PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Nu am somn si bantui si eu p-acilea
Piersicutza Nico cum te mai simti? Te-ai operat?
Sa le iau pe rand:
1. Antibiotic nu-i dau Busrei asa oricum, dar daca se ingroasa gluma da- temperatura care tine mai mult de 24 de ore cu antitermice si cu valori mai mari de 38-38,5, iar starea ei este modificata.
2.De mancat Busra mananca aproape orice, chiar si prajeli, dulciuri de cumparat, dar rar si doar de gustare, mai ales cand mergem in vizite si suntem servite, iar ea se repede la tot ce-i pe masa
Faza tare a fost acum cateva zile cand i-am dat dimineata pe la 10 2 patratele de ciocolata cu lapte- acum nu stiu daca a fost coincidenta sau relatie cauza efect, dar a avut o energie debordanta toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Bysko ce faci mai esti pe aici?

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Sunt pe-aici
Sambata am fost la o nunta si azi am hibernat toata ziua, asa ca acum nu mai am somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

bysko, felicitari pt. hopul luat!!!! ce specialitate alegi? pediatria?
emilia, cum a fost noaptea? sper ca nu sunteti la spital!si eu sunt de parere ca nu are ce cauta acum antibioticul aici.mai stai un pic si daca intr-o zi nu cedeaza atunci poate ca da, dar mai degraba inca o parere de pediatru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Neata,

Emilia cum adica te-a luat la mustruluit pediatra? Ce conteaza mai mult sanatatea copilului sau linistea ei? Antibioticul nu se da asa oricum, ci in urma unor analize si e normal sa fii panicoasa, esti mama, copilul e mic.

Si Alex a facut febra aseara. I-am dat panadol, peste noapte nu a facut si dimineata avea 38 cu 4. I-am dat panadol, iar a scazut. Aseara a si vomat un pic. De mancat mananca noaptea, ziua nu prea se inghesuie. Sun si eu pediatra sa vad ce imi zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

emiliapop, exact, cum adica te-a mustruluit? ca ia deranjat-o duminica?cum sunteti?
andreea, si voi?
katik, bafta la cautat! poti sa mai intrebi printre mamicile de la gradi, poate e una care stie sa coasa;si asa cos din costume;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

sabina, ai vb cu dr? ce a zis?
anasia, o sa intreb poimiine cind voi merge si eu la gradi. multumesc!
multa sanatate la piersicutzele bolnavioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Katik, da am vb. Se pare ca ne paste o enterocolita. Deocamdata e pe antitermice, si i-am dat hydrasec, ca a facut diaree dimineata. Ea e tare maraita, nu vrea nimic, tot 38 are febra. Sper sa nu creasca. Cred ca maine chem pediatra sa o vada. S-ar putea sa fie si gatul, parca o simt ragusita.
Legat de rochita poti comanda la quelle. Au una alba frumoasa. Acum nu stiu daca o livreaza asa repede. Eu m-am certat rau cu ei ptr un palton, am sunat si in Germania, dar degeaba. In Romania livreaza cum au ei chef si iti spun sec in limita stocului disponibil. Daca ceri cu un sef, acel sef este in concediu, cel care tine locul sefului la fel e in cincediu si cel care tine locul sefului sefului, ce credeti, este tot in concediu. La noi ca la nimenea.

Emilia cum mai sunteti?

Cristina ati venit de la munte? Cum a fost?

Noi sambata spre duminica ne-am oprit la tata la Breaza, Alex a fost f fericita, s-a jucat tare frumos cu fratele meu.

Mergi la inceput

Uite acum o sa va mustruluiesc eu. Antibioticul nu se da in loc de bomboane, dar cand e cazul trebuie administrat. Nu se asteapta rezultatele analizelor, in mod normal ar trebui efectuate la toti, dar din lipsa de fonduri, germeni aproximativ aceeasi, aspecte clinice caracteristice, unii medici aleg sa nu mai recomande efectuarea unor analize. Multi merg pe premisa ca decat sa-i faca rau prin neadministrare, mai bine sa fie acolo pentru orice eventualitate- chiar infectie bacteriana, nu virala, suprainfectare bacteriana ulterioara.
eu v-am spus care este parerea mea si mai sus: Nu antibioticelor in infectii virale usoare, temperatura fara alte semne, sau cu valori mici, dar daca se simte rau, nu-i trece febra cu antitermice, aleg antibioticul. Intotdeauna ascult pediatrul in care am incredere, nu medicul de familie, ca copilul nu este un mic adult.
ca specialitate as vrea sa-mi aleg pediatria, sa-mi iau si competenta pe homeopatie si sa fac o treaba buna, dar tot poporul mi-a sarit in cap ca ce-mi trebuyie mie pediatrie? ca e prea grea, toata viata cu copiii...Maine e ziua cea mare- sa vad ce o sa aleg ca sunt total debusolata

Mergi la inceput

bysko, tinem pumnii pe miine! tu alegi ce-ti dicteaza tie mintea si sufletul, lasa poporu' in pace. mie tare imi place combinatia asta, si pediatra noastra are tot asa si noua tare bine ne-a picat. multa bafta in continuare!
sabina, m-am gindit si la asta dar timpul este scurt, doar acum am aflat ce se pune la cale la gradi dar ma descurc eu cumva. multumesc de ajutoare!multa sanatate la pitix, va dorim sa nu evolueze starea spre mai rau!

Mergi la inceput