ce nu va place in tara in care locuiti?

ce nu va place in tara in care locuiti? | Autor: mathilda

Link direct la acest mesaj

pt ca la forumul cum v-a schimbat viata strainatatea majoritatea celor care locuiesc in alta tara au laudat(uneori exagerat uneori nu) tara respectiva m-am gandit sa deschidem 1 forum cu ce nu va place si in felul acesta putem vedea altfel lucrurile(comparandu-le cu romania)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Nu imi place ca aici unde locuiesc eu nu exista concediu de maternitate asigurat pe cel putin 6-9 luni. Am lucrat la o firma si acolo aveai 6 saptamani platite, plus inca 6 neplatite. Dupa aceea nu iti mai garantau job-ul :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

ca exista si ca e locuita.

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Originally posted by andriushca

Nu-ti place ca exista Romania? Nu-ti place ca e locuita? Printre altii si de tine si de cei dragi tie? Vezi ca sunt ataaaatea insule pustii pe glob!

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Raspunzand strict la subiect, nu imi place:
-atitudinea oamenilor in trafic (in special cel din Bucuresti)
-faptul ca oamenii n-au invatat inca sa arunce la cosul de gunoi si nu pe strada si nici nu stiu mai nimic despre reciclare
-sistemul spagilor care e intretinut atat de cei care dam cat si de cei care primesc
-clasa politica
-faptul ca n-ai unde parca si nici pe unde sa treci cu caruciorul dar asta intra tot la trafic cred
-neglijenta multora care traiesc pe principiul "merge si-asa" si fac totul de mantuiala
-sistemul sanitar
-sistemul de invatamant

Si mai completati ce am uitat ca acum se trezeste bebe si nu mai scriu

"Exista o infinitate de moduri in care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Asa se spune mai nou, ca un fel de persiflare: "Romania este o tara foarte frumoasa, pacat ca-i locuita"

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Lipsa bunului simt si mizeria. Cum spunea cineva mai devreme, oamenii nu au invatat inca sa arunce gunoiul in cosul de gunoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by blue eyes

quote:
Originally posted by andriushca

Nu-ti place ca exista Romania? Nu-ti place ca e locuita? Printre altii si de tine si de cei dragi tie? Vezi ca sunt ataaaatea insule pustii pe glob!

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

tocmai tu te miri?

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Ooooo!!! Atat de multe lucruri!!!
In primul rand faptul ca se scuipa peste tot. Dar ce zic eu "se scuipa"! Nu cred ca s-a inventat cuvantul pentru cum fac chinezii: ai impresia ca isi zmulg creierul prin nas dupa care il scuipa pe trotuar (sau pe unde le vine). Credeti-ma ca e o chiestie oribila!
Despre faptul ca ragaie, trag "vanturi" si se scarpina pe unde le vine, oriunde si oricand, intr-un mod foarte natural nici nu mai vorbesc.
Apoi faptul ca tin mortis sa puna mana pe fata copilului tau, chiar daca tu protestezi.
Sau iti atrag atentia ca nu e bine sa pui pampers copilului, ci e mai sanatos sa il lasi cu fundul gol.Ccopiii lor stau cu fundul la vedere pana invata sa isi tina nevoile, si intre timp fac pe unde ii apuca. In acest scop au pantalonasi croiti special "rupti" intre picioare, astfel ca funduletele lor sunt tot timpul la aer, si cand zic tot timpul, ma refer chiar si la anotimul rece. Sa ii vezi cu trei - patru perechi de pantalonasi grosi, insa cu frunduletele expuse si de multe ori vinete de frig...
Si ca veni vorba de copii, nici caciulite nu le pun, iar daca o fac, au grija sa nu pe acopere urechile, adica le pun prin spatele urechilor (si mai toti copiii chinezi au urechile clapauge). Asta nu am inteles de ce o fac.
Si ar mai fi multe de zis dar s-a trezit fii-mea si ma striga. O sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by viviana

Asa se spune mai nou, ca un fel de persiflare: "Romania este o tara foarte frumoasa, pacat ca-i locuita"

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Off topic
Daca nu ma insel, asta a zis-o un fost ambasador al Elvetiei in Romania. Dupa care a fost urgent chemat acasa si i s-a retras acreditarea.
Ceva asemanator (dupa parerea mea) a zis si cioroianu dar el e inca ministru de externe.
on topic
nu imi place ca merg pe strazi pline de gunoaie, ca fac 2 ore de acasa pana la servici daca plec cu masina, ca as pleca cu bicicleta insa nu am pe unde si multe altele dar nu mai am timp sa scriu acum.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Rolo,
Chiar daca ai avea pe unde merge cu bicicleta nici nu incerca.
Capcanele vin de unde nici nu te astepti!

Prietenii mei au renuntat la bicicleta din cauza CAINILOR.

Acum si-au luat scutere.

vivi

Mergi la inceput