PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Ioana, stilistu' tau si sotzu' meu a aparut in The One ultimul numar....if you're interested

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

emilia, imi pare rau sa aud ca nu sunteti bine deloc.. cu nevralgin (novocalmin supozitoare) ai incercat? merge la febra peste 39, mai ales dat seara ca sa se linisteasca peste noapte.nu ti-a zis dr nimik de asta?
ce antibiotic a vomitat? a mea fata zinnat-ul l-a vomitat deja de citeva ori, este scirbos rau brrrr!!!plus ca a stat cu febra 39 si dupa trei zile de antibiotic (cefort) intravenos, dupa care i-a scazut brusc.
fii calma, ca asta conteaza cel mai mult. daca te simte agitata, va fi si ea la fel.

Mergi la inceput

sabina, sa aveti o noapte usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

fetelor multumesc ptr sfaturi si incurajari
am ajuns la spital cu Ari ca mi a facut si diaree si azi dimineatza era putin letargica,ea care nu sta locului.se pare ca nu are o infectie,dar e pe regim si ne-a dat debridat.dc mai are episoade diareice internare.noroc ca nu face si febra.sotul e mai bine,inka putin agitat si confuz ca inka nu prea isi aminteste ce a facut....am avut si io o zi de nastere sa o tin minte..asta e ,mai avem si dastea in viatza
emilia,sabana sanatate la puiutzi si aveti grija
va pup ca sunt terminata mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Andreea, sanatate multa si voua, iubito!

Dragele mele, am facut o budinca acuuuuuuu', ma ling pe desh'te, Lucu a sters farfuria
Am facut asa: farfaline (paste farfale dar mici) fierte al dente, puse intr-un vad yena. Peste se pun 3 oua (am facut pt toata fam, daca faceti numai pt bb e de-ajuns un ou), branza telemea rasa, branza Ricotta si parmezan, se amesteca toate, se pun cateva cubuletze de unt deasupra si se dau la cuptor pana fac crusta.
Pofta bunicica!

In alta ordine de idei, am reusit si eu sa imi fac cont pe Webshots, am pus neshte poze noi de la schi si cu Luca-puca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Cristina f frumoase pozele. Ce facea Lucu acolo, se admira in oglinda sau se plimba tantos prin camera lui?

Iar a mai facut un puseu de febra, aproape de 40. Am reusit sa i-o scad cu nurofen. Acum chiar nu mai are deloc. Era franta de oboseala. A adormit pe spate cu mainile sus. Sa vedem ce ne asteapta la noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

emiliapop, sabina, andreea, multa sanatate puiutilor! sa aveti o noapte linistita!
cristina ioana, sa stii ca e o idee buna; eu am stat azi aproape 3 ore la un pui intreg la cuptor, al naibii pui de-abia s-a facut, mi-a trecut si pofta (fiind de tara ..)cu mujdei se usturoi din acela pasta si muraturi....hai ca ma uit si la poza acusi;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Fetelor multumesc ptr. sfaturi si ca va faceti griji pentru noi .

Eu am vb si cu Bulinutza la telefon despre reactiile adverse si ce a facut ea dupa vaccin cand a facut bulinel febra si am incercat si eu sa dau combinat nurofen+zynat ca sa nu ii simta gustul ala nasol de Zynat de care zicea Katik si am reusit sa il dau pe tot fara sa il vomite.
La o ora dupa administrare crescuse febra de la 38,6 C la 39 C , i-am pus sosetele cu otet la picioare in somn ca se culcase si dupa juma de ora cand s-a sculat scazuse la 38,5C, si a inceput sa ii curga nasul asa ca l-am aspirat cu batista bebelusului . Asta asa daca nu ii chinuisem destul mai devreme cu antibioticul .
A papat niste lapte si s-a culcat.
La trei ore de la administrare Zynat+nurofen a scazut febra la 38,4C.

Sabina imi pare rau ca sunteti si voi bolnavioare.
Cum de scade la voi de la 40C la 37C doar cu panadol si in cat timp,ca la noi mai jos de 38,4C nu se duce?

Katik, doctora a zis sa ii dau algocalmin picaturi sau juma de supozitor novocalmin la 4 ore dupa panadol sau nurofen daca nu scade febra sub 38 C, asa am sa fac.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Andreea sanatate multa si voua!

Eu am mai facut o tura de batista bebelushului si supozitoare!

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

neatza la livada de piersicutze!
multa sanatate la piersicutzele bolnavioare, vad ca se tot ingroasa rindul lor
cristina, da' bunatati mai faci tu acolo! arunca si mai spre veste o mostra.superbe poze!!!!

Mergi la inceput