Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Carpatina, la mine sunt 22 grade si il mai tin ziua in body cu maneca scurta si salopeta cu labute . Si nu se plange, din contra, se foieste si e nervos cand e cu maneca lunga. Cred ca seamana cu mine ca taica-su e un friguros.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Piciulika ma buvur ca mai linistesti spiritele
Eu m-a apucat sa i-au globule si iar vesnica nebuneala...frisoane, de zici cas la menopauza,dureri de cap...gata nu mai pun nimic sub limba ca o i-au razna ...acum ca fata plige de la colici, seara, ziua.

De ce mi era frica n-sm scapat...copiii colicosi si fara somn ziua, noaptea.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim, si la mine sunt tot 22 grade, dar al meu are mereu mainile si picioarele reci. Nu-l infofolesc, dar maneca lunga tot ii pun peste body. De obicei pijamalutze din alea de la mothercare sau debenhams. Bine, si eu sunt friguroasa cu patalama, asa ca daca mi-o semana, are ce trage. Eu urasc iarnaaa!!!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Uitasem:
respectele mele Carpatinei ca invatza! Eu nu pot sa fac nici ce mi-am propus prin casa, ce sa zic de eforturi telektuale cu neuronul lauz...!
Tzin pumnii, si din nou: Chapeau!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

am pus si eu ceva poze noi cu Ebonee

http://good-times.webshots.com/photo/2570297860101671646nnmpDJ?vhost=good-times

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Emma, sanatate puiului!

La multi ani puilor sarbatoriti astazi si felicitari mandrilor parinti.

Dantje, sanatate bebelinei!

Rox, al meu s-a indragostit de un catel de la Chicco, cantacios si care da din ochi si urechi. Rade toata ziua la el. Dar are melodia cam scurta si tot asa, fac ture pe langa scoica sa-i dau drumul din nou.

Amar, bine ati revenit. Sa va traiasca Onuta crestinata.

Mergi la inceput

Piciulika, felicitari pentru realizare. Tin minte zbuciumul tau de asta vara, cand iti plimbai contractiile pe la servici si sperai sa reusiti cu proiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Andrrutzza, ceaiul de la Fares de unde l-ai cumparat? Farmacie, plafar sau supermarket? Ca sa-mi trimit si eu sotul dupa el la punct ochit punct lovit ca altfel nu-i place la shopping. Deocamdata eu beau din asta varsat nu la pliculete si combin chimen cu anason si fenicul. Poate asta de care zici o fi mai eficient.
Piciule, ce rasfat pe voi acolo... si globuli si ulei de masaj si consultanti in lactatie si sling si wrap! O gramada de facilitati pt. mamici, sa tot ai bebelus. Te invidiez sincer, mi-a placut mult ce am vazut in linkul ala cu sling. La noi nimic din toate astea. Mie wrap mi-a facut o colega de la cealalata odisee dar sling chiar n-as avea incredere sa port unul facut in casa, pare mai complicat.
Carpatina, tu cand te intorci in tara?

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Fetelor, am trimis ceva pe mailul comun. Un pps in care sunt analizate o serie de alimente. Brrrr, pe mine una m-a apucat frica!

Mergi la inceput

Ana, doar ziua il tin asa si nu mereu. De ex, azi a fost caldut si l-am lasat asa. Noaptea ii dau ori body tip maieu ori cu maneca scurta si pijamalute de alea cu totul, ori body cu maneca lunga + salopeta cu labute.

Mergi la inceput