LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 5
adinazot spune:
LA MULTI ANI,JULIA
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
danutz spune:
Desiree, interesant si util!
Am salvat sa fie pentru viitor,cred ca acum e inca prea devreme de a aplica solutii extreme.
Noi tocmai am fost intr-o vizita, si dupa 40min Rares a inceput sa urle. Pur si simplu! Fiindca se plictisise acolo! Asta apropo de crizele de isterie...A trebuit sa plecam, cum am iesit afara s-a potolit brusc. Prietena pe care am vizitat-o sta de partea cealalta a parcului IOR fata de noi, asa ca am imbinat utilul cu placutul si ne-am facut si plimbarea prin parc. Aerul rece l-a facut sa manance tot castronelul de legume cu carne, fara nici un fel de protest! Si apoi a adormit in cateva minute.
Ce face plimbarea asta prin aerul rece!!!
Nici o veste de la Oana???
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
ruxandra_sb spune:
Julia
Mami Ktrinel sa-ti traiasca fetita!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Ktrinel spune:
multumesc din suflet, nici nu stiti cat a insemnat sa ma trezesc si sa citesc urarile voastre pt Julia si ...PT MINE......intelegeti voi ce vreau sa zic..ati fost singurele.
sunt fericita si in acelasi timp trista. ma bucur de o asemenea realizare.. si sper sa spun acelasi lucru pana voi inchide ochii.
bamboletta spune:
JULIA
Un ocean de sanatate,
Un munte de noroc,
Un camion cu bani,
Si un sincer
LA MULTI ANI!!!
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dianocica spune:
chris bilele tale sunt alea de la shine? ce firma sunt? sunt moi? ca mie mi se par putine . si as mai lua o tura. ale mele sunt de la tipa din germ, toys r us, 17 euro. fac afacere au ba? moi...pune si tu o poza cu ele. hai ca nu ma mai termin....
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
maine sunt alegeri pt PE si referendum pt nominal. mergeti la vot, este dreptul vostru!
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
madaluta spune:
Iulia
Chris:si noi stam la fel imbracati, iar ziua tot in trening..dar nici nu stiu explicatia...Oricum nici eu nu stau in pantaloni scurti, desi avem peste 25 de grade in camera.iar seara ma invelesc cu pilota...Probabil ideea k afara e frig ne facem sa percem altfel temperatura...nu stiu ce sa zic...
Danita: azi si darius a refuzat Eurespalul si i l-am pus in compot.asa nu a mai simtit gustul amarui.La cele dulcege nu avem probleme..deschide o gura cat o sura...
In alta ordine de idei, ne inscriem si noi pe lista bolnaviorilor...
avem laringita.Nu e asa grava dar medicul ne-a speriat spunandu-ne k poate evolua urat. Deocamdata se manifesta prin ragusala.A mai patit cineva asa?
acum 3 zile,cand a inceput, ne-am dus la medicul nostru de familie( care e si pediatru si care ne tot dadea antibiotic).bineinteles k a sarit cu aceeasi propunere, dar am refuzat-o elegant. Mi-a zis sa-i dau panadol. ia-m dat 3 zile, dar nimic.am plecat cu darius la ultima pediatra la care mai fusesem si de care am fost multumita.Cad a auzit de panadol m-a intrebat k de ce i-am dat asa ceva k doar nu e racit si nici febra nu are...Deci din nou mi s-a confirmat "desteptaciunea" medicului nostru.
Ea ne-a prescris Eurespal, zyrtec si oscilococcinum. Sa vedem evolutia. de fapt vreau sa vad involutia..
Nici de rahitism nu am scapat, inca se vede cica de la o posta k are ...trebuie sa facem neaparat analizele sa vedem si cu anemia cum stam..k cica e prea alb la fatza si nu stie dc asa e el sau e anemic...
Sunt cam demoralizata..dar sper k lucrurile sa nu se agraveze, ci sa se rezolve.
Madalina 15+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
dianocica spune:
the new vaca lola: www.youtube.com/watch?v=liB15fBT0Qk&feature=related" target="_blank">cucu de la rana
diana si david 03.12.06