LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 - 112

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by flore26

Citez din biblia lu' NEA CAPRARU :
- la 1 an: GREUTATE : fete 9100 - 9300gr; baieti 9100 - 9900;- TALIE: fete 73,91cm ; baieti 75,32cm;
- la 2 ani: fete 12,08 kg (+,- 1,15); baieti 12,52 kg (+,- 1,08)
; - TALIE : fete 84,87 cm; baieti 86,19cm

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

deci noi suntem in grafic are 9.200 kg si vreo 81-82 cm nu stiu exact ca nu sta
oricum mie mi se pare slabuta la inaltimea asta fotomodel o fac

Veronici-eu zic ca e f bine Rares

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dayanara..pls pls da retzeta si la altii..ofof mai mai...eu nu am dat nicun gram jos...

laura ai primit jucaria????offf...am sunat ieri si mi-au spus ca nu o au in stoc...sunt 5 sapt de cand am facut comanda..ce nesuferitzi..sa spuna domne ca nu le au pes toc cand face omul comanda..

la multi ani sarbatoritilor/sarbatoritelor si muuulta sanatate celor bolnaviori

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Crykett-eu intrasem sa modific numele lui Antonio dar nu reuseam dupa mi-am dat seama ca dianocica deschise capitol nou

Alexandra-ce tot vb tu acolo,cum sa ne deranjezi cu prezenta ta vezi poate nu ne mai scrii,vin dupa voi in maramures

Dia-mama ce sperietura asti tras fai si tu dar dus cand nu e sotul acasa,fetele
(i-am dat antoniei polyvital 7 zile si-a revenit bine cu papa,chiar tipa sa-i dau mai repede )

Saryta-wow ce veste ,felicitari Somleac

Roxanica-multa sanatate

Yagmur-si noua ne e dor de voi

Laura-ai primit playsetul 4 in 1? pai eu l-am comandat inaintea ta nu ma mai joc asa
am dat comanda pe 5 octombrie

azi am sunt obosita

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetele din buc care ati comandat mancare de la tipa. cum ati primit-o? prin posta?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Transmisiune dintr-un univers paralel fara muci: dis de dimineata (pe la 9) am fost cu Roxana la patinoar, vreo cateva clase de la scoala ei si-au facut ora de sport acolo. Cristi a stat in brate la mine si s-a uitat, spre sfarsit cred ca se simtea si el pregatit sa intre pe gheata , eu am topait si cantat, ba radeam cand vedeam cate un piticut pe gheata, ba mi se umezeau ochii... femeile astea, slabe de inger! Ah, mi s-a facut o pofta de patinat, e un patinoar excelent, cu vreo 4 arene (cel putin atatea am vazut eu), muzica faina... cred ca sambata ma duc cu Roxana.

Si venind catre casa am avut o revelatie... bun e forumul asta, domnule! Mi-am dat seama ca n-o sa-i iau nici un costum de fas lui Cristinel pana nu incepe sa mearga bine, ceea ce probabil nu va fi prea curand. El sta bine mersi in carucior, il infofolesc bine si ne putem plimba fara probleme. Ce usurare!

La multi ani Matei si distractie placuta familiei de boieri!

veronici, ce fain, DVD cu reclame Ce nu fac parintii pentru copii!

aka, ce faina e scrisoarea

Dbunny, eu am deocamdata pentru Cristi pantaloni subtire cu talpa cu tot... cum se zice... ma rog, intregi, nu se vad dejtele. Cred ca astia o sa-i poarte pe post de strampi. Da' mai vedem, ca nici aici nu se gasesc strampi pentru baieti.
Baga un ochi www.dowdlefolkart.com/artwork/artwork.php?cat=7" target="_blank">aici pentru poze/desene cu amish/menoniti.
Ei cred ca trebuie sa traiasca separat de restul lumii pentru a se feri de diavol, chiar tot ce tine de tehnologie e considerat lucrarea diavolului, pana si nasturii, fermoarul, masini, elctricitate, etc.
Fiecare grupare se autoguverneaza si poate sa decida de la culaorea hainelor pana la nivelul la care se implica in societate. Unii dintre ei poarta si haine mov, visinii, alte grupari merg la unoversitati dar am impresiaca nu toate meseriile sun acceptate ca fiind OK, insa menonitii cei mai conservatoiri cum erau cei pe care ii vedeam eu nu prea ies din grupul lor. Ii mai vedeam cu trasurica in oras, nu stiu exact ce cumparau, probabil stofa si ata, imi imaginez eu, ca altfel nu se prea amesteca cu cei din jur.
Au fost mai multe filme cu menoniti, unul frumos de tot cu Harrison Ford, Witness se numea. Si unul cu Tim Allen si Kirstie Alley, nu mai stiu de ce au trebuit sa se dea drept amish si sa traiasca intr-un sat, o comedie faina.

