reluarea activitatii sexuale dupa nastere

reluarea activitatii sexuale dupa nastere | Autor: bb_yasmi

Link direct la acest mesaj

mamici care ati nascut natural, la cat timp dupa nastere v-ati reluat viata sexuala?? stiu ca teoretic dupa 6 saptamani, dar practic?? e vreo schimbare, diferenta???

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Eu am reluat-o dupa vreo 8 saptamani si a decurs fara probleme.
Insa din cauza epiziotomiei inca mai am si acum o senzatie de jena...poate cu timpul va trece.
Multa bafta

japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

in principiu e voie la 6 saptamani, insa multa grija si mult preludiu, s-ar putea sa fie un pic dureros, daca sotul tau e nerabdator. Si neaparat sa va protejati, chiar daca alaptezi, daca nu-ti doresti asa repede bb2

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Si eu tot cam la 6 saptamani dupa nastere am reluat viata sexuala ... si nu am avut probleme; doar o usoara jena, dar nu de speriat ... ma asteptam la mai rau!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

5,5 luni

greu...iar libidoul lipseste cu desavarsire...inca alaptez. cica poate si d-aia...

a, si nu uita ca trebuie sa te protejezi. chiar daca alaptezi, chiar daca nu ai ciclu.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Noi dupa 4 saptamani, la inceput nu a fost cine stie ce, dar dupa pot sa zic ca mi-am revenit. E la fel ca inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

noi dupa 6 saptamani. a fost greu ca naiba, mai greu decat cand eram virgina. dar dupa inca vreo 4 saptamani totul era perfect, chiar mai bine decat inainte de nastere. libidoul la mine e mai mare, placerea mai intensa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

off sunt si mai "speriata" acuma...... noroc ca am parte de un sot fff rabdator. sper sa fie ok.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Dupa 2 luni. Ptr el a fost ok dar ptr mine a trebuit sa mai lucram inca vreo 2 luni. Dar cred ca la mine a fost din cauza ca eu eram foarte stresata sa nu ma doara sau altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Noi am reluat-o dupa 7 saptamani de la nastere.Si am folosit un lubrifiant, nu am vrut sa risc vreo durere.Si a fost ok. AA, si neaparat protejat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Mie medicul mi-a spus sa fac asta cand sunt pregatita, si a lasat asta la latitudinea mea.
Cu prima fetita am facut-o la vreo luna dupa nastere, cu a doua...dupa doua saptamani,atat m-au tinut lohiile.
A fost perfect, fara nici un fel de lubrifiant,iar libidoul nu a scazut deloc, dimpotriva, as putea spune.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput