Contractii
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
gabid spune:
Odaiana,ai dreptate!Sunt f.directa si tare mult supar pe unii oameni.Nu din rautate,chiar nu-mi dau seama cand spun prostiile!Florina s-a suparat putin pe mine dar acum cred si sper sa-i fi trecut.
Poate ca alti oameni suporta mai bine tratamentele hormonale.Pt mine a fost un chin .Eu nu suport durerile deloc.Oricum te admir f.mult pt ca nu sunt multe care ar face ce vrei tu sa faci.
Te pup,
Gabi.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
odaiana spune:
Manu
Drag Manu, imi pare rau ca sunteti necajiti, e tare greu,niciodata nu suntem pregatiti pentru chestii din astea.Ar fi o mare bucurie sa le vada pe fetite, s-ar "stinge" linistit.Eu inteleg perfect prin ceea ce treci, mi-am pierdut mama cand aveam 12 ani, apoi bunicul si bunica pe care am ingrijit-o singura etc. Mi-a fost foarte greu sa-i vad pe cei dragi disparand din viata mea.Cu fam. din partea tatalui nu ne-am inteles niciodata bine(tata chiar ne-a dat afara din casa pe mine si pe fratele meu cand am terminat liceul) si toti ce dragi din partea mamei nu mai sunt decat in sufletele noastre.Asta este viata trebuie sa fiti puternici si sa mergeti inainte.
Cu fetitele chiar ca ai avut noroc, au fost maricute.Sunt frumoase foc!
Cred ca ai fi mai linistita sa stii ca m-am internat dar cu siguranta vei fi si mai fericita sa afli ca datirita faptului ca stau cumintica, colul meu arata f. bine, e inchis si si-a revenit.Doctorul e foarte incantat de starea mea , spune ca daca stau asa cuminte am sanse mari sa ajung aproape de 9 luni.Analizele mi-au iesit foarte bine si doctorul spunein urma morfologiei fetale ca sunt f. bine dezvoltate pt. varsta lor.Asa ca... numai vesti bune.Sa stii ca ma hranesc foarte bine si sanatos(bunicul are livada asa ca zilnic mananc cel putin jumatate de Kg de fructe-caise,piersici, pepeni sau prune-pe langa multe lactate de la tara. Hrana mea e variata si naturala,oricum tin cont de sfatul tau si nu ma abtin de la nimic de mancare mai ales ca eram subponderala cand am inceput sarcina si cu greu am reusit sa iau pana acum(24 sapt)10 kg.Abia acum am greutate a normala pt.inaltimea si varsta mea.Am de gand sa ma ingras cat mai mult si sanatos pt. fetite.Doctorul mi-a suplimentat si fierul , magneziul si vitaminele.Iau in continuare no-spa la nevoie dar de 2 zile nu mi-a mai trebuit. Se pare ca statul in pat e tot ce e mai bun pt. mine.Sunt optimista si am mare incredere ca va fi bine.Ma bucur ca esti alaturi de mine si-ti multumesc ca esti o persoana speciala.Te pup cu mult drag, Daiana
odaiana spune:
quote:.
Originally posted by gabid
Odaiana,ai dreptate!Sunt f.directa si tare mult supar pe unii oameni.Nu din rautate,chiar nu-mi dau seama cand spun prostiile!Florina s-a suparat putin pe mine dar acum cred si sper sa-i fi trecut.
Poate ca alti oameni suporta mai bine tratamentele hormonale.Pt mine a fost un chin .Eu nu suport durerile deloc.Oricum te admir f.mult pt ca nu sunt multe care ar face ce vrei tu sa faci.
Te pup,
Gabi.
Gabi,intr-adevar, a fi direct deranjeaza de multe ori, dar eu consider ca e un lucru bun. Nu cred totusi ca Florina s-a suparat pe tine, ci doar a reactionat ca sa intelegi despre ce e vorba.Faptul ca raspunzi la subiecte, demonstreaza ca esti o persoana sensibila care rezoneaza imediat la durerea sau nevoia celuilalt.Daca nu erai asa, nu ai fi putut sa te implici atat de mult in raspunsuri...Si sa stii ca "dusurile tale reci" ne sunt foarte necesare.Te pup, Daiana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
manu spune:
Buna Daiana,
Imi pare tare rau ca ti-ai pierdut mama asa de mica. Nici nu stiu ce sa-ti mai spun! E cumplit....
N-ai idee ce mult m-am bucurat cand am citit mesajul de la tine. Este extraordinar ca in continuare colul e lung si inchis. Acum sa nu ti-o ei in cap! Stai in continuare cu "ochii" pe contractii si cumintica in pat. Vroiam sa-ti spun ca finuta mea, care a nascut acum o luna a avut si ea contractii si nu mai facea fata cu No-Spa, iar de la Duvadilon ii era f rau si tot mai avea contractii. I-am trimis Partusisten si lua in doza f mica si nu a mai avut contractii. Cel mai interesant este ca la 38 de sap i s-au rupt membranele si nu putea sa nasca ca nu i se deschidea colul, desi primise si ceva medicamente pt asta. Si colul ei era tot de 4 cm. Eu am avut colul mic de la inceput, 3cm. In conditiile astea sunt sigura ca o sa duci sarcina pana la capat. Cel mai important este sa treci de 32 de sap.
Am inteles ca acum stai in Ploiesti. Parintii mei locuiesc undeva langa, la 10 km. Daca vrei poti sa-mi trimiti pe email nr tau de telefon sa te sun, in cazul in care telefonul este langa patul tau si nu trebuie sa te deplasezi. M-as bucura tare mult sa te cunosc.
Te pup,
Manu
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=manu
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by odaiana
Cred ca ai fi mai linistita sa stii ca m-am internat dar cu siguranta vei fi si mai fericita sa afli ca datirita faptului ca stau cumintica, colul meu arata f. bine, e inchis si si-a revenit.Doctorul e foarte incantat de starea mea , spune ca daca stau asa cuminte am sanse mari sa ajung aproape de 9 luni.Analizele mi-au iesit foarte bine si doctorul spunein urma morfologiei fetale ca sunt f. bine dezvoltate pt. varsta lor.Doctorul mi-a suplimentat si fierul , magneziul si vitaminele.Iau in continuare no-spa la nevoie dar de 2 zile nu mi-a mai trebuit. Se pare ca statul in pat e tot ce e mai bun pt. mine.Sunt optimista si am mare incredere ca va fi bine.
Sa stii ca statul asta in pat oricat de frustrant ar parea e singura solutie pana la urma. Si mie mi se dadeau sanse mici tare sa ajung intai la 28 de saptamani, apoi la 32 de saptamani si apoi la 34. Eu ma incapatanam sa spun ca nu discut pana la 37. Sa vedem ca nu mai e mult pana atunci. Dar trebuie sa lupti, caci de tine depinde.
Imi pare rau de necazurile tale si desi e greu sa spun ca inteleg prin ce ai trecut- nimeni nu stie e e in sufletul tau - stiu ce greu e sa ii pierzi pe cei dragi - eu l-am pierdut pe tata si pe bunicii la care am crescut si nu o mai am decat pe mama si pe fratii mei. Si bineinteles, nu in ultimul rand pe sotul meu si pe Puiutul din burtica. Dar investesc toata dragostea si speranta mea in ei si stiu ca va fi bine.
Nu dezarma si mergi inainte: mai ai atat de multe inainte si atatea culmi de atins, ai sa ai puiutii in curand si toata fericirea din lume va fi a ta. Si s-ar putea sa constati ca esti mult mai bine dupa sarcina decat inainte.
Ai grija de tine si numai sanatate si fericire.
Carmen