Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Si eu vreau sa-l fac Mos pe Rares de Craciun. Asa il duc pe el la bunici, sa-i ceara lui cadouri. Io m-am scos. Hi, hi, hi

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetelor, am terminat treaba cu muzilica. Poate creati un folder pe mail cu muzica pentru pici si mai incarcati si voi alte si alte melodii...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

'neatza

Vesti bune si foarte bune!!
Am facut ecografia la rinichi si totul e ok. Mai facem una la 6 luni desi dr. a zis s-o las in pace eu am tot intrebat sigur nu mai trebuie urmarit pana mi-a zis omu' sa ma duc la 6 luni pentru inca o eco sa ma linistesc. (dr. Stamate la Medlife, mi-a placut f tare de el)
Sunt atat de fericita!!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Ar fi dragut sa le cumparam mai multe fete bebicilor costumase si sa facem un calendar al nostru cu pozicile lor. Si asa nu am facut nici pana acum albumul papanasilor si dulcetzelelor...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Cornite de ren???? Unde, unde ca ochii mei nu le-au vazut????

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Simule si Sabinelule va multumesc frumos pentru ajutor. Na ca am mai invatat ceva pe ziua de azi datorita voua!!!! Acum stiu sa rip-uiesc sau ce????

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Pentru Rares am cumparat costumas de mos din Carrefour, pentru Stefi erau mari rochitele, 6-9 luni si n-am luat inca. Poate apar si pentru pici mai mici :)

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Andruzza, felicitari pt. vestea cea buna

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Vaiiii, era un costumas cu bluzita si pantalonasi din catifea rosie... o nebunie!!!! Nu aveau decat masura mica si bebeloiului meu nu ii era bun... Tare mi-ar fi placut pentru el. Cu siguranta ca i-ar fi fost bun fetitei tale.

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Io ma duc la nani fraticilor... Sa nu uitati sa verificati mailul comun. Sper ca acum puteti savura, impreuna cu bebicii, frumuselele melodii. Si astept sa mai incarcati si voi altele... Noapte buna!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput