Ovocite
Raspunsuri - Pagina 3
Tia spune:
Buna Gabi, eu am 35 de ani, din pacate nu am ramas niciodata, m-am ferit bine sau alta e problema, nu stiu... dr. au ridicat din umeri. din ce am citit exista riscul sa nu mai fie bune ovocitele, dar nu stiu cum putem afla asta...
te pup si bafta la al doilea FIV
p.s. nu putem ruga administratia sa mute subiectul pe formulul "Asteptand un ingeras..."?
Parvutoiu Anca spune:
Tia, te voi tine la curent, da, de altfel te poti duce si pe 'FIV de toamnaIV', acolo voi intra ff des, toate fetele de acolo fac FIV in toamna asta.
Nu am facut inca analizele, probabil la sf.August, ptr FIV sunt programata in Oct., dar iti voi spune exact ce rezultate am. Ultimele analize sunt de acum 1,5 ani, nici nu mai stiu ce mi-a iesit, dar parca cu FSH-ul n-am stat nici eu grozav, chit ca dl.dr.Niculescu nu le-a considerat asa de rele, ptr ca am tot incercat cu simpla monitorizare a ovulatiei si stimulare/Pregnyl, dar uite ca n-a mers.
Imi este ENORM de frica sa nu fie ovocitele cauza, ENORM, dar asta voi putea afla abia dupa punctie !!, deci abia in Oct.
Gabi, daca ai fost ok acum 2 ani din acest pct de vedere, acum la 34 ani nu ai de ce sa-ti faci griji, sa stii, stai linistita!
Eu nu-ti spun exact cati ani am, am mai spus, mi-e jena, dar sunt cativa in plus fata de tine...
Singurul lucru bun e ca am ramas pana acum 2 ani fara probleme, dar i-am dat afara...
Cam asta e..ne auzim pe FIV IV, OK, fetelor ???
Va pupicesc!!
Anca
Tia spune:
Anca,
daca s-a intamplat macar o data, tot e bine.... am vazut ca dr. trateaza problema diferit cand aud ca nu am ramas niciodata...
bafta si ne "auzim"...
anne-marry spune:
fetelor CAT COSTA UN FIV? (cam la cat se ajunge cu cheltuiala?)
va rog un raspuns cat de cat exact.
anne-marry
Pia spune:
Anne-Mary un Fiv ajunge cam intre 3.000 - 6.000 $/EURO, depinde de clinica/spital, de tratament etc.
Pupici