Strumfi de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Brazuca bine ai revenit!

Nikole ti-am vazut pozicile cu Albastrel si am decis M-AM INDRAGOSTIT. Iar voi sunteti o familie superba.

Mai cred ca raspunsul cu imbracatul din masina, afara, etc era pentru cealalta Diana, ia sa va schimbati nick-ul ca m-ati ametit.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Nu-i nimic, eu m-am prins ! Am retinut si metoda cu adormitul singur, incercam in continuare dar nu prea functioneaza. De cele mai multe ori, de atata urlat-calmat-urlat (cate cinci minute, am retinut bine ?) vine ora mesei si adoarme la san si s-a dus educatia mea. Si daca totusi nu vine ora mesei, adoarme in brate la o repriza de "calmat", asa, instant de parca de asta avea nevoie ca sa adoarma. Am incercat sa-l calmez direct in patut, fara sa il iau in brate, nu merge nici asta, urla mai rau decat daca n-as fi acolo.
Eu acum nu ma vait, stiu ca va veni momentul cand va adormi si singur, doar va spun, poate fac eu ceva gresit si ma lumineaza cineva. Ca multe am mai aflat aici pe forum si tare bine ne-a mai prins !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

da da da, uitasem. la multi ani pentru elisa, maria si pentru arina mea!!! si multumim pt urari
eu astept s-o cantaresc diseara pe miss, sa vad ce greutatea a mai produs . cred ca o sa-i fac si o urocultura, macar asa de control.

anto, deocamdata nu am de ce sa ma agat, pentru ca nu ai mai descris nici un alt simptom la sonia. altceva este modificat, in afara de inrosirea obrajilor? doarme bine, mananca la fel, face kk normal? poate fi si debutul unei viroze...mai asteptam. da-i niste oscilococcinum, 2-3 zile, de 2 ori pe zi, asa preventiv (cred ca se gaseste si pe la voi). maine-poimaine "se arata" problema. ma gandesc si la vreo boala eruptiva, dar vom vedea.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani oana!multa sanatate fericire si tot ce-ti doresti sa se implineasca!la multe luni pt strumfii care au mai pus o luna la numaratoare!si arinei de la mine si "geamana"ei elisa

in alta ordine de idei am citit din urma pe diagonala
l-am vazut pe albastrel al lui nikole,o frumusete,ce mai...mi-a ramas gandul la el...
am vazut si adelicioasa care e pe zi ce trece mai dulce,mai expresiva.
m-am bucurat ca am aflat de tudor si victor ca sunt mai bine,Doamne ajuta!
am votat mamicile!
si ma duc sa ma culc ca sunt zombi de oboseala,nu mai reusesc sa imi revin din starea asta cronica de "varza"

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karligutza

quote:
Originally posted by mychydutza
[quote]Originally posted by mychydutza

si ca sa continui "paranoia paraben/aluminiu"...hehee.... incepand de ieri am inlocuit anti perspirantu speed stik , cu BICARBONAT. pe cuvant daca miroase vreun pic. si am transpirat la subratz cand am iesit cu bebe afata! chiar n=am crezut ce e asa bun!

cum BICARBONAT ???????

karligutza
sunt mamica Adelutei

Da Karlingutza, functioneaza !
Doar ca dupa parerea mea ne intoarcem in epoca lui "ceasca" atunci cand pentru un spray ne-am fi dat si sufletul, daramite antiperspirant !
Dezavantaj: cand transpiri, tot bicarbonatul e pe bluza
Eu raman la parabeni ... parerea mea !

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Fetelor tot citesc ca ati votat mamici... dar nu prea ati votat si poza de grup care are punctajul mai mare.... nu doriti sau n-o gasiti? sub numele de mamicideiulaug2007 o gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=16" target="_blank">aici pe pagina 17.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Diana eu habar n-aveam despre un leac de genul asta... de aici si socul hihi

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Ne-am intors de la vaccin ,a fost cuminte nu a plans deloc dupa.
Raportam la 4 luni 7.600 gr ,cam mult as zice ,a luat intr-o luna 1 kg si are 64 cm .

Ne-am dat calciu si fier .

In loc de vigantol mi-a dat vitamina D3 de la biofarm , mi-a zis ca ea personal nu mai are incredere in vigantol dupa scandalul iscat .
Penrtu hemangiom mi-a zis sa-i fac eco- abdominal ,eco transfontanelar pentru a fi siguri ca nu are si in interior hemangiom.

Elena si bufleiul ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by jadi

Eu sigur le am grase dar nu le-am cantarit. Seara le odihnesc pe umeri ca sunt prea grele si lasate

andra uneori adoarme cu capul pe san. sotul spune ca unul e perna celalalt e plapumioara

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karligutza

Diana eu habar n-aveam despre un leac de genul asta... de aici si socul hihi

Te inteleg, ca si eu ma tot minunez de atatea leacuri: gaz, oua, tarate, bicarbonat, ulei de masline ....
Mai mestecam un pic si le bagam la cuptor pe fete ! (fara suparare, da ?)

karligutza
sunt mamica Adelutei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

karligutza chiar functioneaza cu bicarbonat. acu sa nu crezi ca ma intorc pe vremea lui ceasca asa cum zicea diana, insa daca stau acasa sau ies cu copilu afara din an in paste ce rost are sa folosesc antiperspirantu?????? normal cand o sa ma duc undeva unde tre sa "fac impresie" oi folosi sticku. daca te manca curiozitatea ce si cum, iti zic: ma spal, ma sterg si dupa aia umezesc un pic degetele, dau subratz, si dupa aia bag degetele in bicarbonat si dau la subratz. putin , nu=ti imagina ca zidesc bicarbonatu acolo. inlatur surpulusu tot cu degetele si sa mor daca transpiratia mai miroase vreun pic. de transpirat transpiri da nu miroase...........daca pot sa mai elimin neste chimicale de ce sa n-o fac, ca doar e sanatatea mea!

*mihaela*

Mergi la inceput