nou nascuti crescuti cu lapte formula
Sunt o mamica tare suparata ca nu am lapte deloc si i-mi hranesc puiu cu lapte Nan1(bebelusa mea are 3 saptamani).Mamica care ati patit la fel va rog sa-mi spuneti cum a decurs dezvoltarea puilor vostri.
Raspunsuri
anisiap spune:
Tudor are 6 ani l am hranit de la o saptamana cu lapte formula milumil totul a fost ok s a dezvoltat foarte bine nu a racit pana la un an a mers la 10 luni ce crezi ca se poate intampla atata timp cat fetita ta e bine ingrijita si eu as fi vrut sa l alaptez nu s a putut a fost cea mai buna alegere nu te speria nu te supara ce alta alternativa ai? daca ia in greutate daca se simte bine nu e grav ...e bun laptele de mama nu zic dar am vazut destui copii alaptati si cu carente de vitamine. Eu il astept pe bebe doi daca nu se poate nici de data asta apelez la formula artificiala .Multe satisfactii va doresc sa creste-ti mari si frumoase ....popik
laura_dimitris spune:
Si la mine, dupa 3 saptamani l-am trecut pe Dimitris pe Milumil.
S-a dezvoltat foarte bine. In primele luni lua cam 1 kg. pe luna.
Nu am descoperit pana acum (si sper nici sa nu o fac vreodata !!!) niciun efect negativ al laptelui formula !!!
Sanatate multa bebelusei si stai linistita ca ii va merge foarte bine si cu lapte formula !!!
Laura 28+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Maadi spune:
Bursucel, nici eu nu am avut deloc lapte si Calin a fost hranit inca din primele zile cu lapte formula - Milumil. Nu am avut probleme cu el de sanatate (lipsa fier, calciu, etc), a luat in greutate foarte bine, chiar peste limite. Singura problema care mai aparea, asta pana la diversificare, a fost constipatia.
Va doresc sa cresteti mari, sanatoase si frumoase.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)
Roxana_G spune:
Bursucel, pe fetita mea am crescut-o numai cu Nan, este ditamai domnisoara dezvoltata normal si sanatoasa. Sigur ca am avut probleme cu bolile la intrarea in colectivitate, am fost nevoita sa o dau de la un an jumate, dar iti garantez ca asta nu a avut legatura cu formula. La fel pe Andrei il hranesc cu Nan, pe el l-am alaptat tot vreo 3 saptamani, insa s-a nascut foarte mare si nu era suficient sanul, in plus am avut o problema cu el si medicii ziceau ca plange de foame cand plangea de durere, asa ca de la 3 saptamani e pe Nan. Nu ma astept sa am probleme cu el. Eu am crescut cu Humana si nu am facut nici o boala contagioasa macar, mai bine le faceam decat sa stau acum cu frica.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
_Ralu_ spune:
si alexia a fost hranita cu lapte formula din a 4-a zi de viata. numai eu stiu ce eforturi am facut sa alaptez. chiar daca nu am avut lapte, am tot pus-o la san vreo luna zi de zi, de mai multe ori pe zi, m-am muls cu pompa cca 2 luni zilnic...in speranta ca voi reusi sa am lapte sa-i dau macar o masa pe zi. in zadar. cantitatea maxima pe care am putut sa o produc a fost de 30ml/zi. i-am dat pe aia si asta a fost....in rest lapte nan1 pana la 6 luni, dupa aceea nan2 si acum la un an si doua luni papa nestle junior. i-a mers nu bine, ci excelent. prima data a racit la 8 luni, si superficial, nu am avut deloc probleme de sanatate cu ea, cu greutatea sta excelent, nu a fost niciodata un copil "pufos", asa cum se mai insinueaza ca ar fi copiii hraniti cu formula. dimpotriva, a fost mereu in grafic, cu o greutate perfecta, dar la limita de jos. ca sa-ti faci o idee, la 1 an avea 9.100kg, nascuta cu 3.300kg.
si acum e sanatoasa, armonios dezvoltata si FRUMOASA FOC!
daca nu ne crezi, poti sa ne vezi pe site-ul personal...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
JARMO spune:
Si noi ne inscriem la categoria aceasta, inca din prima zi de viata, asta e , m-am chinuit groaznic sa-l pot alapta , insa toate metodele au fost in zadar. A luat mereu f. bine in greutae, a mers de la 10 luni jumate si acum ... " fuge" dupa fete !!! Asa ca , stai calma , sintem linga tine !
ada2021 spune:
Si eu pe fetita mea tot cu Nan am hranit-o. Nu am avut probleme,s-a dezvoltat normal,asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji sau sa te simti vinovata.Racita ce-i drept a tot fost cand era mica dar in colectivitate nu am mai avut probleme.
laura si ariana(20-o2-2003)
lulu77 spune:
Ah,ah,ah ,parca ma vad pe mine acum ceva vreme cand plangeam de mama focului ca nu imi pot hranii copilul ,ca nu se staura si ma incapatanam sa il hranesc doar la san si el urla rau de foame si pediatrul imi spunea sa nu ii dau formula si tot asa ,un cerc vicios ,pana cand am spus stop ...copilul trebuie sa manance si sa fie odihnit ,nu numai sa urle.Eu ma mulgeam pana iesea sangele ,nimik nu curgea ,urmam toate regulile spuse de doctori ,femei etc ,dar degeaba, copilul s eenerva la san ,plangea si .......acum este un copil hranit cu NAN ,un copil cuminte ,sanatos ,frumos ,crescut armonios !
Nu dispera ,nu esti nici prima si nici ultima ......SANATATE MAXIMA!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
mirela0521 spune:
rares a crescut cu lapte praf de la topfer inca dupa primele 2 saptamani de la nastere (nu luase nimic in greutate in prioada asta) cand m-am dat batuta sa il mai alaptez doar la san, nu numai pt ca nu aveam lapte suficient (desi in disperarea mea de a alapta beam si cate 2 litri de ceai de anason si chimion pe zi, tot sa am lapte), ci si pt ca laptele meu era prea slab si nu ii tinea de foame. dupa 30min de la alaptare urla de foame ca in gura de sarpe, asa ca am recurs la suplimentarea laptelui mamar cu lapte praf (i-am dat concomitent si san pana la 10 saptamani cand lactatia a scazut definitiv). copilul s-a dezvoltat f bine (la 1 an avea 11,5kg, nascut cu 3,3kg), nu a avut probleme de adaptare cu el si pana la 6 luni chiar avea un program f bine stabilit de alimentatie (din 4 in 4 ore fix ca un ceas cerea bibe), dupa care si-a scos singur masele din timpul noptii (bea la 22 si apoi abia la 5-6 dimin).
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
bursucelu spune:
Fetelor va multumesc din suflet ca sunteti langa mine,am mare nevoie de sfaturile voastre.Cand am venit din maternitate soacra mea mi-a spus ca nu dau lapte copilului ca sa nu-mi stric sani si ca nu exista mamam care sa nu aiba lapte.....va dati seama cum m-am simtit dupa ce eram eu cu nervi la pamant vine si ea si mai pune paie pe foc.Bebita mea nu mananca decat 40-50 ml lao masa in schimnb doarme foarte mult daca as lasao ar dormi cate 6 ore fara sa manance.Voi ce program faceati bebelusulor?