Romanii vand copii...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu vad care-i supararea cu subiectele astea. Sint probleme reale, de ce le tot bagati sub pres?
Nici nu cred ca ele apar ca sa-i urecheze cineva pe romani. Sintem cu totii in aceeasi oala - dupa fiecare emisiune negativa pe CNN ma gindeam citi or fi vazut-o, citi imi vor pomeni despre copiii strazii sau despre parintii care isi incurajeaza copiii la prostitutie prin Europa. Ca a fost si o emisiune din asta. Si cei pe care i-am vazut nu erau neaparat rromi.
Oricum, cetatenia conteaza.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Experienta personala: ma jucam cu fiu-meu in parcul Sebastian, anul trecut. Cand il dadeam eu cu mare foc in leagan, vine la mine un "negustor" si ma intreaba daca nu vreau sa-l vand. Ca are pielea alba si e frumusel si-mi scot si io unban cinstit, nu vreau o masina adevarata ? (el coborase dintr-un mercedes tip nou). Si ca sa ma convinga iaka argumente: matale esti tanara, iti mai faci cati vrei, si am niste francezi disperati care dau banu gramada pe loc. Va dati seama cam care a fost reactia mea, cum am lasat total deoparte orice urma de doamna din mine si cam cum curgeau spumele la picioarele mele. Am chemat jandarmii, care m-au sfatuit prieteneste ca mai bine o las moale daca nu a fost agresiv ca daca am de gand sa fac mai multe il provoc mai degraba. Nemernicul mi-a zis ca el nu fura copii, doar cumpara si ca era de ajuns daca il refuzam fara scandal, ce fac atata gura, ar trebui sa fiu mandra ca am copil frumos si ca m-a bagat in seama, stiu eu ce de bani invarte el?
Si eu vin si intreb: cu ce as fi fost eu mai de condamnat daca vindeam copilu decat francezii "care dadeau banu gramada". Pentru ca in facultatea pe care cu multe injuraturi am terminat-o am invatat o lege de baza in economie: daca nu e cerere, nu e nici oferta.
Si tot acolo am invatat: daca vrei sa stopezi un tip de comert ... stopeaza cererea, nu oferta.
Ca vietile umane nu ar trebui sa fie subiect de comert, e alta discutie si un mare motiv de controverse, si un alt subiect eventual.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

S-ar putea ca francezii sa nu fi stiut. Smecherul se ofera sa-i ajute (lucreaza cu avocati) si totul e inclus intr-o "taxa". Francezii probabil ca nici nu-l cunosc pe el personal.
Eu cred ca mai bine te suparai pe raspunsul jandarmilor...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Eu nu pot sa cred ca francezii ar fi "cumparat" copilul de la acel tigan cum ai cumpara mere la piata. Cum a spus Ramona J precis tiganul este o rotita untr-un intreg angrenaj si actioneaza prin cineva in Franta.
Cine adopta un copil trebuie sa respecte niste cerinte si sa faca anumite acte, doar nu cred copiii in pestera unde nu-i vede nimeni.

Cerere de adoptii exista si e normal asa.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Este cutremurator ceea ce se intampla dar cu toate este adevarat.Intr-un timp auzisem niste zvonuri cutremuratoare despre asa zisele vanzari de copii.Se vehicula intr-un timp ca se vindeau copii de la noi din tara pt organe.Nu imi venea sa cred la momentul respectiv cum se poate intampla asa ceva.
Daca legea din Romania ar fi mai drastica nu s-ar intampla asa ceva.Cum am vazut romani in alte tari care au incercat sa isi vanda copii si au fost depistati.La noi se lucreaza cu oameni care reprezinta legea si atunci ce sa le ceri celor care vand copii cand sunt incurajati.
Si cei care cumpara,fiind in prezenta unui avocat nu are de unde sa stie care este povestea adevarat a acelui copil.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Noi romanii sintem mereu 1 pas in spatele vesticilor...poate oleaca mai primitivi.
Un "surrogate mother" in Vest nu-si vinde copilul dupa ce-l naste sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Nu ati punctat un lucru destul de important in treaba asta, nu numai romanii vand copii si altii din alte tari, sunt atatia care vand copii nu numai romanii nostri sunt infractori sunt atatia infractori in toate colturile lumii.Eu cred ca tara fara infractiuni nu exista si cred ca si altii din alte tari au facut multe infractiuni la noi si nu s-a mai facut atata tam-tam.E adevarat ca in italia au cam sarit calul dar ma enerveaza sa vad ca romanii fac aia si aialalta dar la ei in gradina nu se uita.Deja m-am enervat

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pai uite aici nene vinzari de copii in Vest...zici ca sint obiecte la tirg...baze de date cu mame...blabla

http://www.openarmsconsultants.com/

"What if the child is born with birth defects?
As with a traditional pregnancy and birth, the responsibility and care will be with the intended parents. The surrogate will have no responsibility after birth even if the birth defect(s) may have been caused by some activity or behavior of the surrogate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ralcat, aoleu, prin ce ai trecut, mi se pare cumplit! Eu cred ca nu mai aveam liniste daca mi se intimpla asa ceva. Raspunsul jandarmilor chiar e revoltator.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Noi romanii sintem mereu 1 pas in spatele vesticilor...poate oleaca mai primitivi.
Un "surrogate mother" in Vest nu-si vinde copilul dupa ce-l naste sau cum?

Spunand asta, clar nu sti ce e o surrogate mother...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput