Cadouri de Craciun - capitolul jucarii

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Noi am facut anul asta pentru prima data o chestie noua pentru a fi siguri ca "nimenim" cadoul dorit de copil.
L-am pregatit din timp ca trebuie sa scriem scrisoare mosilor (Nicolae si Craciun), dupa ceva timp i-am spus ca mami si tati s-au gandit sa mergem la magazine, sa vedem ce carti/jocuri/jucarii i-ar place si sa facem o lista din care mosul sa aleaga ce stie el ca i s-ar potrivi cel mai bine.
Sambata am fost la hypermaket, cu pix si carnetel si copilul a fost foarte incantat ca poate sa aleaga ce sa puna si ce sa nu puna pe lista. Prima oara de cand mergem cu el la cumparaturi si n-a cerut s-ai cumparam ABSOLUT NIMIC, a inteles ca vizita este numai in scopul intocmirii listei.
Acum avem idee ce si-ar dori si el a inteles ca mosul nu va aduce tot ce e pe lista, asa ca sper sa fie OK.
Si noi vom opta pentru cumparararea din timp a cadourilor pentru copil cel putin, pentru a evita nebunia de inainte de sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by anya

Pustiul meu cel mic e foarte incantat de o orga electronica pt copii. De cate ori mergem la prietenii nostrii sta 2-3 ore si canta la ea. Problema e e ca n-am vazut-o nici in magazine, nici pe net (ei au primit-o).
Orga are picioare, scaunel, o gramada de butoane, clape, demo-uri (cand canta vre-un demo se aprinde si clapa care concorda cu sunetul respectiv) iar sunetul e relativ OK (adica nu mienunatori chinezesti de proasta calitate). Daca ati vazut pe undeva ceva asemanator...please anuntati-ma .

Ilenuta, nici eu nu-s de principiul "tone de jucarii" dar se strang! Sa-ti dau un exemplu
- octombrie= ziua celui mic -cadou de la noi (1 masinuta), de la 2 randuri de bunici, de la rude, de la copiii prietenilor invitati la onomastica
-mos Nicolae cate o jucarie de la parinti * 2 copii( bunicii au fost atentionati sa ia ciorapei si dulciuri, dar nu prea cred ca i-am convins)
-mos craciun= cate 2 jucarii de la parinti (ce stim ca isi doresc ff mult), 1/2 jucarii de la mami de la servici, idem de la tati de la servici, jucarii de la bunici, unchi si prieteni, jucarii de la mosu de la gradinita. Totul * 2 copii.
-ianuarie=ziua celui mare -cadou de la parinti, rude, si de la cei vre-o 20 de copilasi (prieteni, gradi) pe care trebuie sa-i invitam (si noi am fost la zilele lor).

In concluzie trebuie sa iau vre-o 2 cutii de televizor sa le parchez!

Vine si Pastele si 1 Iunie... si de ziua numelui nu le iau nimic, ca nu sarbatorim... Nu vreau sa ma gandesc cate se strang intr-un an.

Anya

Oraga despre care vorbesti am vazut-o anul trecut in Metro la vreo 600.000 lei vechi. O prietena a cumparat-o din Germania cu 15 euro dintr-o piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

quote:
Originally posted by anya

Pustiul meu cel mic e foarte incantat de o orga electronica pt copii. De cate ori mergem la prietenii nostrii sta 2-3 ore si canta la ea. Problema e e ca n-am vazut-o nici in magazine, nici pe net (ei au primit-o).
Orga are picioare, scaunel, o gramada de butoane, clape, demo-uri (cand canta vre-un demo se aprinde si clapa care concorda cu sunetul respectiv) iar sunetul e relativ OK (adica nu mienunatori chinezesti de proasta calitate). Daca ati vazut pe undeva ceva asemanator...please anuntati-ma.

Anya

E ceva de genul www.amazon.de/gp/product/images/B000296MJ2/sr=1-15/qid=1195667640/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=12950651&s=toys&qid=1195667640&sr=1-15" target="_blank">asta? Astea sunt marca Bontempi - producator specializat in instrumente muzicale pentru copii... si nu numai. Doar ca cele mai complexe nu-s chiar ieftine. Keyboard-urile pentru copiii maricei sunt intre 120-150 si pana spre 280-300 RON. Pot afla in doua trei zile daca le mai poti gasi in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Baietelul meu vrea 3 lucruri. Acuarele, Ben 10 si o masinuta din filmul de desen animat Cars. Unde gasesc eu asa o masinuta cu ochi si cu gura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Aduc noutati!
Calut-balansoar (pe care l-am visat toata copilaria) are la Auchan (ieri, cu 73 de RON), plus oferte la niste jucarii muzicale frantuzesti cred, foarte frumoase.

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Fetitza mea vrea neaparat un carucior landou pentru papusi. Am tot cautat si am gasit numai in Cora cu 2 mil, dar mi se pare exagerat de scump.
Am comandat unul din Quelle, dar mi s-a spus ca sigur nu vine pina de Craciun.
Ati vazut pe undeva un astfel de carucior?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by Ela2001

Fetitza mea vrea neaparat un carucior landou pentru papusi. Am tot cautat si am gasit numai in Cora cu 2 mil, dar mi se pare exagerat de scump.
Am comandat unul din Quelle, dar mi s-a spus ca sigur nu vine pina de Craciun.
Ati vazut pe undeva un astfel de carucior?

Sunt in multe magazine pt copii sigur gasesti in Unirea, Cocor, Victoria...anul trecut erau in Metro inainte de sarbatori vreo 2-3 modele cu si fara papusa. Eu am magazin mai mic (adica nu chiar mic) la mine la piata in sect.4, daca te intereseaza iti dau adresa si eventual ma duc inainte sa vad exact ce modele are si la ce preturi. Oricum si fii-mea pusese ochii pe unul si nu era mai mult de 150 ron.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

In copilarie aveam un joc cu diferite planse si fiecare plansa era impartita in 2: pe o parte sa zicem animale si in cealalta parte zonele unde traiesc. Aceste planse se puneau pe un suport care aveau cate o bulinuta in dreptul fiecarui animal si zona, si niste mici borne pe care le puneai pe bulinutele corespondente; trebuia sa corespunda animalul si zona, iar daca era corect se aprindea un beculet... (avea si baterii!) Sper ca ati inteles cat de cat despre ce e vb.... Un astfel de joc mi-ar place sa-i iau fetei cea mare, aveti idee unde as putea gasi? Pt ca pe langa faptul ca se va juca, va invata si lucruri noi. Imi aduc aminte ca era cu animale, pesti, flori, copaci....
Ma puteti ajuta?

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Dana multumesc pt raspuns.
In Metro,Selgros am fost acum vreo 2 sapt si nu aveau.
Am mai fost si pe la magazine mai mici si nu era nici urma de carucor.
Ea vrea carucior din ala care se face si landou.

Mi-ar fi de ajutor orice informatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Pt. Anuska:

Da, se mai gasesc jocurile de care spui. Eu i-am luat baietelului meu din Carrefour. Am vazut si-n Metro. Sunt vreo 2 firme care fac. Pe o cutie scrie SAPIENTINO iar cealalta DISNEY, parca. In jur de 60 - 70 Roni.

Mergi la inceput