PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Cristina uite aici http://www.mothercare.com/gp/node/n/44368031?ie=UTF8&mcb=core. Si astia livreaza in Romania. De data asta e in english

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Sabina si eu o banuiesc pe Rebecca ca ii mai da ceva ca si ei ii curg balute multe si e maraita.Ca niciodata, de 2 zile vine la mine in brate s-o mangai si o tot dau cu Osa gel.La ea ar fi si cazul, primii doi i-au iesit acum 2 luni...Trece ea si perioada asta mai agitata

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

quote:
Originally posted by Babee

Sabina eu carti de-alea nu-mi iau ca n-am nevoie..mai am pana sa stiu suficient de mult sa citesc o carte de la cap la coada in germana.Nu e nici o problema cu ce te-am rugat, am trimis deja cu posta, si vine si tata si daca mai e ceva ii fac lui pachet.Multumesc oricum si sa va distrati frumos in doi.

Doamna C eu poze cu mine pun cand mi se fac, eu sunt de obicei in spatele pozelor asa ca....UitePatul cu pricina, ca sa vezi si aparatoarea-astea exista la Ikea, la noi s-a potrivit bine.
Si Zapada la cerere

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Sar'na, Babee, am cautat, se pare ca nu au, o sa ma uit si la Ikea.
Astept poza si cu tine, vin io sa iti fac?

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

http://babybutt.erwinmueller.de/eshop/index.php?db_sess=d50d2c86c576249923ad081b9bc15d7c&dbsid=21&ss_shop=bb&

Cristina uite aici

La Ikea eu am vazut doar paturi dotate cu aparatori, nu si aparatori separat.

Mergi la inceput

Babee merci mult. Sper sa isi revina curand. Si Alex cand o iau noaptea in brate se lipeste de mine si isi pune capul pe umarul meu, de aceea ma gandesc ca este o masea. Oricum vad ca ii dau pe rand si dinti si masele. Sper sa terminam o data. Uneori se mai trezeste si urland, eu cred ca de durere.

Mergi la inceput

Babee un site interesant ptr carti www.raft.ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sabana, sar'na mult, ma uit acu

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Doamna C

Fetelor voiam sa va zic, ca i-am gasit alexandrei in reteaua TCM o tabla de desenat de la Fisher Price pe baza de magnet. A costat 50 Ron. E asa de incantata. Desenaza acolo asa cum stie ea, apoi sterge. Pe noi ne pune sa ii desenam pisici.

Azi mi-a mazgalit prima carte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna piersicute,

am intrat sa va cer ajutorul! vreau lista simptomelor de urmarit in caz de lovituri la cap. gargarita mea a cazut din carucior la magazin, nu a lesinat, a plans din prima si peste 10 min nu avea nimic, am trecut deja 24 ore fara modificari comportamentale si nu a varsat. cam asta mi-a spus pedriata, mai e ceva?

care erati fetelor mamici de copii care stiu cum e aia "nu e voie"? la noi ocupatia principala e catararea pe canapea sau pe mese si tupa-tup sarim frumusel cu gura pana la urechi, deschisul sertarelor si dulapurilor, extragerea lucrurilor interesante de acolo, de preferinta din sticla, testarea telefoanelor si telecomenzilor prin aruncarea pe parchet si doar pe parchet, evident jucariile au parte de acelasi tratament dar nu si cele de plus, doar cele de plastic. eu nu stiu ce sa mai fac!

cine si-a luat casuta aia din selgros, va roooooog!

pup

dandana mamica de bebelusa iubita 17.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Tweety sanatate multa.
crissa de ce nu vii la un control la Bucuresti cu copilul? Ii poti face aici un control si poti ramane in legatura telefonica cu doctorul de aici si il suni cand este ceva mai grav. Pe cel din Ramnic il pastrezi pentru vaccinuri etc...
Babee mi-ai facut o pofta de zapada ma duc sa ii zic sotului sa venim si noi repede .
Cristina hai mama pe msn ca te ajuta fata cu limba gimnastica. Sa nu comanzi de pe mothercare ca transportul e scump ca dracu. Zici de Yasmine ca dau anemie? Nu cred parerea mea ca farmacista vroia sa faca norma la Barrakka. Oricum vitamine nu strica sa iei in perioada asta. Daca tot ramai fara bona arunca patutul de bebe din camera lui Luca, cumpara unul de la Ikea si te scoti si cu aparatorile si ai si canapea la el in camera.
dandana nu e nimic in plus fata de ce ti-a zis pediatra si oricum din carut pana jos distanta nu este foarte mare. Ia-ti sigurante pentru sertarele cu sticlarie si lucruri casabile si las-o sa exploreze in restul sau ia-ti pentru toate daca ti-e frica sa nu isi dea peste degete. Pune telecomenzile sus (biblioteca, dulap) sau scoate-le bateriile si las-o sa butoneze - Alexei s-a plictisit deja de ele.
Intrebare: Cum le mai taiati unghiile? Eu ii tai cate o unghie pe zi aproape pentru ca nu mai sta deloc chiar si in somn isi trage mana. Aveti alte metode?

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput