Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

quote:
Originally posted by bikmaria

mananca 1.2l lapte pe zi?SUPER
A mea nu papa mai mult de 700-max750ml pe zi

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Nuuu, ocazional a mancat atat. Dar minim 900 ml tot papa. Insa tine cont ca are 7 kile jumate (avea 7.1 acum 2 saptamani).

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

ce mare este....sa iti traiasca....

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nana, nu folosesc Hemorzon, e prea slab. Proctolog e mai bun sau Proctoglivenol. Ultimul cred ca merge si pe perioada alaptarii, mai uit diseara pe prospecte (acusica nu prea pot) si iti spun care merge. Oricum pe asta l-am folosit si pe sarcina, deci eu zic ca ar merge si pe perioada alaptarii. Pastilele nu sunt permise.

Ca sa lamurim si cu problema mov, cred ca la mine de fapt nu mai sunt hemoroizi. Cred ca este fisura si de aceea nu trece. De aceea sunt si asa suparata si speriata.

Maria, am avut o zi linistita pana acum, sa vedem seara. Seara placuta si tie!

Ana, la Selgros nu aveau decat trenulete Thomas mici si sine din cele la bucata sa isi construiasca singuri traseul. Eu zic ca e cam complicat la 3 ani. Seturi cu totul gasesti la Diverta. Au si la Miniblu dar la pret mai mare. La Selgros am gasit o minge din aia cu urechi de sarit pe ea, cu poza cu Thomas. Plusuri aveau de tot felul, poate si pinguini, nu m-am uitat bine la sectiunea respectiva.

Danielle, super bradut. Avem si noi vreo 2, Alex are unul micut pentru camera ei si acum am luat unul si mai mic decorativ pentru Andrei.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Betty, si Mario sa va traiasca si sa fie sanatos. Al nostru normal ca e imens, ca doar a avut aproape 5 kile la nastere. Insa si ia bine in greutate. Sora-sa manca aproape 1 l pe zi si lua 500 gr, cred ca asa ii e soiul, la cat de agitata este.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Va pup si revin mai pe seara, daca nu la miezul noptii ca de obicei. S-au trezit copiii toti si taica-sau trage la aghioase, asa ca trebuie sa fac cumva sa pastram linistea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

CAPITOL NOU AICI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Ati vazutara costumasele alea de craciunei din Carrefour? Sunt excelente, ca tot intrebati ce sa le luati bebicilor cadou...

Micul Yannis creste mare

si eu am luat 2 bucati, si pe langa asta am luat si catelul vorbitor, pe urma niste inele si un fel de zdranganea care este si inel gingival tot de la Fisher Price
www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=bulnl&pid=30407" target="_blank">catel vorbitor in romana
www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=miracles_milestones&pid=42692" target="_blank">inel gingival
si cornite de ren, si saculetzi de cadouri si inca o zdranganea de la bertoni care clincane

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Cornite de ren???? Unde, unde ca ochii mei nu le-au vazut????

Micul Yannis creste mare

vezi la poze la ana

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sabina sper ca ti-ai mai revenit...trebuie sa pui in aplicare sau sa arati cine poarta"pantaloni" in casa...pai...din cauza unui baitan sa plangi.

Nana sant sigura ca nu vor mai reveni spasmele...odata cu cresterea organismul lui va fi mult mai puternic.Nu te mai plange ptr kk e chiar f bine de 2-3 ori...a mea de cand cu colicile o data pe zi.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput