Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 19
bikmaria spune:
ROXANA sa ai o zi cat se poate de buna si mai ales linistita ,daca nu o fi sa fie ,ne intalnim la ora 00 sa-ne povestesti ,pana una alta POFTA BUNA la tot familionul si sanatate taticului bolnav
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
cecilia L spune:
Buna si de la noi,
Noi am fost plecati, daca tati ne-a lasat singurei macar sa ne facem de cap.Am fost 45 de min in parc, iar apoi am fost la nasi in vizita.A fost tare cuminte Cristinelul meu.
Sabina...........mi-e mi-a trimis ieri o felicitare Basescu, asa ca nu ma las la tine.
Cum ai rezolvat azi noapte cu juniorul....?
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12
Annisia spune:
Vedeti ca am incarcat si muzica de adormit pici... Acum pot sa plec linistita la cumparaturi...
Micul Yannis creste mare
slippers76 spune:
Moaaaama, dar stiu ca scrieti neica, nu gluma!
Prisi, hi,hi am si eu cornitze din alea de ren. I le-am luat iarna trecuta Mirunei, uite:http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/2059817880/ . Sper sa le mai gasesc prin pod.
Andruzza, bravo pentru vestile bune.
Devylla, pupam tot familionul, sa va faceti repede bine.

Rox, unde ai gasit trenuletze Tomas? La Selgros? Ca trebuie sa iau si pentru finutzul meu cel mare, ca e inebunit dupa Tomas. Nus' ce o sa fac cu ala micu', ca lui ii place Pingu. Gasesc eu un pinguin sa-i semene.
Moldoveanca, cu asta mic inca n-am plecat din Bucuresti. Dar cu Miruna am facut aproape turul Romaniei la trei luni. Noi ne-am descurcat bine. Acum e si vremea rea. Atunci era vara, ne opream, o scoteam la soare, o aeriseam. Acum e mai greu.
La multi ani Jojo-Miha!
La multi ani Yanisa de Maruntzika!
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
isabeluta spune:
M-am intors de la plimbare!!!
Am mutat povestile la folderul "Povesti" si am facut un folder nou "Cantecele". Asa ca am onorat comanda ta Annisia. Sper sa nu se supere cineva pe mine.
Am sa mai incarc cateva povestici...
isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
Vladutz
bikmaria spune:
ANA frumoasa foc MIRUNA ta ,si cu coarne de ren,si cu coarnele facute de ea ,oricum ar fi e dulcica rau

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
ANNISIA multumim pt cantecele ,poti pleca linistita la cumparaturi
isabeluta spune:
La multi ani bebe Yanisa!!!
La multi ani Jojo-Miha!!!
isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
Vladutz
danielle02 spune:
ia uitati ce cadou a primit a mea printzesa scumpa,primul ei bradutz,am luat nou ca sa onoram si primul ei Craciun ![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2976349970101671646PHbgAW?vhost=good-times
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
Roxana_G spune:
Annisia, super muzica. Grasanul meu nu se omoara cu ea, noi avem si pe cd-uri de la fie-mea, el chiar e cam nervos cand ii pun muzica. Dar Alex o adora cand era bebelus si acusica e disperata, am descarcat tot de la tine si sta calare pe calculatorul meu. I-ai facut o bucurie cu melodia cu Baubau ca eu caut sa o descarc de pe net de jumatate de an.
Moldoveanca, eu zic ca e ok sa vii cu BB pana in Bucuresti, cred ca va dormi mai mereu.
Andreea, de unde ti se pare tie ca am energie? Ca sunt franta, ma gandesc cu groaza cum va fi cand incep serviciul.
Andreeaiosif, nu mai cere asa des in brate ca inainte, insa normal ca vrea, toti copiii vor. Pana si aia mare ma calareste. Dar fiind mai atent la ce e in jur acum mai sta si in scoica sau in tarc. In tarc, cel mai putin, ca nu suporta pe spate. In scoica sta destul de mult. Incerc sa il tin cat mai putin, il mai iau cateva minute, il mai pun la loc in scoica. II mai arat jucarii, sau ii vorbesc, sau ii pun stiri in fundal, sau ii atarn balonul in fata lui. Uneori sta pur si simplu, si vorbeste.
Aoleu, sa nu uit. Apropos de vorbit, cum mai ganguresc copiii vostri? Eu intreb pentru ca de la pasnicele "a", "e" "hauu" su "ng" a inceput un fel de vocalize tipate. Adica e cate o cascada de sunete, pot fi 20-30 secunde legate, in care tipa vocalele de ma doare capul. Pe moment ai impresia ca te cearta, ca e plans, dar cand termina izbucneste in ras.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze