Ovocite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns odaiana spune:

Gabi,
Vreau sa fii directa nu doar o data, ci de fiecare data.Ei bine afla ca eu nu ma supar,esti perfecta asa sincera si transanta cum esti.Imi pare rau ca ai pierdut lapticul asa devreme, am citit cat de important e pt bebei sa-i alapezi.Cu toate astea Simona arata bine si e un bebe reusit,deci...Bravo mami!Imi place ca esti asa informata, eu ttotusi nu renunt la idee si daca Florina nu gaseste pe cineva inainte ca eu sa fiu disponibila o voi ajuta.Sunt sigura ca va avea rabdare, asa cum a avut si pana acum.Oricum imi face mare placere sa vad cat esti de documentata.Stii cumva daca poate fi vreo problema daca am RH-?Astept raspuns si te pup,Daiana

Mergi la inceput

Draga Florina,eu am omis sa-ti spun ca am Rh negativ(de aici si unele probleme cu sarcina mea, pt ca sunt incompatibila cu sotul meu care are RH+)Deci in cazul in care Gabi nu stie sa ne dea detalii despre asta, poate te interesezi tu.Voi(tu si Florin)ce Rh aveti?Deci grupa mea de sange e 01,Rh-.Te pup si astept vesti.
PS. Fetelor sa stiti ca azi la control doctorul mi-a zis ca sunt f. bine, si ca daca stau cuminte in pat nu voi mai avea motive de ingrijorare.Colul meu a revenit la o forma mult mai buna.E lung si inchis, datorita repaosului la pat.Bebelusele sunt OK.Eu iau in continuare tratament si sunt optimista.Va pup,Daiana

Mergi la inceput

Gabi, stiu ce inseamna Rh- pt sarcina mea, ma refer strict la donarea de ovocite si daca e posibil sa existe incompatibilitate.Multumesc, Daiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Cumnata mea a vut RH negativ si la prima sarcina nu a facut nimic deosebit pt ca nu stia(?!?).Trebuie ca dupa ce nasti sa faci o injectie care am inteles ca,costa ceva.Numai daca faci aceasta injectie poti face al doilea bb(implicit donarea de ovule).Cumnata mea la a doua sarcina a trebuit sa mearga la dr lunar pt analize din cauza RH negativ.Bb 2 a fost perfect sanatos.Am inteles ca la al treilea bb este mai dificil.
In privinta compatibilitatii nu stiu ce sa spun.trebuie sa-si dea parerea un dr.
sarcina usoara!

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Gabi, merci mult pt informatii, esti la fel de prompta ca de obicei.Mie mi se va faceinjectia de izoiminizare antiRh luna viitoare , adica la 7 luni.Te pup, Daiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Draga Florina, sunt membra noua si ma intereseaza mult subiectul FIV si ovocite.Sunt programata ptr FIV ptr luna oct. la Giulesti/dl.dr.Niculescu, saptam viitoare,cand ma duc la cabinetul sau, aflu mai multe, cand treb. sa incep tratamentul, etc - sunt descompusa de frica... sunt fff rea de dureri si URASC INJECTIILE - SUNT CHIAR ASA RELE??? DOR TARE??? CATE TREBUIE SA FAC ???
In fine, cert este ca sunt hotarata sa fac TOTUL ptr un ingeras in viata mea si voi apela categoric, in caz de esec, la ovocitele unei femei mai tinere!!! Poti/vrei sa ma tii la curent??
Este perfect legal, confirm asta si eu ptr ca m-am informat, sa preiei ovocite de la alta femeie - la Giulesti au banca de ovocite, dar mi-as dori, daca ajung acolo, sa pot apela la o femeie de suflet, pe care s-o vad, s-o cunosc, conteaza mult.
Odaiana, este UN MARE SUFLET - tine-te de ea!!!
UNDE ai facut tu FIV-le tale??
Cam cat ar trebui sa dau la dr. in afara costului oficial, ai idee???
Daca foloseste, va tin si eu la curent cu ce urmeaza sa fac..
pa,pa, Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Anca,

cum stii ca ovocitele nu sunt ok? chiar nu e nici o speranta sa le "folosesti" pe ale tale? eu am 35 de ani si chiar daca am raspuns bine la stimulare, tot nu s-a intamplat minunea... mi-e teama sa nu fie o problema legata de ovocite, mai ales ca FSH-ul e cam mare! tie cum ti-au iesit homonii? poate imi dai mai multe detalii despre situatia ta.... incerc si eu sa inteleg ce problema am!

multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Draga Tia,

Am inteles de la dl.dr. Niculescu/Giulesti ca deja de la prima recoltare de ovocite, in faza de laborator, se constata daca acestea sunt sau nu de calitate. L-am intrebat tocmai ca sa nu ajung sa platesc aiurea o a doua sau a n-a oara FIV cu ovocite proprii.

Deocamdata nu am facut analize, aflu saptam viitoare mai multe, sunt programata la cabinet la dl.dr. si imi va spune ce analize sa fac si cand. Implantarea ar urma sa fie cam prin Oct.

Evident, ca imi doresc ca ovocitele mele sa fie ok, dar... eu stiu.. ultimele dozari hormonale ale mele, de peste 1,5 ani in urma, aratau si la mine ca FSH-ul nu prea era bun, dar vom vedea acum.
Te tin la curent,

pa,pa,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Anca,

mi-e teama ca ovocitele sa nu fie adevarata problema la mine ... in fine! cat de prost ti-a iesit FSH-ul? mai tii minte? eu l-am avut 28.1, in conditiile in care limita superioara e 13. spune ca nu e asa mare, dar bb tot nu vine, restul analizelor sunt ok, deci ceva nu e in regula.

sa ma tii la curent ... si multa bafta!

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Salut!

Voi ce varsta aveti?Eu am 34 de ani.Am o fetita FIv de un an si 9 luni.In oct-nov vreau sa fac al treilea FIV pt al doilea bb.Eu am facut FIv in 2000-iunie.Credeti ca pot avea probleme acum cu ovocitele mele?

Va pup si va astept pe forumul Asteptand un ingeras...-subiectul FIV de toamna III.

Gabi.

Mergi la inceput