Nou stil de viatza (159)
Raspunsuri - Pagina 14
nastad spune:
Va
dragelor si va multumesc 
TZUNI, astept poze cu pitica
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
nastad spune:
IOANA te
si ai grija de tine!
CARMEN , astept fasolea!
Iti trimit niste gogosari murati ?
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
roxana1974 spune:
Oh, cred ca iar am ramas in urma. Pot sa intru pe net din ce in ce mai rar. Raportul meu e iarasi stagnare,stagnez la amaratele alea de 62 de kile de nu stiu cand...totusi am un feeling ca de saptamana viitoare vooi incepe sa incasez floricele, sa vedem...
Va
si sper sa revin in curand!
Roxa
mephala30 spune:
Nastad, cu gogosari in otet am servit-o si eu. ![]()
Roxa,
.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
cornelia_laura spune:
Carmen, si eu zic ca Mosul e generos anul asta
. Dar nu-ti inchipui ca am dat o caruta de bani pe jucarii. Nici nu se merita ca oricum in maxim o saptamana masinile sunt bune de casat. Iar poneii sunt cel mai mic si ieftin model(asta pentru ca m-a tot rugat Edi sa-i iau si lui). Cat despre geaca mea, e prima data ca-mi iau una in ultimii 5 ani. La cat ai vazut laptop-ul la Carrfour?
Tzuni, ai terminat treaba?Ce mai face Sara Maria?Cum merg actele?
SARBATORI FERICITE !
Mephala - Gusta - Cornelia
mephala30 spune:
Cornelia, sa porti sanatoasa geaca. 
Laptopul din C. costa 70 lei.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
Tzuni spune:
Inca alerg, dar ma tin bine! Si mi-am comandat la o firma un pedometru, acum 10 min mi l-au adus, asa ca, Delia....[zz]
Maria e ok, actele avanseaza...sunt pe drumul cel bun. Va spun eu cum o sa mai evolueze treaba...
Mephala, ce mai, mi-ai stricat ziua cu ciolanul tau cu tot!
Cum pana mea mai dorm eu la noapte? 
Si eu caut laptop, ca daca voi sta acasa cu Maria trebuie sa am legatura cu lumea si cu voi. Si cum laptop-ul vechi nu mai e de folosit, ma cadorisesc de Mos cu unul nou. L-am filat deja!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
mephala30 spune:
Tzuni, pai ce-s eu de vina? V-am poftit la masa, daca n-ai ajuns, sa-ti fie de bine! 
gusta spune:
Tzuni eu am tras o fuga pana la Carmen si am servit fasolica tare buna a mai fost.
Si la noi va veni mosu cu o masuta de coafat sper sa ii zic cum trebuie si o casuta cu pitici si sa mai vedem plus dulciuri si alte tampenii pe care sper din tot sufletul sa nu le manance mami.
Carmen trebuie sa ii dau antibiotic ca nu e de gluma.Are o tusa incarcata plus ca imi face temperatura si medicul ia gasit gatu cu puroi si urechile inflamate.Ce mai tot tacamul si sincer nu ma risc sa zic ca ii mai dau paracetamol ca vad ca nu trece si ea e asa de joi si e din ce in ce mai rau.
Ioana sper sa apara soarele si pe strada ta.
Eu ma plang aici la voi daca credeti ca nu va trebuie sa imi spuneti ca la mamici nu ma mai plang ca am primit observatie ca prea ma plang.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Gusta, imi pare tare rau. Sanatate Marei!
...
cum sa primesti observatii ca te plangi prea mult?