Sunt epuizata! tre' sa iau o pauza.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

Aexandra,Sara,Zara si Matei
un pt Matei de ruxandra
noi am fost pe afara mai toata ziua.intai eu la dentist si apoi gimnastica si parc,a dormit 3 ore afara.spre sfarsit eram cam rebegita.
carnea ouale,legumele,fructele toate din comert.
oancat tare draguta e Nico
danutz admirat pe Maria-Sa.poate totusi ne vedm pana la anu
dbunny folosim dres pe sub pantaloni.
acs tinem pumnii sa treaca repede intepatura.
dia m-am cutremurat,bine ca totul e ok
salomac wow felicitari!respectul meu,4 copilasi!
dandusa despre gelatina,daca e naturala adicatelea obtinuta prin fierberea prelungita a carnitei de pui cred ca e ok.
deci ne vedem?duminica?unde?
multumesc pt raspunsul referitor la ananas.o sa incerc.eu speram sa pot sa ii dau lui Seba,dar daca e tare nu merge ca el nu mai mananca la blender.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare fetelor

ciocanim si noi din butoi dar nu ne aude nimeni ;) scoatem capul catinel sa ne plangem si noi aici .

de vreo 2 zile are doar 4 mese din motiv ca se scoala dupa ora 9 dimineata si ...... nu stiu eu sa ma organizez .....habar n-am . sunt tare derutata din cauza asta ... nici nus tiu cum sa fac mai bine . poate imi sugerati un program de masa/somn sa ma adaptez ...

din pacate s-a trezit nu ma mai lasa sa continui

pupici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dayanara
cam www.papucei.ro/cizme-din-piele/" target="_blank">asta se poarta...,preferatele mele sint cardigan fool
Ruxandra,
si voua va este de folos"vacuta"?...,bravoo,Crinuta cum ma vede ca ma asez la calc ,cum incepe sa danseze...,asa ca ma supun...

azi am intrat intr-o librarie...,a pus mina pe-o carticica...si nici ca i-a mai dat drumul...,adevaru-i ca era si ft deosebita...,copertile sint imbaracte in blanita si imita o oaie...fff frumoasa...,deci a trebuit s-o cumpar...,apoi ma gindeam la jucariile pe care le-am vazut ieri in Cora...,ce-ar fi fost de buzunarul meu,daca ar fi avut pitika vreo 3 ani...?la cite erau acolo,as fi plecat in kuru' gol
apropo...,daca aveti chef sa cheltuiti pe jucarii...,mergeti in Cora...,o sa inebuniti...,raiul pe pamint...

Laura,
baga poze cu noua jucarie

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

stie cineva ceva de asiza?

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

stiam eu c-am uitat ceva, o data ce ai trecut de 30 se mai intampla
peste tot scrie ca la 1 an copilul isi tripleaza greutatea,dar se refera la o greutate medie de 3kg-3kg si ceva de aici si valorile din capraru.acum in medie la 1an copii au 9-10kg.daca unii au crescut prea "bine" in primul an s-ar putea ca in urmatorul ritmul sa se mai incetineasca.veronici cred ca Rares e undeva la limita superioara.fimea de exemplu nascuta cu 3900 la 1 an avea 9300 si la 2 12kg si ceva iar acum la 3,6 ani are 15kg.
cryket teodora adora gradinita.daca ar putea ar merge si in weekend.daca te intereseaza mai multe iti sctiu pe pm.
acu chiar trebuie sa ma duc ca ma cheama teroristu.

Mergi la inceput