Nou stil de viatza (159)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

gusta, sanatate multa Marei! Si eu evit cat pot sa le dau antibiotic dar uneori pur si simplu nu se fac bine fara.
Am adus copiii acasa si acum stam toti 3 in sufragerie. Eric tuseste cum stie el mai frumos. Ca nu a fost demult racit...

SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

haideti mai fetelor, chiar nimic n-aveti de spus:

Sigrid, Bfly, Olo, Tlaura, Khristin, Madelaine, Arleena, Diana Mirela, Olgutza, ....?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am intrat doar sa va urez noapte buna, eu m-am trezit acum o ora si acum fug iara la nani, ca am de recuperat orele pierdute.
Ne "auzim" maine la o cafea sau ceai, in functie de situatie si sper sa stau mai mult, cam pana ajunge sotul cu cutiile(asta daca nu uita iara sa mi le aduca, ca daca da il mananc cu fulgi cu tot)am timp,ca nu mai am nimic de facut.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Noapte buna, Tumpi.

mai sunteti treze?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Io-s treaza, ma apuc de munca.

Noapte buna! Maine ne intalnim dupa ora 14.30, ca-s la filmari in Buftea. Va pup si nu papati noaptea!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, eu mai sint, dar mi-e un somn de mor asa ca ma duc la culcare.

Tzuni, vezi ca pedometrul se asorteaza foarte bine cu mp3 player-ul pe care ti l-ai luat nu de mult.

Va pup.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, m-am uitat cu groaza la pedometru...De laora 14 si pana acum am facut 1764 de pasi, adica am consumat 62 de calorii! Si pana la 12 mii de pasi mai am... E faina scula si ai control bun!

Noapte buna!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

Tzuni, la ora asta vorbesti de scula buna, ....
in alta ordine de idei, ma duc si eu la culcare, ca filmez maine in Iasi, .

Delia, somn usor! Chiar asa, ai somnul linistit sau visezi ca esti la examen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata!

Haideti la cafea/ceai.

Carmen, de citeva zile nu dorm foarte bine. Mai am si cosmaruri din cind in cind, legate de examene, bineinteles. Plus ca la stresul examenelor se adauga materiile de zi cu zi carora trebuie sa le fac fata, pentru care trebuie sa citesc si sa-mi fac temele.

Tzuni, eu stiam ca trebuie sa faci 10.000 de pasi zilnic. Eu intr-o ora de mers faceam 4.000 si ceva, deci chiar ca trebuie sa mergi, nu gluma. Ai cumva vreo poza cu pedometrul tau?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Buna dimineatza si multumim, Delidana de . Ce bine e sa te trezesti si s-o gasesti gata facuta, .

Mergi la inceput