ce nu va place in tara in care locuiti?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
mariamunteanu spune:
Nu-mi place kk de caine de pe trotuare si spatiile verzi. Si nici ceata care tine iarna cu saptamanile (Hochnebel).
Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Nu-mi plac asa de multe chestii:
-nu-mi place nepasarea cu care sunt tratate multe lucruri in tara noastra spre exemplu de strazile care nu sunt terminate cu lunile,
-treficul infernal,ca nu ai unde sa parchezi
- ca si acolo unde este trotuar nu poti sa mergi de masinile care te claxoneaza in spate(fiind cu copilul in carucior si poete doarme) sa te dai la o parte ca incurci
-nu imi plac gunoaile
-ca nu este ingrijita verdeata care defapt nu prea mai este
-taraboiul care se face in politica
-setea de putere
-ca nu face nimeni nimic pt batrani saraci si copii orfani
-ca totul se merge pe pile si pe spaga
-ca se vorbeste mult dar nu se face nici macar 10% din se discuta
-rautatea
-nu mai zic de spitale,invatamant,agricultura,economie
Sunt constienta ca nici in alta tara nu este extraordinar de bine dar cel putin un tanar care vrea sa munceasca cu jumatate de norma pt ca mai are studii de facut si parintii nu il mai poate tine in scoala,poate sa castige un ban.
Pe nimeni nu intereseaza ce se intampla doar se discuta.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
mariamunteanu spune:
Iuliana, adaug ceva pozitiv: am lucrat jumatate de norma pana cand copiii mei au implinit 2 ani si 2 luni si inca mai puteam sa fac asta in continuare. Gasesc ca este o mare binefacere pt. familii ca mama sa poata avea un program redus de lucru ca sa se poata ocupa si de copii.
Maria
alessia105 spune:
Mie nu imi place ca au legi , reguli si sisteme aiurea raaaauuu de tot ( pentru mine personal )...
Ultima dintr-o lungaaaa lista ... Am uitat containerul de gunoi afara din curte 3 ( trei) zile ..si m-am ales cu dosar ( nu stiu daca chiar penal) ... dar s-a intocmit proces verbal care merge la judecatorie ...unde vom fi invitati sa ne spunem versiunea si in functie de asta vom incasa amenda ( am inteles ca e 84 de euro ) ...na cum e sa ai cazier ca ai uitat containerul afara din curte dee la mine la tara la Bucuresti pe dreapta era parte din peisaj, iar in Belgica puneai sacu la poarta
Ma mai enerveaza la culmeeee ca atunci cand dai telefon sa rezolvi ceva te paseaza de la unu la altu si acel altul habar nu are de ce vb ..si mai reiei dumneata odata povestea ..ca sa te paseze la altu ...etc si duapa vro 2-3 ore poate iti rezolvi problema ..(pai mai bine stateam la coda in fata ghiseului ca la Romanica )...si cel mai tareeee ma nierveaza al meu domn ( ca etalon ptr toti cunoscutii mei ) ca e fffffffff calmn si domol cu acesti functionari si ca ii cred pe cuvant ...io verific pe net, apoi daca iar ma aiuresc cer cu sefu din prima ( defect tot de "acasa") si de aici mi s-a dus buhul am gura mareee
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'
si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
ralcat spune:
Ma deranjeaza multe si toate provin de la faptul ca e locuita. Ma deranjeaza mizeria in care traim si pe care o producem cu o mare frenezie, lipsa asumarii responsabilitatii propriilor acte, obraznicia, mitocania, rautatea, nesimtirea, tupeul de cea mai joasa speta. Ma deranjeaza atatea ca ma intreb si singura de ce nu emigrez.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorelaim/lorelaim.jpg)
lorelaim spune:
Ce e cu adevarat important - NU am medic de familie si NU am pediatru pt copil (la circa de teritoriu NU avem pediatru deloc!)
Ce nu e important si ajungi sa te "obisnuiesti" (chiar daca e dezgustator)... kk de caine pe pajisti si pe alei (chiar daca municipalitatea a pus pungi gratuit la dispozitzia posesorilor de caini), kk de pisica in nisipul din parcuri... In weekend lift-urile din T-Centrale sunt "parfumate" cu pipi (efectiv traznesc - nu potzi sa intri in ele)... noi ocolim T-Centrale (statzia de T-Bana/metro din down-town) cand mergem in centru ca e jale!
Periculos: primavara si vara ies "motoristii" (14-16 ani... uneori chiar mai mari) pe scutere si circula ca nebunii chiar si pe alei unde sunt locuri de joaca in vecinatate si este interzis...; sticle sparte in parcuri - cu precadere in iunie-iulie (dar nu numai) cand sunt party-urile de absolvire (terminarea liceului) si vine pustime seara (cand pruncii mici sunt in patutzuri) si trag cate o bauta care se termina cu chiraituri si spart de sticle...; caini fara lesa... care alearga "pe langa" stapan (pe o raza de vreo 5-10m jur-imprejurul stapanului)...
Trist: leaganele din cauciuc devalizate - taiate cu cutzitul sau pus cainii de tip pit-bull sa le "rupa" cu coltzii...; canete de bere si sticle aruncate in lacusorul de langa padure...
Stau intr-o zona numita "Stockholm's Silicon Valley"... deorece de jur-imprejur avem firme ca Oracle, Microsoft, Nokia, Sony-Ericsson, Ajilon Technologies, etc... Cei care locuiesc aici sunt cei care lucreaza la aceste firme... "Se zice" (putzinii batranei din zona mi-au spus asta) ca cei care fac "dezastrele" mai sus mentzionate... vin cu T-Bana/scootere de prin zonele invecinate...
Lorelai
Lacrimi de Toamna , Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aldebaran/Aldebaran.jpg)
Aldebaran spune:
Credeam ca numai pe aici gasesti kk de caine la tot pasul pe trotuare, cel putin in zona unde locuiesc.
Da, asta ar fi un aspect care nu-mi place.
Mai sunt si altele:
-Felul in care se conduce, totala lipsa de respect fata de celalat, trecere pe rosu la grau, parcare dubla, tripla, in mijlocul drumului, etc.
-Birocratia
-Faptul ca se maresc mereu preturile
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Vrem si noi bb2
anky spune:
In primul rind nu imi place vremea,mai tot timpul ploua.
Nu imi plac legile, regulile fara sens si taxele care sint foarte mari,cred ca sint cele mai mari din Europa.
Nu imi plac politicienii care sint acum in parlament.
Nu imi place birocratia.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
sirimie spune:
Intoleranta.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/speed/speed.jpg)
speed spune:
accentul de dublin (pe care am inceput sa mi-l insusesc din pacate) si existenta a 2 robinete-unul pentru apa calda si altul pentru apa rece.