Romanii vand copii...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mie imi place ca se sustine ca si in alte tari se vand copii, ca si cum asta face din afacerea asta un lucru ok, tocmai pt ca se intampla si la altii....bleah!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

eu am auzit ca romanii mananca copii.
la micul dejun, in loc de lapte cu cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Mie imi place ca se sustine ca si in alte tari se vand copii, ca si cum asta face din afacerea asta un lucru ok, tocmai pt ca se intampla si la altii....bleah!!

pai nu e nene okay..nu spune nimeni ca e okay...dar in Ro apar 3-10 timpiti ...apoi in US ( ca tot esti tu mare fan) sint mii de femei ce-si ofera serviciile sa conceapa 1 copil..e ca la tirgul de cai..cumperi catalogul...le aliniezi...le verifici.....
Si zau daca vad diferenta intre o surrogate mother si aia needucata ce incearca sa-l vinda la ziar sau in parcare ..tot vinzare face si tot pe bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

mai guestus, mama surogat nu e mama biologica, e ca un uter de inchiriat, daca vrei. embrionul provenit din ovulul si spermatozoidul cuplului care plateste ii ese implantat unei alte femei cawre il gazduieste noua luni.

e cu totul alta treaba, nu te supara matale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by blackpanterro

pai nu e nene okay..nu spune nimeni ca e okay...dar in Ro apar 3-10 timpiti ...apoi in US ( ca tot esti tu mare fan) sint mii de femei ce-si ofera serviciile sa conceapa 1 copil..e ca la tirgul de cai..cumperi catalogul...le aliniezi...le verifici.....
Si zau daca vad diferenta intre o surrogate mother si aia needucata ce incearca sa-l vinda la ziar sau in parcare ..tot vinzare face si tot pe bani

trebuie sa te ma documentezi putin......nene

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_80

mai guestus, mama surogat nu e mama biologica, e ca un uter de inchiriat, daca vrei. embrionul provenit din ovulul si spermatozoidul cuplului care plateste ii ese implantat unei alte femei cawre il gazduieste noua luni.

e cu totul alta treaba, nu te supara matale.

nu stiu sa traduc..uite aici ce zice "openlegsconsultants.com" ...scrieti voi bazaconii sau guestus

http://www.openarmsconsultants.com/

Traditional surrogacy occurs through artificial insemination. This method is used when the intended mother does not have her own, viable eggs. The sperm of the intended father is placed into the vaginal canal or directly into the uterus of the surrogate. In traditional surrogacy, the surrogate has a biological relationship with the baby because she uses her own eggs."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Ok, mama surogat poate fi si mama biologica, ai dreptate. Dar pana la urma e vorba de un copil dorit, care vine pe lume intr-o familie pregatita sa-l aiba, crescut de la nastere de cuplul respectiv, etc si nu de copilul numarul 12 al unei femei care habar n-are de contraceptie, lasa nou-nascutul in grija fratilor mai mari si cand gaseste o "oportunitate" i-l da cine-stie-cui in schimbul a catorva milioane "sa-si repare acoperisul" sau, mai exact, sa-i furnizeze bani de bautura concubinului numarul 13, tatal urmatoarei progenituri.

De asta e socant procesul de vanzare si cel implicand mamele surogat nu. Daca o femeie are un copil pe care simte ca nu-l poate creste, e libera sa-l dea in grija statului, sunt sute de cupluri pregatite sa il adopte, dar a incerca sa obtii bani de pe urma destinului unui copil e intr-adevar oribil.

Si revenind la problema de fond : vinovati sunt, desigur, mai degraba cei care platesc, s-a mai discutat asta si apropo de prostitutie, comertul cu blanuri, etc. Asa ca titlul stirii ar trebui sa fie urmatorul: Socant! Un cuplu de francezi a cumparat un copil cu 5000 de euro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by mihaela_80

De asta e socant procesul de vanzare si cel implicand mamele surogat nu. Daca o femeie are un copil pe care simte ca nu-l poate creste, e libera sa-l dea in grija statului, sunt sute de cupluri pregatite sa il adopte, dar a incerca sa obtii bani de pe urma destinului unui copil e intr-adevar oribil.

Si revenind la problema de fond : vinovati sunt, desigur, mai degraba cei care platesc, s-a mai discutat asta si apropo de prostitutie, comertul cu blanuri, etc. Asa ca titlul stirii ar trebui sa fie urmatorul: Socant! Un cuplu de francezi a cumparat un copil cu 5000 de euro!

Ceea ce spui in ultimul paragraf se contrazice cu ce spui in primul paragraf. Sa nu punem semnul egal intre vanzarea de copii si alte "tranzactii" ilicite. Vinovat e cine-si vinde propriul copil. Cine cumpara ii face un bine acelui copil care oricum ar fi fost abandonat, poate parasit in vreun wc de gara sau intr-un tufis in parc sau mai stiu eu cum s-a intamplat in alte cazuri.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

S-ar putea ca francezii sa nu fi stiut. Smecherul se ofera sa-i ajute (lucreaza cu avocati) si totul e inclus intr-o "taxa". Francezii probabil ca nici nu-l cunosc pe el personal.
Eu cred ca mai bine te suparai pe raspunsul jandarmilor...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Ramona, iti dai seama ca m-am suparat, si m-am suparat incat le-am facut reclamatie. Nu am pus totul pentru ca era povestea prea lunga. M-am suparat pe jandarmi, m-am suparat pe ceilalti adulti din parc, care imi explicau linistiti ca n-am de ce sa mai "fac gura" ca omu nu discuta decat cu parintii, deci pot fi linistita daca am zis nu, nu ramane. M-a urcat pe pereti faptul ca pe nimeni nu parea sa deranjeze ca vine un ala (am eu alte cuvinte pentru el dar as primi avertisment) si se ofera sa-ti cumpere copilul, de parca ar fi o legatura de marar in piata.
Ma deranjeaza ca nu m-am mai simtit in siguranta in parcul ala nici macar cu jandarmii langa mine, ma deranjeaza ca n-am facut un sport care sa-mi permita sa-l bat de sa-l invat minte si sa-l dezvat de asa cumparaturi.
Ma deranjeaza ... multe

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Si acum ce este mai ticalos ? ....sa planifici un copil cu singe rece si apoi sa-l vinzi viitorilor parinti....sau sa-l vinzi pe no 13 intr-o parcare ca nu ai bani de mincare pentru cei 12 ramasi?...hai sa vedem raspunsuri?

mariamunteanu esti prima la tabla.

Mergi la inceput