Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si tot telegrafica precum Sabina, m-a rugat o prietena sa o ajut cu ceva (adica treaba de serviciu) si ma apuc acusica de treaba. In plus tot nu am terminat cu selectia aia de poze. Pfiii si cred ca tocmai a intrat sotul pe usa.

Sabina, wow ce dulce o fi bb Gheo cum se uita el in oglinda si se amuza.

Andrei se maltrateaza rau cu mainile alea, se loveste, le duce la ochi, le infige in gura. Mai nou mesele sunt un chin, vrea sa duca mainile sau macar una pe bibe, ceea ce si reuseste, dar fie il trage si se enerveaza, fie il impinge si se face ca vomita. Azi s-a uitat si el la maini bine si la schimbat m-a inhatat de 2 ori de bluza.

Pinacolada, felicitari lui Luca, e un pas bine facut. Ce am patimit si noi cu asta si uite ca o vom lua de la inceput.

....revin

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea, sper sa gasesti un medic bun si sa se rezolve cat mai repede problema, poate totusi nu e nevoie de operatie, sanatate multa.

Si Cristinelul meu are limba cam prinsa, am observat asta de vreo saptamana cand plangea, nu am intrebat inca pe nimeni, stiu ca nepotul meu a avut limbuta la fel si a fost la Budimex la ORL si in cateva min a rezolvat, a curs o picatura de sange, iar de durut nu cred ca l-a durut , zicea cumnata mea ca a scancit un pic pt ca l-au tinut strans si asta a fost tot. Eu o sa cer parerea unui medic, dar oricum nu cel de circa, am inceput sa-mi pierd increderea in ea total...e o alta poveste.

Baiatul meu si-a facut nr dupa baita,iar acum doarme, asa ca merg si eu la nani.Noapte buna

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, cochetelor, eu de saptamana trecuta am inceput sa merg la sala. Nu va imaginati nimic fantastic! Ma duc la clase de Pilates, body balance si body vive (asta din urma e special pt femeile in postpartum). Am fost de 2 ori pana acum si m-am simtit si eu om, desi sunt gelatina rau, mai ales muschii burtii . Dar nu ma mai gandesc la asta ca ma deprim de tot.

Fug sa ma pregatesc sa plec la sala si ma duc cu una bucata copil si cu mama. Si am de impins carutul la deal... Noroc si cu asta, ca mai fac miscare. Maine avem musafiri la cina si am de faut si cumparaturi. Si nu am masina, asa ca trebuie sa umblam pe jos . Insa Lisa e cel mai castigata, ca sta in carut si doarme. Sper...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Gata trebuie s-o adorm neaparat ca imi da trezirea la 4.Noapte buna!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

noapte buna MYRAL,as dormi si eu dar in seara asta TEO are alt program,are ochii cat cepele

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Danielle multumim

Anaist saracutul Vladi, toate s-au adunat la el , mititelul, dar o sa fie bine, are grija DD de toate, cat despre stilul preotului... cred ca a lipsit se la seminarul cu botezul si a avut noroc sa nu ii pice la examen...

Roxana prietena ta te-a luat de noua si odihnita , sa gandit ca daca tot stai acasa , sa te ajute sa nu te plictisesti , spor la treaba

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Prisi, e o dulcica Mirunica, e atat de scumpa in rochita aceea grena. Si cum tine jucariile. Andrei nu le tine nici daca i le pun eu in manuta.

Maria, se vad pozele si fetita scumpa. Si ea se taraste pe burtica?

Andreea, despre firul limbii ti-a zis Sabina, si eu am impresia ca Andrei are ceva. In fine. Ortoped recomand pe Mihai Jianu de la Grigore Alexandrescu sau un alt medic de la Marie Curie -adica Budimex. Am inteles ca la Alexandrescu sunt tot adeptii gipsului, mai putin profesorul de care iti spuneam. Pentru detalii suna-ma sau daca preferi iti dau PM.

Pfii...ciudata rau scufundarea, cred ca o sa am cosmaruri la noapte. Eu aveam mereu o obsesie cum stiu preotii sa scufunde copiii si sa ii tina bine de nas, ca doar nu fac cursuri speciale. Dar cred ca preotul respectiv a chiulit la lectia in cauza. Dar asta este, a trecut si a fost ok.
De chirurgi nu stiu, de eco nici atat. Noi pentru eco de sold am fost trimisi la Stamate la Medlife care e renumit pentru chestiile astea osoase. Nu stiu sa iti spun pentru altceva.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ROXANA si TEUTA se taraste pe burtica dar se enerveaza ,sa sti ca si ea este agitata misca manutele ,chiar s-a zgariat la nasuc

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Andreea, ma tot gandeam la scufundare. Mi se pare foarte ciudata pozitia coloanei nesprijinita, dar ptr bebe cred ca ii e egal cu ce intra inainte.

Adimercedes, nu mi-a ajuns monitorul inca, si de 3 zile nu reusesc sa comunic cu sotul meu sa aflu si eu cine trebuia sa il aduca. Asta seara voiam sa il abordez dar am impresia ca a adormit in living cu mancarea in fata. Ce te invidiez pentru gimnastica. Cu cine lasi bebelina cand mergi la sala?

Prisi, imi e prietena, ce sa fac?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Fetelor va pup ca e serioasa treaba, sunt 4 structuri internationale pe care trebuie sa le pricep intai si apoi sa comentez la ele. Noapte buna!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput