Bucurii de sept-oct 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 16
beatrix spune:
...continuarea...
Am vazut toate pozele anuntate! nu enumar ca sa nu sar pe cineva! montajul Sephorei e super si nu mai zic nimic de poze! Se vede clar ca sunt facute de un profesionist!
Gety, pana nu uit! tinem pumnii la vaccin si sa nu aveti nici un fel de problema dupa! sa treceti usor peste el, fara febra!
... si acum raspund repede la chestionare:
1. eric doarme intr-o pijama plusata de bumbac fara sosete, neacoperit si nu in sac de dormit ca nu-l mai suporta! temperatura in camera este 20-22 grade!
2. peste nu i-am dat decat de vreo 2-3 ori de la borcanas, nu i-a placut! n-am mai insistat ca nici noi nu suntem amatori si eu nu gatesc in casa peste! poate de 2 ori pe an mananc si eu peste, la vreo petrecere si deci preparat de altii
3. cereale ii dau numai dimineatza si dupa ce am aflat de faza cu pancreasull si mi-a confirmat si Lili, i le-am cantarit! mananca dimineatza in biberon 8g de cereale Nestle cu fier la 240 ml lapte! pe zi mai serveste un biscuit si o felie de paine integrala dar nu mai mult!
4. si eric e imbujorat cand venim de afara, dar n-am stat sa vad cat! am mai observat ca daca temperatura in casa ajunge la 23-24 grade se imbujoreaza iar! probabil cum alearga prin casa si atunci o cobor la 21!
trageti-ma de maneca daca am uitat vreun chestionar ca s anu mai recitesc iar din urma!
pup toate bucuriile si mamicile lor!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
pufymic spune:
Repede ca am treburi
Ramo eu ii dau inca cereale(Nutriben), facute doar cu iaurt(asa-i plac doar) si habar n-am cat intra in 4 lingurite.Ii dau in fiecare seara!
Mira MULGE-TE! Azi-dimineata am patit si eu ca tine!Am avut o zona dureroasa , intarita si un nodul separat la unul dintre sani si am muls sanul cu baiul si acum e mai bine!
u all!
VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"
Multumim anticipat!
GETY spune:
Beatrix, mai era intrebarea Mephalei.
Am venit de la vaccinare. Pe cel antirubeola, antinumaistiuce nu-l primise inca.
Mai nasol este c-a mai plans si pana la inteparea propriu zisa, dar nu sa sara camasa de pe ea.
Alexutza, Maria e albinoasa la ten, seamana cu noi amandoi ca si noi avem pielea alba.
Mephala, a avut 2 pete pe fata, dar dr. mi-a zis ca-i alt tip de dermatita atopica. I-a trecut cu unguent Locoid.
Xandrutza, of, bine ca e Narcisa OK, iti urez si tie sanatate.
Revin sa raspund si eu la chestionar, dar merg sa-mi pregatesc carnea pentru Budinca. Eloise, ar trebui sa-ti platim drepturi de autor.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
quote:
Originally posted by ramomar
Gety, fara emotii ca o sa vezi ce repede si bine va trece si acest hop!
xandrutza, pupici multi pentru Narci!
Si acum vin si eu cu un chestionar:
-mai dati cereale pt bebei la bucurii?
-cat de des si in ce combinatii (simple, in combinatie cu fructe si iaurturi sau si si)?
-ce cantiate (aprox)?
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
1. Da, ii dau.
2. O data pe zi, in jur de ora 20,oo
3. In 180 ml. lapte 11 masuri (din cutiile de lapte praf) de cereale.
Un timp i-am facut lapte cu gris, mai alternez din cand in cand.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
beatrix spune:
[quote]Originally posted by mephala30
Vin si eu c-o intrebare? Ce cantitate de apa/ceai beau copilasii vostri?
cam 700-800 ml/zi apa, ceai nu bea deloc si 500 ml lapte!
Gety,
Tanima, branza i-am dat numai din magazin deocamdata ca aici la piata nu prea ajung! daca as fi in romania i)as da branza facuta de bunica mea cu cheag! cumparata din piatza deci fara sa am incredere in sursa nu i-as da!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am intrat sa-i raspund lui Ramo, apoi merg sa citesc din urma:
Da, Maria are 2 mese pe zi de cereale, astfel: 220 ml apa si 5 lingurite cu varf de cereale cu lapte. O masa dimineata la sculare si una seara la culcare.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
anangel_lexi spune:
Am citit din urma dar nu tot.
MamiLili recunosc ca eu pana acum nu i-am dat Mariei deloc peste. O singura data am facut pentru noi peste la gratar si i-am dat si ei sa guste pentru ca e o mare pofticioasa. Se pare ca i-a placut(era peste pescuit de ta-su), plescaia , dar nu i-am dat prea mult pentru ca avea multe oase mici si mi-a fost teama.
Eloise, interesant articolul, nici nu mai stii ce sa iei pentru copii, se pare ca nimic nu mai e 100% natural sau 100% sanatos.
Gety, succes la vaccin!
Xandrutza, off, insanatosire grabnica si tie si Narcisei!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
ramomar spune:
multumesc mult fetelor pentru raspunsuri
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Mira MULGE-TE! Azi-dimineata am patit si eu ca tine!Am avut o zona dureroasa , intarita si un nodul separat la unul dintre sani si am muls sanul cu baiul si acum e mai bine!
Pai asa nu stimulez lactatia? Nu pare sa mai produc lapte, ma gandesc sa nu inceapa iar sa se umfle sanii. Am sa incerc si asa sa vad ce iese. Merci.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."
CristinaGoji spune:
Am uitat sa va zic ca eu in loc de Vigantol ii dau la Vladut ulei de peste. Cereale ii dau dimineata, un castronel.
Mami 19+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza