Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
Annisia, nu merge nici sa trimiti pe rand? Haioase costumasele de mos, o idee super.
Diwana, eu zic ca mananca foarte bine Rares, si eu ma astept sa fie crescatoare cantitatea, insa uneori mananca doar 120 ml, adica atat cat manca la 3 saptamani.
Maria, si eu vreau sa il pun pe Andrei la 5 mese dar nu e chip. Ziua mananca la 4 ore, insa seara le aglomereaza, uneori dupa 2 ore e super scandal de foame, suge mana, suge haine, si se enerveaza.
Gata, eu ma retrag. Venise si una bucata sot, i-am pus masa si ma gandeam sa inchid calculatorul sa nu ma mai gaseasca iar in pat cu laptopul pe picioare.
Noapte buna.
PS Nu ma compatimeste si pe mine nimeni cu problema mea mov... Serios cred ca sunt de operat si imi e groaza. 
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Roxule ai fugitara?
Micul Yannis creste mare
Acum fug. Fusesem sa fac bibele alea, insa a venit sotiorul si am catadicsit sa incalzesc si eu mancarea. Dar acum chiar ma duc la nani. Va pupic.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
prisi spune:
sunt si io pe aici ![]()
Annisia incearca sa trimiti cate o melodie, ar trebui sa merga....
mama...ce fete harnice si ce a-ti mai scris, eu azi nu am avut timp sa intru deloc pe net, am bantuit cu tati prin oras, dupa am venit acasa si am pregatit ceva mancare ca am avut musafiri, am spalat vasele, am facut ordine si m-am apucat de alt rand de gateala ca maine vin nasii in vizita, asa ca am pregatit niste frigarui , am facut o prajitura, iar o tona de vase de spalat... dar acum am terminat tot de pus la loc, maine dimineata ma duc si eu sa ma fac bella, manichiura , coafor, asa ca maine seara va presta sotul vase...
, doar nu o sa dau banii degeaba la salon
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Annisia spune:
Da, da, da i-am luat si io lui Y una bucatica salopetica de mosulet, cu gluguta si labute implanite. Foarte frumusele sunt. Vreau sa ii iau si combintia din catifea cu bluzita, pantalonas si fesulet de mosulet. Abia astept sa le poarte!!!!
Muzilica deja se incarca pe mailul comun. Incet, dar sigur... Auditie placuta!!!!
Micul Yannis creste mare
diwana spune:
Eu cred ca i-am dat de cap lui Rares. Am inteles de ce face seara scandal la papa. E SEARA ... si SEARA NU SE MANANCA!!! Tine la silueta silfidul meu.
Diwana si pitic Rares
prisi spune:
Ana ce copilasi scumpi ai
Mirunica e o frumoasa iar Vladut un smecher...
Bee si Rge
cu intarziere...
Annisiasa le poarte sanatos hainutele moshulica ![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
ma duc si eu la somn ca sunt cam rupta si pe la 3 se trezeste fomila si nu cred ca o intereseaza ca nu am dormit eu devreme...
pupici si somn usor la mamici si bebici 
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Annisia spune:
Da Mirunica ta ce are? Ia sa ii iei fetei ca aveau si rochite de moshuletze... din catifea rosie, cu o caciulita draguta cu blanita, foarte momoase!!!
Micul Yannis creste mare
prisi spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Da Mirunica ta ce are? Ia sa ii iei fetei ca aveau si rochite de moshuletze... din catifea rosie, cu o caciulita draguta cu blanita, foarte momoase!!!
Micul Yannis creste mare
merci,
saptamana trecuta nu am vazut decat cornitele de ren, oricum luni mergem la aprovizionare... sper sa mai gasesc ceva
gata am plecat in pat
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)