PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
anasia spune:
fetelor, am facut o musaca azi din piure de cartofi si vita, a iesit f buna, pot s-o pastrez la frigi sa-i dau piticei si maine?
emiliapop, andreea, cum sunteti?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
katik spune:
anasia, eu zic ca da, linistita! eu nu-i gatesc in fiecare zi la robi ca nici cum nu ma descurc cu atita bucatareala si joaca![]()
sabina, multumesc de site!
bysko, acum stau si ma gindesc ca toate aceste indicatii sunt bine venite pt toata lumea, indiferent daca sufera de bubitze sau nu, ca nu mai sti cind apare vreo diaree si nu sti de la ce
Piersicutze spune:
Katik uite ce am gasit. Poate poti cumpara de aici. Sunt in Tg Mure si livreaza cam in 2-3 zile. Eu am luat chestii de la ei si am fost multumita http://www.bebe-strumf.ro/catalog/index.php?cPath=29
anasia spune:
katik,
si eu ii fac de obicei mancarica la doua zile;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Ioana81 spune:
Si noi chiar la 3 zile, cateodata mai bagam si borcanel, ca deh nu le poti face pe toate!!!!
Noi suntem in perioada cresterii, mancam de 77-8 ori pe zi si dormim mult. Fiecare perioada cu piticii ei. Credeam ca e bolnav, dar cat e treaz numai alearga si tipa.
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
Piersicutze spune:
A fost pediatra, s-a uitata in gatul lui Alex. E rosie in gat si un pic in urechi. Mi-a zis ca e raceala dobandita. Ne-a dat tratament cu Panadol, Nurofen si un Ospamox doar sa il avem in casa in caz ca lucrurile se inrautatesc. Mi-a mai dat sa ii dau calciu 10 zile, cate 5 ml pe zi. Acum fata e bine, mananca, nu mai are febra, dar nu ma bucur, la noapte ma astept la ce e mai rau. Sper sa treaca repede.
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by katik
bysko, felicitari pt. hopul luat!!!! ce specialitate alegi? pediatria?
emilia, cum a fost noaptea? sper ca nu sunteti la spital!si eu sunt de parere ca nu are ce cauta acum antibioticul aici.mai stai un pic si daca intr-o zi nu cedeaza atunci poate ca da, dar mai degraba inca o parere de pediatru.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
cum sa fie cam rau ca a stat tot intr-o temperatura 39C dupa ce ii mai faceam frectie si ii dadeam nurofen mai scadea pana la 38,5C si spre dimineata a scazut la 37,1C, dupa ce a papat fructele si ce ma mai bucuram
am incercat sa ii dau antibioticul si a vomat tot ce a papat imediat.
Am fost la doctora la cabinet si ne-a schimbat antibioticul dupa ce l-am luat de 3 ori
, ne-a dat Zinat acum si a confirmat diagnosticul dat de aia de la urgente.I-am dat panadol de aproape 2 ore da' tot 39 C temperatura are

vad ca nu scade , m-am saturat imi vine sa imi iau lumea in cap si sa plec.emilia
cu
Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele!
Sabana si Emilia, sanatate multa!
Sabana, ne-am intors aseara. A fost fff misto, am schiat ca disperatii, cam 8h sambata si tot atat duminica, am muschiu' ciocan acu'
Drumul la intoarcere a fost cam aglomerat, cu Luca in masina e nebunie mondiala pt ca nu ii place, se plictiseste, cotrobaie, se invarte, se chitzaie, baloteaza pufuletzi si imprastie prin toata masina.
In fine, la munte i-a priit la maxim pt ca acolo am curte mare, a fost si prin parcul orasului cu bona, vremea a fost ff misto, soare si cald.
O sa mai bagam si wd-ul asta o repriza de schi, nu stiu sigur daca il mai luam si pe Lucu, ca s-a oferit buni sa stea cu el aici....vedem, poate o luam si pe buni si plecam cu toti...
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1