MASAJ DESFUNDARE CANAL LACRIMAL

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

da, pe viu. e groaznic.a facut doua interventii si tot nu-i trece. cica acum trebuie internare.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanazorilor spune:

Si eu am avut o problema similara cu baietelul meu. Din fericire a trecut tot cu masaj (tobra dex-ul nu a avut nici un efect), si cu ...masaj in talpa...Poate a fost doar o coincidenta, nu prea cred in chestii de genul asta dar citisem intr-o revista ca o mamica aplicase aceasta metoda: masaj la ochisori dar si masaj in talpi (cica se stimuleaza centrii nervosi, etc)...Nu am prea crezut dar am zis ca nu strica sa incerc iar intamplarea a facut ca secretia puiului meu sa treaca si canalele sa se desfunde dupa cateva zile de masaj. Nu cred ca strica sa incercati (in cazurile simple cel putin), poate aveti noroc si scapati de interventii si anestezii.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Autor: absoluta
Subiect: Canal lacrimal infundat
Trimis la: 12/12/2007 15:52:28
Mesaj:


Am nevoie de ajutorul vostru. Fetita mea de 9 luni are canalul lacrimal infundat. Am nevoie sa-mi recomandat un dr. bun care face astfel de interventii .

Raspunsuri:--------------------------------------------------------------------------------


Autor: Maadi
Raspuns la: 12/12/2007 16:07:25
Mesaj:

Incearca mai intai cu tratament - picaturi si masaj, si daca nu da rezultate, atunci interventie. Noi asa am facut si a dat rezultate.
Am fost la doctorita Drambarean de la policlinica Cetatea Histria - Dr. Taberei.

Contact: Str. Cetatea Histria nr. 12, sector 6 , Tel. 413.53.79; 745.28.89; Fax 413.40.36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1977 spune:

Si baietelul meu a avut aceasta problema care, din fericire, s-a rezolvat cu Tobrex, masaj de desfundare si masaj al talpilor. Acum are 4 luni si nu mai are nicio problema. Este adevarat ca in talpi sunt toti centrii nervosi, iar pediatra lui mi-a spus sa-i fac masaj la talpite la fiecare baita. Asa am facut de cand s-a nascut si ii place tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Absoluta, noi am fost la consultatie la OFTAPRO la doamna dr Daniela Cioplean si mi s-a parut foarte de treaba si competenta, iar in ianuarie vom merge pentru interventie la ochisorul drept.

Bafta!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Initial creeata de lemia50


Stie cineva cum ne dam seama daca unui nou nascut i s-au desfundat canalele lacrimale?Al meu are 5 saptamini,plinge foarte putin,parca i se umezesc ochii dar nu curg lacrimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Emma imi pare rau sa aud asta. Si fetitza mea cea mare a avut canalele infundate. Am tratat cu nettacin si masaj. Cert este ca la 5 luni, cand i-am pus cercei a plans cu lacrimi(s-a speriat de poc-ul facut de aparat)- sincer am fost fericita ca nu trebuia sa merg sa-i fac interventie chirurgicala.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROCSI6666 spune:

cum se face masajul in talpa pentru desfundarea canalelor? in ce zona si cu ce miscari? sau vorbiti de un masaj general al talpitelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

nu stiu...pur si simplu am masat la greu in talpi dupa baitza. oricum bine ca am scapat. Multumim lui Dumnezeu ca sunt bine ochisorii acum.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Am uitat sa mentionez ca am refuzat internarea si am asteptat. era curios ca dupa 2 interventii sa nu treaca. dar dupa cateva sapt bune s-a curatat ochisorul, n-a mai avut secretie mai ales ca la analiza a iesit secretia sterila. multa sanatate va doresc!

emma

Mergi la inceput