Copiluti de mai-iunie 2005 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
nelia spune:
Stati asa, ca parca vad ca se ajunge la alte discutii... Ca sa fie clar si pe intelesul tuturor, eu am scris ce am scris de pe pozitia unei mame care are trebui sa fie depresiva 24 din 24 (si poate ca sint, da' nu-mi dau eu seama
), dar gasim solutii, aici, impreuna...
Gusta, draga mea, tu vrei bataie!?! Cum sa nu te mai plingi niciodata, pai de asta am umplut eu o pagina!?! Si stii, niciodata sa nu mai spui niciodata... ca nu stii niciodata!
Beatrice, cum sa nu vina sa ma ridice nimeni!?! Pai, ce, eu sint a nimanui pe lumea asta!?! Eu pun altfel problema, daca nu ma pun in cur si nu ma pling si nu atrag atentia din cind in cind ca nu mai pot si am nevoie de ajutor, cum sa vina cineva sa ma ajute!?! Acolo unde pot singura si-mi da mina, o fac singura, dar unde nu pot!?! De ce sa nu cer ajutor, ca doar nu ma doare nimic daca o fac!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
39+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 7 zile!
Androix spune:
Nici eu nu am intentionat sa bag pe nimeni in depresie. M-am plans aici pentru ca chiar daca sunt in tara langa prieteni si parinti, fiecare le are pe-ale lui si nu ma pot plange la ei, ca ne vedem si ne auzim destul de rar.
Dar mai mult decat ca sa ma plang am vrut, sa mai vad cum se descurca si alte mamici cu 2-3 copii. Nelia, multumesc ca ai scris carnatul de mesaj pe care l-am savurat
si din care am tras niste idei foarte bune si niste aspecte pe care tu le consideri fff importante si de fapt asa e si firesc iar eu tind sa le ignor. De ex. relatia cu sotul o cam las sa mearga singura, ar trebui sa am putin mai multa grija.
Si ca sa vedeti ce potriveala dreq, strang si impachetez dvd-uri care au cunoscut taifunul numit Filip. Si cum sunt amestecate m-am apucat sa le aranjez dar unele nu erau scrise decat pe coperta exterioara asa ca a trebuit sa le bag in pc si sa vad ce e pe fiecare. Ultimul a fost AMERICAN BEAUTY. Cred ca la noapte culc Filipu si ma pun sa revad acest film care este exact despre teoria aia cu carioca rosie pe faianta alba.
Andreea mama de Filip si Georgia
patriciaRO spune:
Eu vrusai sa va incurajez mai.. ca viata e frumoasa si ne descurcam singurele. In ideea asta! Normal ca ne putem spune pasurile ca de-asta scriem aici.
Ma duc la sala, o seara frumoasa!
Beatrice, mami de
Alex pifos
nelia spune:
Androix, gind la gind cu bucurie!
Si sa sa vezi ce chestie, sa vedeti cum e adevarat ca exista lucruri neexistente pe lumea asta!?! Stii cum am vrut sa incep cirnatul de mesaj!?! Cu intrebarea: ati vazut AMERICAN BEAUTY!?! Dar am zis ca e mai aproape de realitatea noastra un exemplu concret, cum a fost cel cu carioca rosie pe faianta alba din bucatarie...
Si inca ceva, daca tot n-am nascut si pierd vremea pe aici (e prioritatea mea acum
- ziceti mersi ca nu iau avionul sa ma duc sa vad marea... Neagra! - , asta ma face sa ma simt bine acum si imi da putere ca de la 11 la 10 noaptea sa fac tot ce urmeaza sa fac pe ziua de astazi, si putine nu sint!) In fata mea - fara vreo aluzie la mesajul lui Beatrice, ca si e umana si s-a mai plins pe aici, ca si ei ii este greu si sint sigura ca a vrut sa incurajeze si nu pentru ca eu sint de partea plinsului pe umarul cuiva cind ti-e greu - credibilitatea o au oamenii care se pling ca nu pot face totul si nu cei care cred sau care chiar fac (ca am cunoscut si din astia) chiar totul si chiar perfect. Nu stiu, sint mai aproape de uman cei care chinuie sa faca totul dar nu reusesc si cu toate acestea fac o gramada in viata, decit cei care fac totul un timp si dupa aceea nu mai pot si clacheaza sau fac toata viata totul si perfect, dar sint doar exceptii care nu fac decit sa intareasca regula: omul e om si are limite, pe care e de dorit sa incerce sa le depaseasca pe ici pe colo, dar intr-un mod natural si firesc, nu intr-un mod inuman, distrugindu-se pe el in esenta numai ca sa fie tot timpul la inaltime!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
39+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 7 zile!
nelia spune:
Vreti sa va binedispun sau sa va complexez!?! Oricum, am toate sansele sa reusesc si una si alta cu ceea ce veti vedea mai jos.
Sinteti mai buni/bune decit www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4023" target="_blank">atit!?!
La aproape doi ani!?! UIMITOR!!!
gabitzam spune:
O vazusem mai demult pe fatuca aia, e fenomenala!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Nelia, m-a complexat gata fetita:)))))
si eu m-am plans dar... e vremea de afara. e frig sis tam in casa... si nu putem instaura o zi din saptamana in care sa ne vaitam toate? ce ziceti in ziua de joi a sapt cine are chef sa se vaite de depresii sa scrie aici.
suntem prietene de mult timp, am trecut prin multe impreuna si bune si rele. de multe ori vorbim intre noi decat cu cei apropitai care nu pot sau nu au cum sa ne auda.
nimeni nu a vrut sa supere pe nimeni.
deci... JOIA E ZI DE DEPRESII.![]()
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
monu spune:
si ca sa fie si mai frumos sa va zic cum a fost la bambi. concluzia sotului este fff scumpa, tansportul e scandalos de scump, gradi nu "l-a dat pe spate". 
, mami de printese
Antonia - avangardista
gabitzam spune:
Joia de la 10 la 12...noaptea ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
s-a facut
, mami de printese
Antonia - avangardista