Ce gatim azi (40)
Raspunsuri - Pagina 9
matiz spune:
ciorba de legume de ieri si azi am facut vinete prajite cu crema de usturoi si ketchup si spaghete cu sos de broccoli si ceapa(ultra gustos)si mai tarziu am sa fac niste cartofi taranesti cred...
ce e ala kumpir fetelor?e prima data cand aud de asa ceva.e bun?cum se face?
matiz spune:
spune-ti-mi unde postati reteta ca sa pot gasi si eu.merçiNu v-am intrebat daca ma primiti si pe mine in clubul vostru...
iza si matei
alinusha06 spune:
ciorba de fasole
fasole iahnie cu afumatura
mazare cu pui ca sotul nu serveste fasole
salata de vinete
supa pt bebica
ardei copti de la congelator
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 25sapt
principe spune:
quote:
Originally posted by matiz
ciorba de legume de ieri si azi am facut vinete prajite cu crema de usturoi si ketchup si spaghete cu sos de broccoli si ceapa(ultra gustos)si mai tarziu am sa fac niste cartofi taranesti cred...
ce e ala kumpir fetelor?e prima data cand aud de asa ceva.e bun?cum se face?
bun venit!
kumpir..sunt cartofi copti in coaja si umpluti cu diverse umpluturi.
poti face umplutura din branza, sunculita;ciuperci;praz,masline,pate cu ierburi aromate.....dupa preferinta.
retetele se posteaza fie in subiect deschis special...ex.."placinta de mere"...sau "mancare indiana"..unde poti gasi si posta la randul tau retete...sau chiar si la acest subiect ,daca te intereseaza o anumita reteta din meniul uneia din fete,o poti cere.
azi am gatit:
supa crema de telina spaniola
pure de cartofi cu carnaciori la gratar
salata de fasole verde
ridichie neagra si aguacate
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Roxana Claudia spune:
Bulz Ciobanesc (mamaliga, oua, carnati, branza de burduf, unt)
A iesit un deliciu
Roxana 27 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Bulz Ciobanesc
Se face o mamaliga ceva mai moale. Se unge un vas de yena (sau o cratita) cu unt. Se pune un strat de mamaliga apoi branza de burduf si carnaciori rondele sau kaiser felioare subtiri (prajite un pic in prealabil); adaug si cateva bucatele de unt pe ici-colo. Urmeaza un nou strat de mamaliga si inca unul de carnaciori (eu am pus oltenesti), branza de burduf, unt. Ultimul strat sa fie cu branza, carnati, unt. Apoi facem cuiburi in care spargem oua intregi. Punem vasul la cuptor pana...este gata (cam 30 min). Iese o bunatate pe care o poti transforma in deliciu daca ai si niste smantana alaturi..
Sa aveti pofta!!
Roxana 27 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
Carmenbr spune:
Roxana, m-ai topit. Multumesc mult si sarcina usoara in continuare.
3 anisori...uraaa!
matiz spune:
Woooooowww si pe mine...Inghiteam in sec din ce in ce mai des pe masura ce citeam...brr..
eu vreau reteta de la kumpir!!pliiiiz!!