Daca vrei mai multe, sacrifica un drum in Ikea si mergi la Dragonul Rosu mega-shop. Bile mii, la preturi de en-gros.

Iar hartia aia de briose- in Carrefour,acolo unde sunt chestiile alea de bucatarie gen cantare, forme de biscuiti, alea puse in pungute..parca Finkelman ii zice la firma....uneori am mai vazut si prin Mega Image.Si on-topic despre briose: a vazut cineva forme de briose din silicon pe la vreun TCM? Ca tin minte pretul mic, dar daca n-am avut inspiratia sa cumpar atunci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Eu am gasit un sit interesant:www.tvcopii.ro/" target="_blank">TV pt copiiIl stiati?

Asiza si Donia s-au confruntat cu laringita???...aoleu...da asa chiar si pe diagonala cum citeam eu, tot stiu k a fost rau de tot....sper sa nu ajungem si noi la aerosoli si tot tacamul...

Madalina 15+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am terminat de strans casa...au plecat invitatii..is rupta-n doua de oboseala. Au venit 28 de persoane + 8 copii+4 bebei la gratare si alte cele...Timpul nu a tinut cu noi, a plouat cam toata ziua, deci inghesuiti prin garaj, bucatarie, copiii fugind prin toata casa. Poze n-am apucat sa fac. Noroc intr-o prietena care facea cu camera ei...mi le pune toate pe un cd, si-apoi le pun...ca eu am stat cu shortul la bucatarie vreo 3 ore, dup-aia inca 2 la curatat...Am primit 4 costumase, o vesta de lana una de fas, o geaca, o camasuta, o pereche de sosete si o granada de jucarii...avio cu Winnie, vocalele cu minnie, camion de pompieri, caine latrator, cuburi de imaginarium, si inca vreo 2 care habar n-am ce fac.. nu mai am puteri sa le pun in functiune..
Dani era din brate in brate...nici ca-i pasa...a gustat tort..de trufa cu frisca..speram sa nu faca reactie

Dayanara multumim

Va pup si merg la nani

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ralumat

Iar hartia aia de briose- in Carrefour,acolo unde sunt chestiile alea de bucatarie gen cantare, forme de biscuiti, alea puse in pungute..parca Finkelman ii zice la firma....uneori am mai vazut si prin Mega Image.Si on-topic despre briose: a vazut cineva forme de briose din silicon pe la vreun TCM? Ca tin minte pretul mic, dar daca n-am avut inspiratia sa cumpar atunci....
da' ce faci cu alea din silicon? am vazut si eu unele faine de tot 1 si 2. dar ma gandesc ca fiind din silicon nu pot sa fac decat chestii pe baza de gelatina, nimic la cuptor. nu? deci pica treaba cu briosele. iar in dragon aka europa (nu?) imi e efectiv imposibil sa ajung. unu' ca e la mama naibii si fac 2 zile pana acolo si 2 ca alex a jurat ca nu mai calca pe-acolo deci...greu..greu..

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput