Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea, si Gheo are fraul limbii f scurt, dar dr Culcer nu mi-a zis nimica de taiat!! scrie si in capraru ca e o barbarie (nu textual, dar asa se intelege)
iubi, de ce nu faci tu o vizita la bucuresti la un dr bun de copii....serios acuma!!!

despre varicocel nu stiu, da nu-mi suna a ceva grav.

prisi, poti lua manualul de pe net, hai ca poti sa inveti, e simpluuuuuu :)

Maria, chiar ca tu ai facut baiatu tinerica rau. eu am facut fetita la 23 si mi se parea ca-s copila, dapai tu!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Prisi merci frumos

Va urez noapte buna...ma duc si eu la culcare ...

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

oooh, abia acu am vazut pozele tale de la intalnire, prisi!
mai mai, ma apuca nostalgia dupa burtica.si aveam alte rame la ochel;ari.
ooof, of;)))
http://good-times.webshots.com/photo/2744010810101695626azpnhj

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

RoxanaG, ma gandeam azi la tine. Ti-a ajuns monitorul? Cum e???

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Aniast, eu zic sa nu te ingrijorezi prea devreme. Teodor a avut aceeasi problema: la trei luni am observat un al 'treilea outz'...l-a vazut un pediatru bun, apoi un chirurg ce a dat verdictul: sa ma intorc cu copilul cand va implini un an, pentru operatie. M-am speriat cumplit, caci imi spusese ca nu putem evita operatia....
Slava Domnului, Teodor are acum 1 an si 2 luni si e bine, sanatos. Hidrocelul a disparut ca prin minune...
Multa sanatate si de-a Domunul sa fie bine si la voi.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Eu tare adormita cu asta mica in brate agitata si vioaie, mai dar copilul asta nu are somn? Andreea cand am vazut pozele mi-a zburat somnul, saracutul. Sper sa rezolvati problemele usor.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by prisi

noi cadou de mosi o sa-i luam niste jucarii, ca haine avem destule, deja nu mai avem unde le pune, vreau sa-i iau ceva care sa cante ca a inceput sa se plictiseasca de carusel....

azi am bagat-o pe Miru la sedinta foto...

http://family.webshots.com/album/561276210XMSXJa

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

ce frumoasa e Mirunica,off off si ce ochi mari are,iti vine sa o mananci

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Anaist, cred ca muream daca vedeam ca-mi baga asa copilul in apa! Al meu a fost tinut frumos de umeri si de funduletz, de doua ori bagat in apa pana la gat, si-abia in numele Sfantului Duh a facut balbadac (,) cu capul in apa!
...Si tot mi l-a miruit preotul de 3 ori, si l-a tinut vreo juma' de ora in biserica aia rece in prosopul ud in care l-a prin nasa, si mi-a racit saracutzu', ca de 10 nopti nu mai dormim (nici bb, nici mami!) cum trebuie de la nasul lui infundat (Dr. a recomandat Nasivin Sensitiv, 2 picaturi de 2 ori pe zi).

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ANAIST ,DEACORD CU SABINA ,DUTE SA-L MAI VADA SI ALT MEDIC .e prea de tot prea toate bubele rele in...sper din tot sufletul sa fie o alarma falsa

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Si eu tot de mititica prima fetitaPinacolada si eu vroiam un baietel dar nu ma mai bag la bebe3, am trecut prin multe sarcina si nasterea asta, nu mai am curaj, iar sotul m-a avertizat ca el face numai fete ca asa vreaSabina eu ma rog sa nu fie asa periculos blitzul asta ca mi-au blitzuit-o la botez, desi le spusesem sa nu-l foloseasca au facut niste fetzeeeee, au zis ca nu ies pozele altfel. Ce puteam sa fac?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput