LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 - 112
Raspunsuri - Pagina 20
Donia spune:
Dia, am inghetat cand ai povestit, dar tu ai scris cu calm, cred ca eu intram si urlam! Bine ca a fost bine pana la urma.
Spanioloaicele, puneti dom'le poze cu flacaii in leotardos din aia, cred ca o sa lesine fulguletele!
acs, da, cateva zile as sta si eu in conditiile alea, dar sa nu ma puna nimeni sa spal vase! Ca la bunici la tara numai de trai amish am avut parte am prins vremuri cand se lua curentul permanent si tot cu lampa de gaz stateam. Pe cand la amish e vorba de o alegere, nu e constrangere, ca nu-i tine nimeni cu forta.
Succes maine la analize!
roxanica, suna tot mai bine ce povestesti tu din spital, ma bucur sa aud ca ati fost tratati bine. Sper ca de acum n-o sa mai aveti motive sa ajungeti la medic.
veronici, Roxana avea 12 kile la 1 an. Cred. In orice caz, era tot pe acolo, era grasuna, dar o frumoasa! Si ce daca? La doi ani mai avea inca pulpite, la 3 ani ii mai ramasesera doar falcutele, iar acum e subtire si lunga. Nu te ingrijora cu Rares, o sa-si piarda si el rotunjimile.
bebinuta, ce bine-i cand copilul ala mare isi citeste singur povestile, nu? Bine ai venit in lumea celor cu 2 copii!
Wow Somleac, felicitari! Bravo, sa fie bine bebe si mamica!
danita, danita! Nu-i nici un necaz, ce daca are 4 mese? Asa are si Cristi si nu-i nici o problema. O sa-si tot schimbe programul pe masura ce creste, crede-ma pe cuvant, te adaptezi si tu incetisor si toata lumea o sa fie multumita.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
flore26 spune:
Am facut ciorbita foarte buna...Alessia nu a vrut ...nu a vrut nimic azi, decat fructele la 10... Maraita toata ziua...sunt obosita...ROXANICA, am adoptat metoda ta: nu i/am dat mai dat nimic sa pape, am incercat la 14 ciorbita...nu a vrut...am incercat la 17.30...nu a vrut...acum astept sa vad daca vrea cerealele...daca nu...
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Donia
Dia, am inghetat cand ai povestit, dar tu ai scris cu calm, cred ca eu intram si urlam! Bine ca a fost bine pana la urma.
Spanioloaicele, puneti dom'le poze cu flacaii in leotardos din aia, cred ca o sa lesine fulguletele!
N-ar fii bine...raman restul fara logodnice...
Mersi de info -amish-asa ceva mai exista??
na ca va fac si eu un cadou: Dolce Vita..pt cele care vreti sa slabiti...dati volumul la maxim si bagati un dans tare...si pt Donia sa bagi un dans daca tot n-ai patinat...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
m_monique spune:
Dbunny eu pe sub pantaloni ii dau ciorapi. mi se par mai practici decat pantalonasii subtiri. cand o fi mai mare i-oi da izmene.
dayanara eu fac piure de legume cam pt 5-6 zile. in ziua in care il fac il si pun in caserole, cam de 300 ml, la congelator. in fiecare dimineata scot din congelator o caserola, si cate o portie de carne fiarta tot de la congelator. le incalzesc in vas cu apa.
veronici nu cred ca rares e prea gras, ca doar e si inalt. daca are carnea tare pe el e in regula. si zmeul meu are 11kg si 76 cm la 11 luni. e vioi, are carnea tare si merge deja singur in picioare.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Donia spune:
quote:
Originally posted by m_monique
veronici nu cred ca rares e prea gras, ca doar e si inalt. daca are carnea tare pe el e in regula. si zmeul meu are 11kg si 76 cm la 11 luni. e vioi, are carnea tare si merge deja singur in picioare.
Hai mai, cum adica sa aiba carnea tare? Cum stii ca e tare? Cat de tare?
Dbunny, da, exista, in zilele noastre. Cu dansul... mai pe seara, ca acum ma striga Cristi.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Dbunny, da, exista, in zilele noastre. Cu dansul... mai pe seara, ca acum ma striga Cristi.
carnea tare = indesat? dau si eu cu presupusu...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
flore26 spune:
Revin... a papat in 4 minute 12 masuri de cereale ...foamea asta...
FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
desiree spune:
flore, noi ne-am dat seama ca 3 mese solide pe zi sunt prea mult pentru el si astfel de cateva zile i-am scos masa de seara..adica cel mult un iaurt gol sau un suc de fructe..si papa mult mai bine legumele si cerealele de dimineata...el suge mult dimineata si noaptea si 3 mese sunt prea multe da mi-a luat ceva timp sa imi dau seama..dar o imbunatatire evidenta a fost..aa, si nu i-am dat sa rontaie nimic intre mese...4-5 ore intre mese doar apa si tz..
m_monique.a.r mai fi o explicatie..are oasele mari si grele..adica e osos..si asta poate atarna la cantar
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
m-am exprimat aiurea. se refera la faptul ca nu e pufos, ci are muschi, e indesat.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Dia1609 spune:
dandusa, pe oitza o cheama cumva Lanuca? ... daca da, caretea aia e preferata Oanei
donia, am apucat sa rumeg evenimentul, erau cateva ore de la el, si am apucat sa ma linistesc ... ca in momentul ala nu-mi venea decat sa plang si sa ma dau cu capul de pereti ca n-am fost suficient de atenta si pe faza :)
dolores, cum mai e david?
roxanica, mai zi-ne ceva :)
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez